- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKoje meso je pogodno za koju vrstu jela?
20. maj
Rumyana Stoyanova
Kulinarski SavetiKako pravilno da skuvamo špagete?
19. maj
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da pijemo kafu?Kafa je napopularniji napitak, koga obožavaju hiljade ljudi po svetu i ne mogu da zamisle početak dana bez nje. Kako da pijemo kafu?
19. maj
Kako se prži u dubokom ulju?Prženje u dubokom ulju je jedan od tri osnovna načina da pržite masnoćom. Pogledajte kako se pravi duboko ulje i koja su osnovna pravila.
18. maj
Čišćenje zagorelog mlekaDa mleko ne bi zagorelo potrebno je da se pridržavate određenih saveta prilikom kuvanja mleka. Proces treba da se vrši u šerpi sa debljim dnom da ne bi zagorelo.
18. maj
Kako se pravi milibrot (Uskršnji kolač) - uputstvo za početnikePostoji mnogo različitih recepata za milibrot - klasičan, sa orašastim plodovima, sa suvim grožđem, sa ratlukom, sa čokoladom i mnogi drugi. Pogledajte naš recept.
17. maj
Zamene za maslac u receptimaŽelite da zamenite maslac u svojim receptima sličnim proizvodom? Nema problema! Postoji dovoljno zamena za maslac, koje već možda imate u vašoj kuhinji. Pogledajte više:
16. maj
Zašto treba da jedemo više kiseljaka?Kiseljak je uobičajena višegodišnja biljka koja svakog proleća nestrpljivo niče iz zemlje. Poreklom iz Evrope i Azije, kiseljak je bogat vitaminom C i posebno je aromatičan.
09. maj
Koliko vremena se peče jagnjetina?Najukusnije jagnjeće pečenje se dobija kada se jagnjetina peče na niskoj temperaturi. Pogledajte koliko dugo treba da pečete jagnjetinu prema savetu majstora kuvara.
05. maj
Brašno od graška - kulinarska upotrebaBrašno od graška se dobija kada se samelju osušena zrna graška. Kako da napravite brašno od graška kod kuće? Primena brašna od graška u kulinarstvu
04. maj
Saveti za uvek ukusnu ribu i morske plodove na stoluIzbor ribe i morskih plodova ima svoje specifičnosti, a ovi kulinarski saveti će vam pomoći da se uverite da zaista jedete najbolje i najkorisnije proteine u našim omiljenim morskim plodovima.
03. maj
Šta je metoda konfi?Jedan od načina čuvanja skuvane hrane duže vreme je konfitiranje ili još obrada metodom konfi. Mogu se konfitirati mesa sa više masnoće, kao što su pačetina i svinjetina.
30. april
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo