- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiVrste supa prema njihovoj osnovi
24. feb.
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiZačini u arapskoj kuhinji
22. feb.
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiRecepti za kiseli kupus iz celog sveta
19. feb.
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Ne posežite ka mušmulama pre nego što se pročitali ove činjenice o njima!Kada je reč o uzgajanju voćki, svi prvo pomisle na mladice koje rađaju jabuke, kruške, višnje, trešnje, dunje i drugo često sretano voće, a mušmule nekako ostaju po strani.
17. feb.
2
Da napravimo pečenog brancinaNudimo vam dva recepta za pečenog brancina. Ako kuvate za više ljudi, prosto povećajte sastojke. Prvi recept ja za brancina sa spanaćem - količina spanaća zavisi od veličine riba.
15. feb.
2
Odgovarajući nadevi za šaranaŠaran je slatkovodna riba koja po svojoj hranljivoj vrednosti spada u masne ribe. Koji su odgovarajući nadevi za šarana? Pogledajte više u sledećem članku:
12. feb.
Finese u spremanju kuvane rakijeNe zaboravite da će vas zbog svojih visokih stepeni, kuvani alkohol veoma brzo napiti, nego ako je pijete sa normalnom temperaturom.
10. feb.
Nepoznati švajcarski sireviOsim popularnih u celom svetu sireva kao što su Ementaler i Grier, ima i drugih prefinjenih i ukusnih sireva koji se proizvode u Švajcarskoj.
10. feb.
Kako se kuva lep pirinačKao što se kaže, niko se nije naučen rodio, zato ćemo u sledećim redovima pokušati da vam budemo od koristi i da vam pokažemo šta tačno da radite sa različitim vrstama pirinča.
10. feb.
Kako se pravi zaista zdrava pileća supaPileća supa je omiljena malima i velikima, ali pored svega je i veoma zdrava. Kako se pravi zaista zdrava pileća supa?
09. feb.
Konzervans za turšiju - kada i koliko?Da bi turšija dobila svoj prijatan ukus i da bi se sačuva dosta dugo potrebni su kozervansi. Različite supstance se koriste u tu svrhu. Konzervans za turšiju - kada i koliko?
09. feb.
Kako da pravilno pečemo divljačMeso divljači je izuzetno ukusno samo ako znate kako da ga pripremite. Za njega je karakteristično što je suvlje, a mišići životnja su tvrđi i žilavi.
08. feb.
Osnovni kuvarski termini koje treba da znate!Osnovni termini u kulinastvu, koje treba da znate. Aspi je pihtijasta masa dobijena od jakog bujona sa dodatkom želatina. Biftek je debela kriška mesa od filea, isečena popreko.
05. feb.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 810
Recepti
7 887
11 373
Drugo