- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako se pravi pica - uputstvo za početnike
17. mart
Evgenia
Kulinarski SavetiKako se pravi laneno jaje i za šta se koristi
17. mart
Teodora Meshterova
Kulinarski SavetiKako se prave burek paprike - vodič za početnike
17. mart
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Zimnica - važna pravila koja treba da znateIako u zimskom periodu ima povrća i voća od kojih se mogu napraviti sveže vitaminske salate i zimska jela, gotovo da nema domaćinstva koje ne priprema zimnicu.
12. mart
Kako da osušimo slinavke?Slinavke su jedne od najpoznatijih pečuraka koje su jestive, zbog činjenice da matene nemaju otrovne dvojnike. Kako da osušimo slinavke?
10. mart
Kako se konzervira patlidžan?Patlidžan pomaže u održavanju optimalnog nivoa holesterola, poboljšava stvaranje krvi i normalizuje funkcionisanje slezine, creva i bubrega. Kako da konzerviramo patlidžan za zimu?
07. mart
Koji je tajni sastojak vazdušastog omleta?Koji je tajni sastojak vazdušastog omleta? Kako da napravimo vazdušast i mekan omlet? Kako da naš omlet bude i ukusan, i vazdušast?
04. mart
Kako se prave mafini - uputstvo za početnikaMafini predstavljaju mini kolačiće ispečene u specijalnim silikonskim (papirnim) kalupčićima ili aluminijumskim tepsijama za mafine, obično odgovarajući za pravljenje 12 komada. Kako se prave mafini?
01. mart
Farbanje uskršnjih jaja prirodnom bojomDa bi na uskršnjoj trpezi bilo lepo ofarbanih jaja u jarke boje, potrebno je majstorstvo, strpljenje i ljubav. Postoji mnogo tehnika, ali ćemo se zaustaviti na bojama.
01. mart
Aromatični biljni maslac: Kako da ga napravimo i za šta se koristiBiljni maslac je odličan i može da se koristi u svakom jelu u koje je moguće dodati biljke: peciva, testeninu, dinstano povrće, krompir pire, ribu i mnoga druga.
25. feb.
Najukusniji prženi krompir se pravi ovakoIstina je da otkako je smišljen prženi krompir - negde otprilike u 17. veku, on je omiljen svima. Eto zašto ćemo vam ovde pokazati 5 caka prilikom pravljenja prženih krompirića u kućnim uslovima.
25. feb.
Tajna ukusnog prženog šaranaPostoji mnogo recepata i načina za spremanje šarane, ali najbolji i najukusniji način ostaje prženje. A evo i kadko da pripremite ukusnog prženog šarana
24. feb.
Vrste supa prema njihovoj osnoviSupemogu da budu podeljene na vruće i hladne, na bistre i one za prelivom, na krem supe i seoske čorbe itd. Međutim, ukoliko želimo da ih podelimo po osnovi, one se dele na supe od povrća, supe od mesa, mlečne supe i supe od voća.
24. feb.
Začini u arapskoj kuhinjiVažan princip u arapskom kulinarstvu je i obilna količina začina koji se koriste. Evo šta je važno da znate o najčešće korišćenim začinima u Arapskom svetu.
22. feb.
Recepti za kiseli kupus iz celog svetaMali broj ljudi zna da je kiseli kupus kog volimo da spremamo na jesen zapravo nemački specijalitet. Iako u Nemačkoj od njega ne prave sarmice, oni ga koriste za apsolutno sve ostalo.
19. feb.
Ne posežite ka mušmulama pre nego što se pročitali ove činjenice o njima!Kada je reč o uzgajanju voćki, svi prvo pomisle na mladice koje rađaju jabuke, kruške, višnje, trešnje, dunje i drugo često sretano voće, a mušmule nekako ostaju po strani.
17. feb.
2
Odabrani Članci
Forum
Naše kategorije recepata
16 410
Recepti
8 062
11 647
Drugo