Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Šta je zbog čega korisnoOrasi umesto lekova
28. april
Nina Nord
Šta je zbog čega korisnoZašto ne treba jesti voće uveče
28. april
1
Plamena M.
Šta je zbog čega korisnoZašto je prženi kikiriki štetan?
27. april
Plamena M.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Prednosti i nedostaci upotrebe semena lanaDa li je stvarno laneno seme nova hrana-čudo? Preliminarna istraživanja su pokazala da laneno seme može pomoći u borbi protiv svega - od srčanih bolesti i dijabetesa do raka dojke.
26. april
Top namirnice za detoksikaciju jetre u kućnim uslovimaU današnje vreme jetra je često izložena prekomernom stresu i primorana da funkcioniše i u ne tako dobrim uslovima. Činjenica da je jetra ugrožena jeste zbog konzumiranja pržene hrane i svakodnevno boravimo u zagađenoj sredini.
25. april
Top 10 hrana koje stimulišu rastNamirnice koje sadrže kalijum, kalcijum, cink, mangan, vitamin C, fosfor, proteine, stimulišu zdtav način života, rast i razvoj organizma.
11. april
1
Šta se dešava sa vašim telom kada se prejedete?Hrana može da ide samo u dva pravca - da produži kroz sistem organa za varenje ili da se vrati tamo, odakle je ušla povraćanjem.
09. april
Uzroci velikog stomakaU određenom periodu života kod velikog broja ljudi počinje da se skupljaju masnoće u predelu stomaka. Kako je čovek stariji i njegov metabolizam se usporava, tako i problemi ove vrste su sve češći. Sa druge s
09. april
Šta u kojim godinama treba da se konzumiraVlakna - starenjem se povećava rizik od raka. Zbog toga je važno konzumirati leblebije, sočivo, crveni pasulj, integralni hleb i hleb sa mnogo zrnevlja.
07. april
Niskokalorične namirnice koje nam dugo drže sitostTreba da znate koje namirnice možete jesti u kriznom trenutku gladi, vez straha da će to loše uticati na vaš režim ishrane. Evo koje namirnice najviše zasićuju.
03. april
Kulinarski trikovi za ukusniju cvekluKuvanu cveklu ne treba ljuštiti nožem, već dok je još topla, ali ne vrela, da se ne bi opekli, ljuštimo je rukama
31. mart
Vitamin B6: Zdravstvene koristi i hranljivi izvoriVitamin B6 ili piridoksin je vitamin rastvoriv u vodi koji se ne čuva u organizmu i izbacuje se nakon usvajanja.
31. mart
Koji je najbolji doručak za mršavljenje?Paradoksalno, ali činjenica: novo istraživanje pokazuje da doručak bogat proteinima može da vam pomogne ne samo da smršate, već i da uspešno upravljate simptomima diabetesa tipa 2.
28. mart
Pet lakih koraka da odustanete od šećeraŠećer je sladak put ka paklu, gde vas čekaju ozbiljni zdravstveni problemi. Zadnjih nekoliko godina, ako izuzmemo cigare, šećer se svrstava u najveće neprijatelje zdravlja čoveka.
27. mart
Devet neprocenjivih biljaka u narodnoj mediciniHajdučka trava - jača krve sudove tako što stimuliše cirkulaciju krvi. Budući da doprinosi regeneraciji ćelija, poslednjih godina se koristi kao lek protiv raka.
24. mart
Mirođija - aromatičan začin i lekovita biljkaMirođija sadrži eterično ulje, masnoće, belančevine, gvožđe, vitamin C i druge korisne materije.
24. mart
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 631
Recepti
8 126
11 760
Drugo