- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiOsnovni proizvodi od soje i njihova primena
05. avgust
Admin
Kulinarski SavetiNajukusniji meki sirevi
04. avgust
Evgenia
Kulinarski SavetiKako da saznamo da li je med prirodan pomoću sveće
02. avgust
Evgenia
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Ulje od soje - šta treba da znamo?Tečno ulje iz semena soje ekstrahovano je pre oko 6. 000 godina u Kini. Sojino ulje - šta treba da znamo?
26. jul
Kako da pripremite domaće pečena zrna kafe?Otkako je Satori Kato, japanski naučnik koji živi u Čikagu, došao na ideju da napravi instant kafu 1901. godine, zrna domaće pečene kafe su odjednom zastarela. Ovde ćete saznati kako se peku zrna kafe.
25. jul
Šta znate o italijanskoj kuhinji?Italijanska kuhinja se smatra jednom od tri najbolje kuhinje na svetu. Nekada je postavila temelje francuske kuhinje i u određenoj meri pokazala uticaj i na druge evropske kuhinje.
23. jul
Sa kojim namirnicama i jelima da poslužimo Pino GriPino Gri se veoma dobro slaže s različitim vrstama ribe, plodovima mora i ptičijim mesom. Ovo vino takođe može da se posluži i uz sve vrste jela od pečuraka.
21. jul
Male tajne zamrzavanja i odmrzavanja pilećeg mesaPrateći ove lake i jednostavne finese odmrzavanja piletine, vaša piletina će uvek biti sočna, meka i nežna. Ovi principi odmrzavanja su takođe relevantni za druge vrste mesa, posebno za svinjetinu i junetinu.
11. jul
Priprema i začinjavanje mlevene junetineBez sumnje, mleveno meso zauzima jedno od prvih mesta u kategoriji omiljenih mesnih specijaliteta. Pogledajte kako treba začiniti mleveno meso.
11. jul
Finese prilikom posluživanja vinaDa biste servirali vino svojim prijateljima sa stilom, upamtite da je bolje, hladno, nego toplo kao kompot. Belo vino se servira pre crvenog, a mlado - pre starog.
09. jul
Pljosnate pogače iz celog svetaPripremanje pogača je jedan od najstarijih zanimanja u svetu. A hleb nasušni se smatra jednim od najdrevnijih proizvoda u ljudskoj istoriji.
08. jul
Vrste francuskih sirevaU Francuskoj se proizvodi otprilike 400 vrsta različitih sireva i svaki od njih je unikatan na svoj način. Francuski sirevi su dvostruko i trostruko masniji.
08. jul
Kako da prepoznamo dobru ribu?Dobra za kuvanje je ona riba koja ima svetlu i blistavu krljušt koja se teško skida. Osim toga, njene škrge su jarkocrvene ili roze. Meso treba da ima sivkasto-belu boju.
06. jul
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo