- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiOdgovarajuće meze uz viski
22. jul
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiČime da zamenimo pavlaku?
17. jul
Maria Simova
Kulinarski SavetiNaglo prženje mesa zbog zatvaranja - kako i zašto?
12. jul
Maria Simova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da skuvamo jaja da budu čitava, da nijedno ne pukneMnogi bi se složili da kuvanje jaja bez pucanja nije jednostavno. Kako da skuvamo čitava jaja, da ne pukne nijedno?
08. jul
Uloga vode u našim domaćim napicimaŽelimo da vam posebnu pažnju obratimo na neke procedure koje bi bilo dobro da poštujete, ako želite da pripremite bezalkoholna pića u domaćim uslovima. Evo gde i kako da stavite vodu u domaće napitke.
02. jul
Kako da se sačuvamo od toga da premesimo testo?Često, čitajući recepte za različite specijalite od testa, nailazimo na izraz nemojte da premesite testo, ali bez ikakvih uputstava kako da izbegnemo ovu grešku. Kako da ne premesimo testo? Pogledajte detalje:
02. jul
Tradicionalne vrste francuskog hlebaHleb u Francuskoj postavljen je na pijedestal. I za to postoji razlog. Francuski majstori kuvari izmislili su tehnologiju za spravljanje možda i najukusnijeg hleba - bageta.
01. jul
Kako da kuvamo crnu leblebiju?U poređenju sa belom leblebijom, crna ima mnogo bogatiji i izraženiji ukus i s njom možete da kuvate različita jela od leblebije. Crna leblebija - njena primena u kulinarstvu.
27. jun
Upotreba i primena jabukovog brašnaJabukovo brašno može da se koristi na različite načine. Možete da ga pomešate sa drugom vrstom brašna da biste ga obogatili ili da koristite samo jabukovo za pravljenje različitih hlebova, kolača, palačinki.
26. jun
Praktična upotreba kore pomorandžeSlatka pomorandža je drvo citrusa poreklom iz Istočne Azije. Ovo čudesno voće, bogato vitaminom C, prelazi dugačak put pre nego što stigne do našeg stola.
14. jun
Specifičnosti kod mešenja testa od spelteAko još uvek niste pripremili neko pecivo od spelte, obavezno pokušajte. Nećete zažaliti - korisnije je i prilično je ukusno. Pogledajte specifičnosti mešenja testa od spelte.
12. jun
Kako da pripremite idealno testo za američku pitu?Generalno, američke pite i voćne pite prave se od istog testa - sa maslacem. Naravno, to testo prolazi kroz razna poboljšanja, a mogu mu se dodati kakao, mleveni orasi ili bademi, pavlaka, sitan sir itd.
12. jun
Razlike između smeđeg šećera Demerara, Turbinado i MuskovadoSmeđi šećer postaje sve popularniji. Demerara je svetlosmeđi šećer sa krupnim zlatastim kristalima. Turbinado je delimično prerađen smeđi šećer.
10. jun
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo