- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiVrste kafe prema načinu pripreme
04. jun
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiKulinarska upotreba pečurke ovčarke
04. jun
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Sušena crna limeta - kako se priprema i gde se koristi?Sušena crna limeta je sitna, prečnika oko 2-4 centimetra i ima okrugli do ovalni oblik. Kako se koristi sušena limeta? Upotreba sušene limete. Kako da skuvamo sušenu limetu?
03. jun
Dižonski senfDižonski senf je najpoznatija vrsta francuskog senfa na svetu. Za njegovu pripremu koristi se nezrelo drožđe ili belo vino. Pojam dižonez koristi se za jela sa dižonskim senfom. Bio je omiljen kraljevima.
29. maj
Najpopularniji mediteranski začiniMediteranska kuhinja je ukusna, zdrava i primamljiva. Ali ona ne bi bila ista bez nekoliko mediteranskih začina koji su za nju najkarakterističniji. Pogledajte koji su najpopularniji mediteranski začini.
28. maj
Koja je razlika između kasija cimeta i cejlonskog cimeta?Cejlonski cimet je mnogo voljeniji, omiljeniji i cenjeniji od kasije. Kako da prepoznamo pravi cimet od kasije? Karakteristike cejlonskog cimeta.
26. maj
Najukusniji grčki Giros u domaćim uslovimaSpremanje girosa u domaćim uslovima je lako. Možete slobodno da improvizujete sa nadevima i da izmislite vlastite kombinacije za vaš domaći ili svinjski giros.
21. maj
Kulinarske finese za pripremu ukusnijeg pečenog mesaDa bi pečeno meso bili krtije i ukusnije, postoji nekoliko kulinarskih finesa. Najvažnije, da bi meso bilo ukusno i krhko je da odaberete kvalitetan proizvod.
15. maj
6 načina da jedete avokado da biste bili zdravi i vitki!Evo kako možete da uključite avokado u vaš svakodnevni meni, tako da ste i zdravi, i mršavi. Pogledajte 6 predloga kako da konzumirate avokado.
13. maj
Saveti za bolju pripremu roštiljaEvo nekoliko saveta za pravilno korišćenje roštilja, kao i kako da pripremite ukusno meso na njemu.
07. maj
Zamrzavanje i odmrzavanje testaPonekad se desi da umesite više testa nego što vam je potrebno za pečenje kolača ili pogače ili druge vrste peciva. Da ne biste ispekli ogromne količine, testo je bolje zamrznuti da biste ga koristili drugi put. Pre nego što testo stavite u zamrzivač,
06. maj
Kako se farbaju jaja - uputstvo za početnikeUkoliko vam predstoji da po prvi put farbate jaja za Uskrs, sigurno želite da se dobro predstavite. Evo korisnih saveta za farbanje jaja za početnike.
05. maj
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo