Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiUlje od soje - šta treba da znamo?
26. jul
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiŠta znate o italijanskoj kuhinji?
23. jul
Elitsa Hristova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Sa kojim namirnicama i jelima da poslužimo Pino GriPino Gri se veoma dobro slaže s različitim vrstama ribe, plodovima mora i ptičijim mesom. Ovo vino takođe može da se posluži i uz sve vrste jela od pečuraka.
21. jul
Male tajne zamrzavanja i odmrzavanja pilećeg mesaPrateći ove lake i jednostavne finese odmrzavanja piletine, vaša piletina će uvek biti sočna, meka i nežna. Ovi principi odmrzavanja su takođe relevantni za druge vrste mesa, posebno za svinjetinu i junetinu.
11. jul
Priprema i začinjavanje mlevene junetineBez sumnje, mleveno meso zauzima jedno od prvih mesta u kategoriji omiljenih mesnih specijaliteta. Pogledajte kako treba začiniti mleveno meso.
11. jul
Finese prilikom posluživanja vinaDa biste servirali vino svojim prijateljima sa stilom, upamtite da je bolje, hladno, nego toplo kao kompot. Belo vino se servira pre crvenog, a mlado - pre starog.
09. jul
Pljosnate pogače iz celog svetaPripremanje pogača je jedan od najstarijih zanimanja u svetu. A hleb nasušni se smatra jednim od najdrevnijih proizvoda u ljudskoj istoriji.
08. jul
Vrste francuskih sirevaU Francuskoj se proizvodi otprilike 400 vrsta različitih sireva i svaki od njih je unikatan na svoj način. Francuski sirevi su dvostruko i trostruko masniji.
08. jul
Kako da prepoznamo dobru ribu?Dobra za kuvanje je ona riba koja ima svetlu i blistavu krljušt koja se teško skida. Osim toga, njene škrge su jarkocrvene ili roze. Meso treba da ima sivkasto-belu boju.
06. jul
Kako pravilno da kombinujemo začinePravilna kombinacija začina može da učini hranu koju spremamo ili mnogo ukusnom, ili da pokvari njen ukus, zato ne smemo da podcenjujemo moć začina.
06. jul
Najpoznatiji plavi sireviPlavi sirevi su deo jelovnika svakog ljubitelja prefinjene kuhinje. Postoji mnogo vrsta plavih sireva, ali među najpopularnijima su Rokfor, Gorgonzola i Stilton.
06. jul
Čime da zamenimo jaja ako smo alergični?Za ljude koji su alergični na jaja ima dobra vest - ona uspešno mogu da budu zamenjena u mnogim receptima drugim proizvodima, koji imaju sličan nutritivni sastav, koji poseduju jaja
05. jul
Pravila za zaista zdravo kuvanjeKljuč za zdravu ishranu i kuvanje uključuje korišćenje svežih sastojaka i odabir pravih proporcija zdrave hrane, kao što su voće i povrće. Pogledajte uspešna pravila za pravo zdravo kuvanje.
25. jun
Pravila za sušenje pečurakaDa biste sačuvali aromu svežih pečuraka duže vreme, osušite ih. Nanižite ih na konac ili ih osušite u rerni. Možete da napravite prah od pečuraka, koji je idealan začin.
25. jun
Najpopularnija jela turske kuhinjeTurska kuhinja je jedna od najbogatijih ukusima, začinima, proizvodima i aromama. Pozajmila je ukuse iz Azije i Bliskog istoka, kao i od balkanskih naroda.
22. jun
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 716
Recepti
8 155
11 855
Drugo