Bonapeti.rs»Članci»Pretraga
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Šta koje E znači i koliko je opasnoŠta koje E znači i koliko je opasno
17. avgust
Zato je najbolje da ih izbegavate;/page page7. Antibiotici (E700-E799) Nijedan od ovih dodataka nije odobren za upotrebu u EU. Bolje je izbegavati ih;/page page8....
Koliko dugo se kuva različito povrćeKoliko dugo se kuva različito povrće
13. nov.
Zbog toga je neophodno znati koje povrće i koliko vremena kuvanja treba da bude gotovo tokom ove termičke obrade. Vreme za koje se različito povrće kuva Cvekla - ovo povrće se najduže kuva....
Viršle u kori za pituViršle u kori za pitu
01. nov.
Viršle u korama za pitu su sjajne!...
Omlet u kori za pituOmlet u kori za pitu
09. sep.
Kore za pitu isečemo tako da se dobije 6 kvadrata i u svaki kvadratić stavljamo po malo nadeva i uvijamo u male pitice....
Koliko dugo se kuvaju tegle sa zimnicomKoliko dugo se kuvaju tegle sa zimnicom
09. januar
Zajedno možete kuvati i kombinovati samo one koji se jednako dugo kuvaju. Evo i približne minutaže, vreme koliko treba da kuvate zimnicu: 1....
Koje meso je pogodno za koju vrstu jela?Koje meso je pogodno za koju vrstu jela?
20. maj
Pogodan je i za ražnjiće i šnicle na žaru; - Svinjski kotlet se može špikovati i ispeći ceo u rerni....
Za koja jela je svinjska plećka pogodna?Za koja jela je svinjska plećka pogodna?
14. maj
Evo za koja jela je svinjska plećka pogodna: Svinjska plećka sa sosom Svinjska plećka se može kombinovati sa različitim vrstama sosova kako bi se naglasio ili upotpunio njen ukus....
Pohovani sir u kori za pituPohovani sir u kori za pitu
02. sep.
Sir isečemo na komade srednje veličine. Kore isečemo na dva dela. Stavljamo parče sira u koru i pažljivo uvijamo da se kora ne bi pokidala. Uvijamo sve komade. Stavljamo tiganj da se ugreje. Umutimo jaja. Pažljivo...
Za koja jela je pogodan svinjski vrat?Za koja jela je pogodan svinjski vrat?
13. jun
Previše svetla boja mesa ukazuje na to da je životinja hranjena dodatnim hormonskim preparatima za brzi rast....
Za koja jela je pogodan teleći but?Za koja jela je pogodan teleći but?
22. avgust
Meso mladog teleta je podeljeno na nekoliko glavnih delova, a svaki od njih je veoma pogodan za određene recepte. Meso ot telećeg buta je veoma popularno. Evo kako se odvaja i za koje recepte da ga koristite....
Koji je deo svinje za šta pogodanKoji je deo svinje za šta pogodan
21. januar
Obzirom na to da ovo meso sadrži i masnoće, posebno je pogodno za pripremu na roštilju ili barbakjuu, zato što ga upravo masnoća čini em sočnim, em štiti meso od isušavanja. Pogodno je i za supe, kao i za jela....
Koliko je zdrav suši?Koliko je zdrav suši?
13. jun
Kada je u pitanju hrana, suši je bolji izbor od pice, pržene piletine ili masnog donera. Ali da li je to zaista slučaj? Koliko je suši zdrav?...
Kako zamrznuti kukuruz za kuvanje?Kako zamrznuti kukuruz za kuvanje?
13. mart
Napunite kesu za zamrzavanje i zapamtite koliko kašika ili lopatica sadrži. Nemojte prepuniti pakovanje....
Koliko dugo je majonez dobar za upotrebu?Koliko dugo je majonez dobar za upotrebu?
30. maj
Zato je važno znati koliko vremena ima do isteka. Stručnjaci preporučuju da čuvate majonez u frižideru nakon otvaranja. Otvorena tegla Helmanovog majoneza ostaje u dobrom kvalitetu 2-3 meseca kada se pravilno ohladi....
Pogodni začini za peljmenePogodni začini za peljmene
25. jun
Klasični ruski peljmeni se jedu sa samo 3 procenta sirćeta, biberom, senfom ili renom. Sosovi, kečap i majonez su takođe pogodni začini za peljmene....
Pogodni začini za paštetuPogodni začini za paštetu
11. jun
Dakle, ako ste prvi put odlučili da eksperimentišete i pripremite paštetu kod kuće, onda su neki od najpogodnijih aditiva za poboljšanje ukusa u njoj sledeći: Beli biber Izuzetno je pogodan za svaku paštetu, odnosno...
Pogodni začini za sarmePogodni začini za sarme
09. jun
Takođe pogledajte koliko dugo se kuvaju sarme i saznajte kako da napravite sos za sarme....
Pogodni začini za hobotnicuPogodni začini za hobotnicu
24. maj
Pogodni začini za hobotnicu Hobotnica je poželjna u kuvanju zbog svog nežnog mesa i sposobnosti da apsorbuje ukuse raznih sosova i začina....
Začini pogodni za bulgurZačini pogodni za bulgur
14. feb.
Idealna je namirnica za pripremu vaših omiljenih jela, čak i kada ste na dijeti....
Začini pogodni za rižotoZačini pogodni za rižoto
18. nov.
Prebacite u posudu i upotrebite za pripremu rižota. Pravilno uskladištena, domaća mešavina začina može se koristiti dugo vremena. Još jedan pogodan začin za rižoto je suvi anis pržen u tiganju....
Začini pogodni za škampeZačini pogodni za škampe
02. sep.
Škampi sa korijanderom Ova aromatična biljka je uobičajena u azijskoj kuhinji i odličan je izbor za začin za škampe sa orijentalnim ukusom....
Začini pogodni za povrćeZačini pogodni za povrće
15. avgust
Začini za krastavce Krastavci su osvežavajuće povrće, pogodni uglavnom za lagane recepte za hlađenje tokom letnjih meseci. Za njega su pogodni mirođija, beli luk, so....
Sosevi pogodni za šnicleSosevi pogodni za šnicle
09. sep.
Da biste obezbedili maksimalno iskustvo konzumiranja ukusnih šnicli, morate pripremiti sos da biste upotpunili izgled jela. Evo nekoliko odgovarajućih soseva za šnicle!...
Začini pogodni za sočivoZačini pogodni za sočivo
25. jul
Drugi začin koji je pogodan za sočivo je lovorov list - on ima dosta jak miris i dobro je da ne preterujete, posebno ako ne znate da li će vam se dopasti....
Posude, pogodne za mikrotalasnuPosude, pogodne za mikrotalasnu
20. april
Neodgovarajuće za upotrebu su posude od olovnog stakla. Papir je pogodan za kratko zagrevanje na niskoj temperaturi, kao i za hranu s niskim sadržajem masti i vode....