- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako pravilno da kombinujemo začine
06. jul
Desi Marinova
Kulinarski SavetiNajpoznatiji plavi sirevi
06. jul
Jana G.
Kulinarski SavetiČime da zamenimo jaja ako smo alergični?
05. jul
Yordanka Kovacheva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pravila za zaista zdravo kuvanjeKljuč za zdravu ishranu i kuvanje uključuje korišćenje svežih sastojaka i odabir pravih proporcija zdrave hrane, kao što su voće i povrće. Pogledajte uspešna pravila za pravo zdravo kuvanje.
25. jun
Pravila za sušenje pečurakaDa biste sačuvali aromu svežih pečuraka duže vreme, osušite ih. Nanižite ih na konac ili ih osušite u rerni. Možete da napravite prah od pečuraka, koji je idealan začin.
25. jun
Najpopularnija jela turske kuhinjeTurska kuhinja je jedna od najbogatijih ukusima, začinima, proizvodima i aromama. Pozajmila je ukuse iz Azije i Bliskog istoka, kao i od balkanskih naroda.
22. jun
Vrste kvasca za hleb. Kako da izaberemo?U mnogim receptima za pečenje hleba i pogača nalazi se kvasac za hleb. Ovde se pojavljuje pitanje: Koju vrstu kvasca je najbolje koristiti?
21. jun
Da ispečemo semenke suncokretaOva jednogodišnja biljka se uzgaja uglavnom zbog svojih semenki bogatih mastima. Ona je treća u svetskoj proizvodnji kulture od koje se pravi ulje, posle soje i uljane repice.
20. jun
Kako sazreva sir?Proces sazrevanja sira je poslednja etapa njhove pripreme. Njemu prethodi sirenje, ceđenje i presovanje sireva, sečenje i soljenje.
17. jun
Kako da sami napravite ušećereni limun i pomorandžu?Ušećereni limun i pomorandža su ukusan i nežan desert koji možete sami da napravite kod kuće. Ušećereni čips od limuna i pomorandže je veoma dobar.
15. jun
Napravimo jabukovo sirćeJabukovo sirće je ne samo ukusan začin, već i lekovito sredstvo. U suštini, ono sadrži većinu važnih mierala, neophodnih za naše zdravlje.
10. jun
Jednostavni saveti za sotiranje mesaSotiranje mesa je čudesan način obrade. Metod se sastoji u brzom prženju male količine masnoće. Pogledajte kako da napravite fantastičan sote.
10. jun
Kako da pravilno začinite salatu?Nepravilno začinjavanje salata teškim i nezdravim dresinzima krije u sebi rizik za vaš želudac, a samim tim i za vaše zdravlje. Upravo zbog toga, pazite kakve soseve kupujete u prodavnicama, a u najboljem slučaju - pripremite ih sami.
08. jun
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo