Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Finese u pravljenju ćufti i ćevapčićaFinese u pravljenju ćufti i ćevapčića
30. mart
Ima nekoliko finesa za pravljenje ukusnih ćufti i ćevapčića, Kada umesite mleveno meso sa pivom i začinima, treba da ga ostavide da dobro primi ukuse. Najbolja varijanta je da odstoji u frižideru 1 dan.
Tri načina za pravljenje rolata StefaniTri načina za pravljenje rolata Stefani
30. mart
Rolat Stefani je često pravljeno jelo u našoj nacionalnoj kuhinji. Lako je da se napravi, ne iziskuje mnogo vremena i može da bude servirano kako za svakodnevni meni tako i za svečanije prilike.
Da napravimo sušeno mesoDa napravimo sušeno meso
30. mart
Šta god ko da kaže, domaće je domaće. A domaće sušeno meso je delikates koji ne može da zameni bilo kojie drugo kupljeno meze. Samo ako ga napravite kako treba, razume se. Evo kako:
Primer menija za večeruPrimer menija za večeru
29. mart
Predlažemo vam primer menija za večeru, gde smo odabrali dva menija sa po jednim osnovnim jelom. U jednom meniju je dezert a u drugom salata. Evo recepata.
Finese pri pohovanju kačkavalja i sirevaFinese pri pohovanju kačkavalja i sireva
29. mart
Kada pohujete kačkavalj i sireve, treba da pazite na neke detalje, da bi se dobio hrskav poh, a sir i kačkavalj da ostanu meki i da se tope u ustima.
Šta da napravimo sa kinoomŠta da napravimo sa kinoom
28. mart
Da bi pripremili nešto s ovim zrnevljem, prvo treba da ga nakvasimo na tri sata, nakon čega bacimo vodu i spremni smo za suštinski deo. Za ta tri sata od njih će se odvojiti gorčina i biće spremna za upotrebu.
Šta možemo da skuvamo za 30 minutaŠta možemo da skuvamo za 30 minuta
17. mart
Predlažemo vam nekoliko mnogo brzih i ukusnih recepata koje ćete spremiti za veoma kratko vreme. Za neke od njih biće potrebno da prethodnog dana pripremite namirnice ili bar da ih odmrznete.
Top 5 soseva sa kojima možete zameniti majonezTop 5 soseva sa kojima možete zameniti majonez
16. mart
Dodavanjem ovih soseva vaša hrana će biti svežija, ukusna, domaće pripremljena i bez svih konzervanasa i štetnih dodataka.
Priprema klasičnog tiramisua korak po korakPriprema klasičnog tiramisua korak po korak
15. mart
Tiramisu se priprema sa piškotama, jakim espresom, maskarponeom i desertnim vinom za kuvanje Marsala. To su zlatni sastojci klasičnog tiramisua.
Šta da pripremimo brzo uz piletinuŠta da pripremimo brzo uz piletinu
07. mart
Pileće meso je univerzalno - ono je ukusno, dijetalno i čak odgovara onima koji žele da skinu višak kilograma. Obradujte vaše goste ukusnim jelima sa krtim pilećim mesom.