- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
ZanimljivoDeserti koje možete jesti, ako imate gastritis
29. nov.
Teodora Meshterova
Zanimljivo20 tipičnih jela iz bugarske kuhinje
24. nov.
Albena Asenova
ZanimljivoVrste brašna
23. nov.
Albena Asenova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta je teroar?U temama koj se tiču vina i proizvodnje vina često se govori o teroaru. Šta je teroar? Za vino ovo je jedna koncepcija koja se sastoji od mnoštva slojeva značenja.
22. nov.
Pogledajte tipična jela koja bake po svetu kuvaju svojim unucimaNezavisno od toga u kojoj tački na svetu se nalazite, cilj svih baka je da njihovi unuci budu siti. Po svetu ima karakterističnih jela koje bake najčešće pripremaju za svoje ljubimce.
19. nov.
Ras el Hanut - zlatna mešavina začina iz severne AfrikeRas el Hanut je severnoafrička mešavina začina koju u Alžiru, Tunisu i Maroku uglavnom koriste Arapi i Jevreji. Naziv, u prevodu sa arapskog, znači rukovodilac prodavnice.
19. nov.
Skandinavska kuhinja - ukusni predlozi sa severaSkandinavska kuhinja se formirala u skladu sa klimatskim uslovima za taj region. Skandinavci su sakupljali veliku količinu zaliha za vreme tople sezone, da bi dugu i tešku zimu dočekali sa mnogo ukusnih jela.
18. nov.
Kako da sprečite kvarenje vaše hraneKvarenje hrane izazivaju mali nevidljivi organizmi, nazvani bakterije. Bakterije mnogo vole namirnice sa visokim sadržaje proteina. Kako se kvari naša hrana?
12. nov.
Najukusnija jela sa trpeze slovenskih narodaPodsetite se nekih od najukusnijih slovenskih gozbi i probajte da iznenadite porodicu ručkom ili večerom na slovenski način.
10. nov.
Omiljeni deserti ItalijanaNije nepoznata ni činjenica da su deserti Italijana takođe pokorili ceo svet svojim neponovljivim kvalitetom. U zavisnosti od toga u kom delu Italije se nalazite, mogu da vam budu ponuđeni različiti italijanski deserti.
06. nov.
Prava priča o krofnamaKrofna predstavlja proizvod od testa blago spljeskanog i okruglog oblika, mešena u dlanu i pržena u dubokoj masnoći dok se ne dobije tamno-zlatasta boja. Ovo je prava priča o krofni.
04. nov.
Ventričina - savršena italijanska salamaVentričina je tradicionalna italijanska salama proizvedena od svinjskog mesa bez konzervanasa. Ventričina je velika /između jedan i tri kilograma/, okrugla ili kruškolika svinjska salama jakog i intenzivnog ukusa i jarke narandžaste boje.
26. okt.
Legenda o vaniliVanila je jedan od najpopularnijih začina u svetu. Ona potiče iz šuma Meksika, a legenda o njenom poreklu je veoma zanimljiva.
23. okt.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 810
Recepti
7 887
11 373
Drugo