- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiSaveti za pečenje celog pileta
23. mart
Hrisi
Kulinarski SavetiŠta znate o basmati pirinču?
19. mart
Plamena M.
Kulinarski SavetiKako da čuvamo ulje i maslinovo ulje
18. mart
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pravilno čuvanje jajaPravilno čuvanje jaja je izuzetno važno. Budite pažljivi i ne ostavljajte jaja dugo van frižidera, jer se bakterija salmonela savršeno razvija na sobnoj temperaturi.
18. mart
Saveti za pripremanje Uskršnjeg kolača (Kozunak)Uskrs je najveći hrišćanski praznik i slavi se u proleće. Svako od nas ovaj praznik povezuje sa tradicijom, koja je vezana za njega. Najčešće su to uskršnja farbana jaja, ali i Uskršnji kolač (Kozunak), koji se priprema u Bugarskoj i Rumuniji.
16. mart
Saveti za mariniranje korenastog povrćaKorenasto povrće je ukusno i korisno i zbog toga treba da ga pripremamo često i na različite načine. Pogledajte savete kako da marinirate korenasto povrće.
15. mart
Evo kako da napravite savršeni Patišpanjpriprema savršenog patišpanj testa je užasno jednostavna - sve dok se pridržavate recepta i koristite tepsije odgovarajućih dimenzija. Približno smesa sa 3 jaja je dovoljna za kvadratnu tepsiju sa stranicom od 18 cm.
01. mart
Zamene za belo brašnoZamene belog brašna odličan su izbor za ljude sa netolerancijom na gluten, kao i za ljude koji žele da diverzifikuju svoju ishranu. Koja brašna zamenjuju belo pšenično brašno?
25. feb.
Kako se kuva ukusan šaran od A do ŠVeć ste odlučili da pripremite jelo sa šaranom. Ova vrsta ribe je dobra kako za riblje čorbe, tako i za prženje, pohovanje, pečenje na roštilju i naravno - u rerni. Kako se čisti šaran?
15. feb.
Najbolji začini za čorbe i supeKada pripremate supe ili čorbe i dvoumite se koji začin u koju čorbu da stavite, često paničite, kako ne biste pogrešili. Evo nekih uputstava koji začini u koje čorbe idu.
08. feb.
Mariniranje bifteka i njegova pripremaBitek se može peći u rerni, grilu ili tiganju, a prilikom pečenja najbitnije je da meso bude sobne temperature i da se soli neposredno pre pečenja.
29. januar
Kako da čuvamo biber i alevu paprikuPrstohvat bibera ili aleve paprike se stavlja u veliki deo jela koja spremamo. Saveti za uvanje bibera i aleve paprike.
27. januar
Koji je deo svinje za šta pogodanNezavnisno od toga tokom kojeg godišnjeg doba konzumirate svinjetinu, važno je da znate koji je deo svinjetine za šta pogodan, kako ne biste pravili odreske poput đona . Šta se pravi od svinjskog vrata, plećke i filea?
21. januar
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo