Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKako da čuvate beli luk i crni luk?
10. okt.
Veselina Konstantinova
Kulinarski SavetiMale tajne kuvanja u đuvečari
07. okt.
Maria Simova
Kulinarski SavetiČime da zamenimo pirinač u jelima?
06. okt.
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako kuvati ribu iglicuKako se priprema riba iglica? Nema problema da je kuvate na različite načine – najčešće se priprema kao pržena riba, na roštilju ili kao pečena riba, kuvana i kao deo riblje čorbe.
05. okt.
Saveti za konzerviranje pečurakaPoznate su dve glavne tehnologije konzerviranja pečuraka - to su soljenje i mariniranje. Razne vrste pečuraka se konzerviraju solju, sokom od limuna, sirćetom i začinima.
04. okt.
Kako čuvati svežu ribu i školjke?Ribu možete čuvati kratko u frižideru ili zamrzivaču, kao i da je dimite ili usolite i osušite. Školjke je dobro pripremiti istog dana kada su kupljene.
01. okt.
Koje su najmasnije ribe?Suprotno očekivanjima mnogih ljudi, masna riba je najkorisnija za ljudski organizam. To je zbog činjenice da sadrže veći procenat nezasićenih masnih kiselina, poznatijih kao Omega-3.
30. sep.
Kako da dimite ribu u kućnim uslovima?Ako volite dimljenu ribu, možete je pripremiti kod kuće i biće još ukusnija od one iz prodavnice. Pre nego što dimite ribu, treba da je usolite.
30. sep.
Kako se suši riba?Sveža riba brzo kvari. Zbog toga se morao pronaći neki način da se ona sačuva. To je sušenje – metoda čuvanja hrane, koja funkcioniše tako što uklanja vodu iz nje.
30. sep.
Brašno od lupine - prednosti i kulinarska upotrebaJedno od najpopularnijih novih brašana među potrošačima je brašno od lupine. Brašno od lupine - prednosti i kulinarska upotreba.
29. sep.
1
Začini pogodni za jela sa bamijomOdgovarajući začini za jela sa bamijom. Čime da začinomo jela sa bamijom? Ideje za jela sa bamijom.
29. sep.
Korisni saveti za uspešno pohovanje karfiolaPripremanje pohovanog karfiola izgleda veoma lako i efikasno. To se može uraditi u nekoliko koraka:
26. sep.
Koji su to tvrdi sirevi?Pod nazivom tvrdi sirevi se podrazumevaju sirevi, čiji je proces zrenja veoma dug - od 2 do 4 meseca.
24. sep.
Koji je najbolji način da podgrejete sinoćnu picu?Većina ljudi koristi mikrotalasnu pećnicu za podgrevanje pice, ali stručnjaci tvrde, da postoji bolji način da ponovo bude ukusna. Pogledajte koji!
24. sep.
Tamno ili svetlo pivo?Pretpostavlja se da većina ljubitelja piva preferira svetlo pivo leti i tamno pivo zimi. To je možda zato što se tamno pivo smatra težim od svetlog.
23. sep.
Kako da napravite lisnato testo?Klasičan način pripremanja lisnatog testa kod kuće traje predugo – više od pet sati. Postoji i bži način da pripremite lisnato testo.
23. sep.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 716
Recepti
8 155
11 855
Drugo