Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKulinarska upotreba šafrana
28. april
Plamena M.
Kulinarski SavetiPopularni začini u azijskoj kuhinji
26. april
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKako da čuvamo testo?
22. april
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da očistimo šaranaŠaran je jedna od najpopularnijih vrsta riba danas, ali ovo nije uvek bilo tako. Ova riba se nekada smatrala nepodobnom. Kada bi je ulovili, mnogi ribari bi je bacali, a drugi bi je koristili kao mamac.
19. april
Sosevi uz pačije mesoZbog toga što uz svako meso ide i lep sos, ovde ćemo vam predložiti nekoliko ideja za soseve uz pačetinu, koji su posebno pogodni za društvo sočnom pačijem mesu.
17. april
Kako očistiti emajlirano posuđeDa bi ste održali emajlirano posuđe čistim i sjajnim, pratite sledeće savete. Šta ne treba koristiti za čišćenje emajliranog posuđa?
16. april
Začinjavanje jarećeg mesaJedan od osnovnih problema kod spremanja jaretine je to što ona ima dosta specifičan miris. Kako da začinimo jareće meso?
10. april
Kako da kuvamo sa uljem od kikirikijaSvako je čuo za kikiriki puter, ali malo ko zna da postoji i ulje od kikirikija, i to mnogo pre nego što je izmišljen kikiriki puter. Koristi se u azijskoj kuhinji. Pogledajte detalje.
07. april
Tajna turske baklaveTajna autentične turske baklave je privilegija samo onih, koji su ovladali njenu pripremu pre mnogo vekova. Savršena turska baklava treba da bude hrskava i da ima blistavu zlatastu boju.
06. april
1
Kako da pripremimo ukusne i zdrave voćne sokove?Pripremanje voćnih sokova izgleda lako, ali istina je da za dobijanje ukusnog, zdravog i kvalitetnog napitka treba znati neke detalje.
05. april
Hrana vam postaje otrovna ako je pripremate ovakoPogledajte ove važne činjenice za obradu hrane, koje su potvrdili specijalisti. Ako pripremate hranu na taj način, ona verovatno postaje otrovna. Koja je pravilna kulinarska obrada namirnica
25. mart
Odgovarajući prilog za pečeno mesoU zavisnosti od vrste pečenog mesa, uz njega idu različitii prilozi. Za pečeno svinjsko meso je odgovarajući prilog od pečenog ili kuvanog krompira. Idealni prilozi za svako pečeno meso.
24. mart
Saveti za pečenje celog piletaFinese i trikovi za dobar ukus ne nedostaju i ovde. Evo nekoliko saveta za savršenu pripremu celog pečenog pileta!
23. mart
Šta znate o basmati pirinču?Bamati pirinač se gaji na poljima Himalaja. Ima tanka i duga aromatična zrna, kao i specifičan i bogat ukus. Koristi se za pripremu svih jela i priloga iz istočne kuhinje, kao i za deserte.
19. mart
Kako da čuvamo ulje i maslinovo uljeFlaše sa uljem treba da se čuvaju na tamnom i hladnom mestu. Maslinovo ulje se čuva na temperaturi ne višoj od 20 stepeni.
18. mart
Pravilno čuvanje jajaPravilno čuvanje jaja je izuzetno važno. Budite pažljivi i ne ostavljajte jaja dugo van frižidera, jer se bakterija salmonela savršeno razvija na sobnoj temperaturi.
18. mart
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo