- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
ZanimljivoKako se hrani beba od 8 meseci
21. mart
Ivana Georgieva
ZanimljivoPravila da vaš frižider troši manje struje
18. mart
Teodora Meshterova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako pomoći sebi biljkama kod pneumonijeOvde nabrojane lekovite biljke mogu da vam pomognu da izlečite neprijatna stanja poput pneumonije. Osnovna lekovita svojstva biljaka kod lečenja problema sa disanjem.
15. mart
Kako da postanem vegetarijanac?Ideja za nenasilnost nad svakim živim bićem dovodi do najviše etike koja se nalazi u osnovi evolucionih procesa. Kako da postanem vegetarijanac?
15. mart
Šitake pečurke - korisna svojstva i primenaŠitake pečurke kod nas nisu baš česte, ali su veoma korisne i ukusne. Ove pečurke se ne koriste samo u kulinarstvu već i u medicini. Koristi i sastav pečurki šitake.
05. mart
Više masne ribe - manje glavoboljeKada jedete masnu ribu, to pomaže kod migrene i veoma jake i teške glavobolje, prema američkom istraživanju. Kako se konzumiranje masne ribe bori sa glavoboljom
05. mart
Šta je ovo-vegetarijanac?Ovo-vegetarijanac je osoba koja ne jede meso ili mlečne proizvode, ali jede jaja i proizvode od jaja.
28. feb.
Šunka - šta treba da znamoŠta predstavlja šunka hamon, kako se pravi i kako je stekla takvu slavu? Za zaljubljenike u španski hamon dajemo detaljnu informaciju kako se konzumira hamon i od kakvog mesa se pravi.
21. feb.
Kratke i originalne poruke za sreću u pitiNova godina već kuca na vrata, a i svi znamo da ne možemo bez sočne pite sa porukama za sreću koje će nam reći šta nas očekuje. Kratke i originalne poruke za sreću
15. feb.
Zdrav hleb bez kvasca - čudno prirodne fermentacijePečenje hleba bez kvasca se pravi od bezkvasnog testa - bez dodavanja kvasca. Hleb napravljen od testa sa prirodnom fermentacijom ne može da se pokvari dosta dugo.
11. feb.
Svetski poznata nemačka jelaNemačka kuhinja je sve, samo ne dijetalna. Glavna jela su uglavnom teška zahvaljujući širokoj upotrebi svinjskog mesa i slanine.
03. feb.
Istorija picePrototip pice se pojavio na trpezama drevnih Rimljana. Vekovima nazad pica je bila jelo za siromašne, ali su je zatim zavoleli i kraljevi. U SAD prave obrnutu picu.
31. januar
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 824
Recepti
7 889
11 375
Drugo