Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da brzo oljuštimo krompir?Kako da brzo oljuštimo krompir?
07. maj
Kao salata, pire ili prosto onako, kuvani krompir je veoma ukusna hrana koja se brzo priprema, ali je potrebno malo više nerava. Pogledajte kako da lako oljuštite krompir.
Finese u kuvanju kupusaFinese u kuvanju kupusa
06. maj
Kupus je veoma korisno i popularno povrće. Njegov kvalitet se najbolje čuva ako je pripremljen na pari. Pazite sa solju, jer lako možete da ga presolite.
Odgovarajući začini za krompirOdgovarajući začini za krompir
05. maj
Prženi krompirići mogu da dobiju mnogo prijatniji ukus ako koristite začine kojima ćete ih začniti. Odgovarajući začini su ruzmarin, kumin, indijski orah, peršun.
Začini koji idu uz pirinačZačini koji idu uz pirinač
02. maj
Dobro kod pirinča je to što može da se spremi na mnogo načina i u njega mogu da se dodaju brojni začini. On lako usvaja aromu namirnica, začina i začinskog bilja.
Kako umutiti sneg od belanacaKako umutiti sneg od belanaca
02. maj
Pogledajte kako možete da napravite sneg od belanaca i koji su faktori koji utiču na to.
Kako spremiti oktopoda?Kako spremiti oktopoda?
01. maj
Oktopod je kulinarski delikates, koji može da se priprema kao salata ili glavno jelo. Načini pripremanja oktopoda uključuju kuvanje, dinstanje, pečenje i mariniranje.
Šta da pojedete kada vas mori glad - 10 niskokaloričnih predlogaŠta da pojedete kada vas mori glad - 10 niskokaloričnih predloga
01. maj
Ako ste na nekoj dijeti ili nekom režimu ishrane prema kojem treba da gladujete 8 sati ili više, i na početku ste, verovatno se teško borite sa osećajem gladi.
Kako da pravilno sečemo luk, bez suza?Kako da pravilno sečemo luk, bez suza?
30. april
Ima nekih trikova, koji mogu da umanje efekat ljutih materija za vreme sečenja luka. Secite luk bez suza upravo ovako:
Kako brzo da oljuštimo krompir?Kako brzo da oljuštimo krompir?
30. april
U sledećim redovima možete pogledati načine kako da brzo oljuštite krompir, čime se štedi vreme zauzetim domaćicama.
Kako se pravi voćni toping za torte?Kako se pravi voćni toping za torte?
29. april
Toping predstavlja preliv kojim se prekrivaju deserti - slatkiši, torte, kolači, sladoledi i drugo. Najčešće korišćen toping je onaj od čokolade, ali i voćni topinzi.