- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta da skuvamTri recepta za domaći sladoled od pavlake
18. sep.
Nadejda Nedeva
Šta da skuvamKako da napravimo domaći nektar
25. avgust
Nadejda Nedeva
Šta da skuvamU sezoni maslačka ne propuštajte ove recepte
10. avgust
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Garniri uz ribuProblem uglavnom ne bude u tome kako će se riba spremiti, već šta se može kombinovati uz nju - da večera bude odlična, prženoj ili pečenoj ribi obavezno treba dodati neki garnir.
07. avgust
Pet recepata za gril tiganjEvo pet recepata kako da pripremite ukusno povrće, pileće šnicle, svinjske kotlete, riblji file i teleće ćufte.
06. avgust
Jednostavnii i brzi deserti sa malo sastojakaŽelite li da napravite brz i jeftin slatkiš? Obradujte svoju porodicu nečim slatkim i ukusnim, što vam neće oduzeti mnogo vremena, truda i najviše para. Neophodni sastojci: 2 jaja, 2 šolje šećera
06. avgust
Kako se pravi fonduZa pripremanje fondua potrebna je specijalna posuda, u kojoj se tope namitnice, i mala viljuška sa izolovanom drškom, da se ne opečete. Ako ne želite da investirate u posebnu posudu za fondu, koristite šerpicu.
03. avgust
Idealan krem za piškoteSpecifično za piškote je da idu ruku pod ruku da kremom. Postoje svakakvi recepti za njih. Evo koji kremovi najviše odgovaraju za serviranje vaših piškota.
28. jul
Kako da napravimo domaću pastu od maslinaPasta od maslina je veoma ukusno i traženo predjelo. Lako možete pripremiti pastu od maslina u domaćim uslovima.
27. jul
Brza večera za gosteAko vas iznenade gosti, a nemate čime da ih poslužite, napravite ova laka i brza jela, koja će se svima topiti u ustima. Jedno od njih je meso sa krompirom na francuski način.
26. jul
Kako da pripremimo crveno sočivoCrveno sočivo, koje do skora nije bilo mnogo poznato domaćicama, već se mirno vrti i u našim kuhinjama. Osim što je privlačne boje, vrlo je ukusno i brzo i jednostavno se priprema.
25. jul
Ideje za soseve za šniclePredlažemo vam nekoliko recepata, a prvi među njima se priprema sa sosom, koji je ostao od ispečenih šnicli - u slučaju da ste ih pripremali u rerni.
24. jul
Kako da napravimo domaću limunadu i citronaduZa pripremu domaće limunade je potrebno samo zrelo povrće, jer im se koristi i kora i unutrašnjost. Voda treba da bude mineralna ili prethodno filtrirana.
16. jul
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 825
Recepti
7 890
11 375
Drugo