- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta da skuvam23 ukusna načina na koja možete jesti avokado
23. mart
Anonimen
Šta da skuvamIdeje za garnirunge od povrća
19. mart
Nadejda Nedeva
Šta da skuvamDa napravimo čeri paradajz za zimu
17. mart
Plamena M.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Ideje za laganu večeru u tiganjuNe postoji ništa ukusnije od sveže spremljene hrane tako da, nemoj te se opravdavati da uveče nemate vremena da kuvate. Tiganj može postati vaš veoma dobar prijatelj bez obzira na njegov oblik.
07. mart
Pravi koraci za idealnu lazanjuSpremanje lazanje je naizgled lak kulinarski poduhvat. Međutim, istina je da samo jedan pogrešan korak može da uništi ceo recept. Pogledajte kako treba spremati lazanju.
20. feb.
Da napravimo domaći kečapZa spremanje kečapa potreban je dobro uzreo zdrav paradajz, po mogućstvu ne iz staklene bašte, već iz dvorišta ili bašte.
07. feb.
Kako da napravimo sajderNajrasprostranjeniji je sajder od jabuka. On se dobija fermentacijom soka od jabuka bez korišćenja kvasca. Rezultat toga je lagan alkoholni napitak - oko 7 gradi - lepe boje ćilibara.
25. januar
1
Kako da napravimo domaće balsamiko sirćeSvako može da napravi kvalitetno balsamiko sirće, koje će doneti aromatičnu notu jelima i salatama. Treba vam samo malo strpljenja, doza želje i praćenje naših saveta.
16. januar
Klasični sosovi za piletinuOdgovarajući sos može čak i obično pečeno pile da pretvori u prijatan gastronomski užitak. Sosevi sa belim vinom, aromom limuna, belim lukom ili pak majonezom i maslacem su klasika u žanru, u koji smo odlučili da dodamo neke druge sastojke sa jednom namer
15. januar
Malidžano ili kako se pravi najukusniji balkanski namazMalidžano ili zeleni ajvar je tradicionalni balkanski namaz, koji po boji nekad liči i na pesto.
14. januar
Najpopularniji sosevi za mesoSakupili smo nekoliko recapata sa kojima ćete moći da pripremite neke od najrasprostranjenijih soseva, odgovarajućih za meso. Recept za bešamel sos, Sos od pečuraka, Sos od majoneza
11. januar
Kako da skuvamo divljeg zecaDivljeg zeca nije teško pripremiti, ali postoji jedna mala finesa - poseban miris treba da se ukloni, jer ga inače nećete moći ni probati. Šta da uradimo kako bismo se otarasili tog mirisa? Koristićemo marinadu.
11. januar
Kako da konzerviramo paprikePaprike mogu da se konzeriraju na nekoliko načina u zavisnosti od toga šta želite od njih da spremite. Možete da ih stavite u zamrzivač, druga varijanta je da ih konzervirate u teglice i da ih ostavite na hladnom i tamnom mestu. Ako želite da napravite
10. januar
Pripremanje domaćih razvijenih koraDomaće pravljene kore uvek su poželjnije od gotovih, kupljenih u prodavnici. Istina je da oduzme dosta vremena da se spreme, ali zaista vredi.
04. januar
Savršeno slatko od smokvi na tri načinaSlatko od smokvi predstavlja jedno od najukusnijih deserata ove vrste. Postoji mnogo recepata za njegovu pripremu, pri čemu je svaki veoma uspešan i ukusan. Slatko od smokvi Potrebni sastoj
03. januar
Kako se pravi idealni patišpanjPatišpanj, još poznat kao testo za kolače, je možda najpopularnije testo koje se koristi za pripremu različitih torti, kolača, koha, petifurija, keksa i dr.
01. januar
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
Naše kategorije recepata
16 015
Recepti
7 950
11 473
Drugo