- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako se pravi šarena so
03. jun
Anonimen
Kulinarski SavetiTri bezglutenska brašna koja možete dodati u svoju dijetu
02. jun
Lilia Milkova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Evo kako da napravite najvazdušastije američke palačinkeVikend je savršen za pravljenje svima tako omiljenih palačinki! Engleski doručak može da bude zdrava verzija ukoliko pravilno izaberete sastojke.
01. jun
Kratko uputstvo za pripremanje savršene salateSalate ne smeju biti dosadne! Nedavni kulinarski eksperimenti u restoranima pokazuju da salate mogu biti zanimljive, ukusne i zdrave, kada su pravi sastojci zajedno iskombinovani.
31. maj
Kako da lako i brzo očistite ribu?Za čišćenje ribe treba da se koriste kuhinjske makaze ili oštar i elastičan nož. Budite pažljivi, jer se ribe dosta klizaju.
30. maj
Kako prepoznati kada je riba sveža i dobra?Na površini kvalitetne i sveže ribe nalazi se veoma tanak sloj sluzi. Ali ako ove sluzi ima u izobilju, a sloj je gust, to znači da je riba stajala predugo.
30. maj
Razlika između kima i kuminaBiljka kima je visoka oko metar. Ona može biti dvogodišnja ili višegodišnja biljka. Kumin je poznat od davnina. Biljka doseže visinu od pola metra.
30. maj
Koliko vremena se peče pile?Za pečenje je pogodno hladno, ali ne zamrznuto pile. Ako je zamrznuto, dobro je da ga odmrznete, pre nego što ga stavite da se peče u rerni.
28. maj
Za šta nam pomaže beli luk?Teško da postoji osoba koja ne zna koje su koristi od konzumacije belog luka i koja su njegova korisna svojstva. Beli luk se naziva i superhranom i to nije slučajno. Pogledajte koje su sve koristi od belog luka.
28. maj
Da pripremimo sami kore za pituMožete sami da razvijete kore za pitu, umesto da koristite kupljene iz prodavnice. Oduzeće vam dosta vremena, ali rezultat vredi - uživaćete u hrskavoj ukusnoj piti, koja se topi u ustima.
26. maj
Kako da ispečete kikiriki?Kikiriki je veoma dobar izvor mononezasićenih masti i jedan je od savršenih saveznika zdravog srca. Pogledajte naše savete kako da ispečemo ukusan kikiriki.
26. maj
Kako da osušite origano i majčinu dušicu?Origano i majčina dušica treba da se suše u hladu na temperaturi koja ne prelazi 35-40 stepeni. Mora se obezbediti stalan dotok svežeg vazduha.
25. maj
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo