Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiDva trika da jabuke ne potamne
08. dec.
Hrana za Dushata
Kulinarski SavetiAkvafaba - šta je to i kako da ga koristimo?
04. dec.
Lilia Milkova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da osušimo bosiljakBosiljak je jedan od najaromatičnijih i najkorisnijih začina i ukoliko ga pravilno osušite, njegova čarobna aroma će trajati veoma dugo. Tako ćete tokom cele zime imati pod rukom ukusan i aromatičan začin za različite vrste jela.
03. dec.
Ukusne tajne cvekleUkoliko se ne plašite da eksperimentišete u kuhinji i niste ljubitelj jela sa mesom, onda je cvekla povrće za koje smo sigurni da zaslužuje vašu pažnju.
01. dec.
Kako pravilno da čuvamo luk kod kućeLuk je jedan od najpotrebnijih sastojaka u kuhinji. On se nudi u različitim oblicima, veličinama, bojama i svaki od njih ima svoj vlastiti specifičan ukus. Kako da pravilno čuvamo luk kod kuće?
30. nov.
Kako da peremo voće i povrće?Da bismo se zaštitili od svih štetnih supstanci koje sadrže, neophodno je pravilno oprati voće i povrće pre jela.
27. nov.
Treba li ljuštiti koru jabuka?Jabuke su, sigurno, jedno od voća koje se najviše gaji na našim prostorima. Još uvek su pristupačne po ceni i mogu se kupiti na bilo kojoj pijaci ili u prodavnici. U ovom članku ćemo se fokusirati na pitanje da li ljuštiti koru jabuka i zašto. Postoj
26. nov.
Kako se pravi želirani krem - uputstvo za početnikeJedni od najefikasnijih i ukusnih kremova, sjajne torte, želirane kolače i druge deserte spremaju se sa želatinom. On ih čini čvrstim, daje blistav i lep izgled.
24. nov.
Brza radionica: Kako da pripremimo goveđi i svinjski jezikGoveđi i svinjski jezici se smatraju delikatesom zbog svoje nežne meke teksture, traženog ukusa, sadržaja vitamina i hranljive vrednosti. Kako da pripremimo goveđi i svinjski jezik?
24. nov.
Saveti kod pripremanja jarebicaPripremanje jarebica nije toliko teško, ako znate kako. U sledećim redovima naći ćete neke korisne savete za pripremanje jarebica.
21. nov.
Kako se čuva boranija?Boranija je jedna od najstarijih kultura koje ljudi odgajaju. Kako možemo da je čuvamo?
21. nov.
Šta je pekmez i kako da ga pripremimo?Gusti voćni sok bez dodatno dodatog šećera nazivamo pekmez, a negde pecelj ili madžun. Unikatno slatko iskušenje, stalno pripremano u prošlosti kod nas priprema se veoma lako.
17. nov.
Kako da očistite pile od hormona, pre nego što ga skuvateEto zašto ćemo vam u ovom članku pokazati 5 metoda pomoću kojih možete donekle da očistite pile od hormona i da se rešite neželjenih sastojaka u njemu, kako biste nastavili da uživate u njemu.
16. nov.
Rib eye steak - najsočniji od svih stejkovaAromatičan i bogat ukusom - Rib eye steak je najkrhkiji i najsočniji od svih vrsta stejkova. On se smatrao unikatnim zbog svoje mermerne boje i posebnog mesta sa kojeg je isečen - tačno iznad rebara.
12. nov.
Kako se peče zec u rerni - uputstvo za početnikeZečije meso je jedno od najkorisnijeg mesa kojeg organizam lako svari. Postoji nekoliko varijanti za pripremanje zeca. Pogledajte ih.
06. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo