Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiVrste kvasca za hleb. Kako da izaberemo?
21. jun
Maria Simova
Kulinarski SavetiDa ispečemo semenke suncokreta
20. jun
Plamena M.
Kulinarski SavetiKako sazreva sir?
17. jun
Plamena M.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da sami napravite ušećereni limun i pomorandžu?Ušećereni limun i pomorandža su ukusan i nežan desert koji možete sami da napravite kod kuće. Ušećereni čips od limuna i pomorandže je veoma dobar.
15. jun
Napravimo jabukovo sirćeJabukovo sirće je ne samo ukusan začin, već i lekovito sredstvo. U suštini, ono sadrži većinu važnih mierala, neophodnih za naše zdravlje.
10. jun
Jednostavni saveti za sotiranje mesaSotiranje mesa je čudesan način obrade. Metod se sastoji u brzom prženju male količine masnoće. Pogledajte kako da napravite fantastičan sote.
10. jun
Kako da pravilno začinite salatu?Nepravilno začinjavanje salata teškim i nezdravim dresinzima krije u sebi rizik za vaš želudac, a samim tim i za vaše zdravlje. Upravo zbog toga, pazite kakve soseve kupujete u prodavnicama, a u najboljem slučaju - pripremite ih sami.
08. jun
Kako se pravi šarena soŠarena so je tradicionalan bugarski začin koji je prisutan u njihovoj tradiciji, običajima i naravno na njihovoj trpezi. Ne postoji ništa ukusnije od tople pogače premazane maslacem i posute šarenom solju.
03. jun
Tri bezglutenska brašna koja možete dodati u svoju dijetuU vreme kada buka oko bezglutenske dijete drastično raste, važno je da razumemo šta zapravo predstavlja hrana bez glutena. Pogledajte koje su tri vrste brašna, koje možete da dodate u vašu ishranu.
02. jun
Balzamiko redukcija - šta je i kako se pripremaBalzamiko redukcija je napravljena od balzamiko sirćeta. Finalni rezultat je neverovatna balzamiko rekukcija za slatka i slana jela.
01. jun
Evo kako da napravite najvazdušastije američke palačinkeVikend je savršen za pravljenje svima tako omiljenih palačinki! Engleski doručak može da bude zdrava verzija ukoliko pravilno izaberete sastojke.
01. jun
Kratko uputstvo za pripremanje savršene salateSalate ne smeju biti dosadne! Nedavni kulinarski eksperimenti u restoranima pokazuju da salate mogu biti zanimljive, ukusne i zdrave, kada su pravi sastojci zajedno iskombinovani.
31. maj
Kako da lako i brzo očistite ribu?Za čišćenje ribe treba da se koriste kuhinjske makaze ili oštar i elastičan nož. Budite pažljivi, jer se ribe dosta klizaju.
30. maj
Kako prepoznati kada je riba sveža i dobra?Na površini kvalitetne i sveže ribe nalazi se veoma tanak sloj sluzi. Ali ako ove sluzi ima u izobilju, a sloj je gust, to znači da je riba stajala predugo.
30. maj
Razlika između kima i kuminaBiljka kima je visoka oko metar. Ona može biti dvogodišnja ili višegodišnja biljka. Kumin je poznat od davnina. Biljka doseže visinu od pola metra.
30. maj
Koliko vremena se peče pile?Za pečenje je pogodno hladno, ali ne zamrznuto pile. Ako je zamrznuto, dobro je da ga odmrznete, pre nego što ga stavite da se peče u rerni.
28. maj
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 716
Recepti
8 155
11 855
Drugo