- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako da napravimo domaće suvo grožđe
15. maj
Nina Nord
Kulinarski SavetiFinese kod dinstanja mesa
12. maj
Nina Nord
Kulinarski SavetiProizvodnja i čuvanje aleve paprike
09. maj
Plamena M.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da brzo oljuštimo krompir?Kao salata, pire ili prosto onako, kuvani krompir je veoma ukusna hrana koja se brzo priprema, ali je potrebno malo više nerava. Pogledajte kako da lako oljuštite krompir.
07. maj
Finese u kuvanju kupusaKupus je veoma korisno i popularno povrće. Njegov kvalitet se najbolje čuva ako je pripremljen na pari. Pazite sa solju, jer lako možete da ga presolite.
06. maj
Odgovarajući začini za krompirPrženi krompirići mogu da dobiju mnogo prijatniji ukus ako koristite začine kojima ćete ih začniti. Odgovarajući začini su ruzmarin, kumin, indijski orah, peršun.
05. maj
Začini koji idu uz pirinačDobro kod pirinča je to što može da se spremi na mnogo načina i u njega mogu da se dodaju brojni začini. On lako usvaja aromu namirnica, začina i začinskog bilja.
02. maj
Kako umutiti sneg od belanacaPogledajte kako možete da napravite sneg od belanaca i koji su faktori koji utiču na to.
02. maj
Kako spremiti oktopoda?Oktopod je kulinarski delikates, koji može da se priprema kao salata ili glavno jelo. Načini pripremanja oktopoda uključuju kuvanje, dinstanje, pečenje i mariniranje.
01. maj
Šta da pojedete kada vas mori glad - 10 niskokaloričnih predlogaAko ste na nekoj dijeti ili nekom režimu ishrane prema kojem treba da gladujete 8 sati ili više, i na početku ste, verovatno se teško borite sa osećajem gladi.
01. maj
Kako da pravilno sečemo luk, bez suza?Ima nekih trikova, koji mogu da umanje efekat ljutih materija za vreme sečenja luka. Secite luk bez suza upravo ovako:
30. april
Kako brzo da oljuštimo krompir?U sledećim redovima možete pogledati načine kako da brzo oljuštite krompir, čime se štedi vreme zauzetim domaćicama.
30. april
Kako se pravi voćni toping za torte?Toping predstavlja preliv kojim se prekrivaju deserti - slatkiši, torte, kolači, sladoledi i drugo. Najčešće korišćen toping je onaj od čokolade, ali i voćni topinzi.
29. april
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 873
Recepti
7 898
11 401
Drugo