- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta da skuvamSpecifičnosti kod pripreme prlenki
23. april
Paolina Syarova
Šta da skuvamKako da napravimo idealan milfoj
18. april
Elitsa Hristova
Šta da skuvamSitni sir (vurda) u domaćim uslovima
31. mart
Anonimen
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Finese u pravljenju ćufti i ćevapčićaIma nekoliko finesa za pravljenje ukusnih ćufti i ćevapčića, Kada umesite mleveno meso sa pivom i začinima, treba da ga ostavide da dobro primi ukuse. Najbolja varijanta je da odstoji u frižideru 1 dan.
30. mart
Tri načina za pravljenje rolata StefaniRolat Stefani je često pravljeno jelo u našoj nacionalnoj kuhinji. Lako je da se napravi, ne iziskuje mnogo vremena i može da bude servirano kako za svakodnevni meni tako i za svečanije prilike.
30. mart
Da napravimo sušeno mesoŠta god ko da kaže, domaće je domaće. A domaće sušeno meso je delikates koji ne može da zameni bilo kojie drugo kupljeno meze. Samo ako ga napravite kako treba, razume se. Evo kako:
30. mart
Primer menija za večeruPredlažemo vam primer menija za večeru, gde smo odabrali dva menija sa po jednim osnovnim jelom. U jednom meniju je dezert a u drugom salata. Evo recepata.
29. mart
Finese pri pohovanju kačkavalja i sirevaKada pohujete kačkavalj i sireve, treba da pazite na neke detalje, da bi se dobio hrskav poh, a sir i kačkavalj da ostanu meki i da se tope u ustima.
29. mart
Šta da napravimo sa kinoomDa bi pripremili nešto s ovim zrnevljem, prvo treba da ga nakvasimo na tri sata, nakon čega bacimo vodu i spremni smo za suštinski deo. Za ta tri sata od njih će se odvojiti gorčina i biće spremna za upotrebu.
28. mart
Šta možemo da skuvamo za 30 minutaPredlažemo vam nekoliko mnogo brzih i ukusnih recepata koje ćete spremiti za veoma kratko vreme. Za neke od njih biće potrebno da prethodnog dana pripremite namirnice ili bar da ih odmrznete.
17. mart
Top 5 soseva sa kojima možete zameniti majonezDodavanjem ovih soseva vaša hrana će biti svežija, ukusna, domaće pripremljena i bez svih konzervanasa i štetnih dodataka.
16. mart
Priprema klasičnog tiramisua korak po korakTiramisu se priprema sa piškotama, jakim espresom, maskarponeom i desertnim vinom za kuvanje Marsala. To su zlatni sastojci klasičnog tiramisua.
15. mart
Šta da pripremimo brzo uz piletinuPileće meso je univerzalno - ono je ukusno, dijetalno i čak odgovara onima koji žele da skinu višak kilograma. Obradujte vaše goste ukusnim jelima sa krtim pilećim mesom.
07. mart
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 868
Recepti
7 898
11 400
Drugo