- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiBulgur za bebe - kako i kada?
21. mart
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiŠta je anardana i za šta se koristi?
19. mart
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKako se pravi pica - uputstvo za početnike
17. mart
Evgenia
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se pravi laneno jaje i za šta se koristiŠta je to laneno jaje? Ovo jaje je predodređeno za ljude koji su vegani, za one koji ne vole jaja, i za one koji vole slatkiše, ali su alergični na jaja. Lanenim jajetom možete zameniti obična jaja.
17. mart
Kako se prave burek paprike - vodič za početnikeBurek paprike su pravi klasik u bugarskoj nacionalnoj kuhinji. Kako se prave burek paprike - priručnik za početnike
17. mart
Zimnica - važna pravila koja treba da znateIako u zimskom periodu ima povrća i voća od kojih se mogu napraviti sveže vitaminske salate i zimska jela, gotovo da nema domaćinstva koje ne priprema zimnicu.
12. mart
Kako da osušimo slinavke?Slinavke su jedne od najpoznatijih pečuraka koje su jestive, zbog činjenice da matene nemaju otrovne dvojnike. Kako da osušimo slinavke?
10. mart
Kako se konzervira patlidžan?Patlidžan pomaže u održavanju optimalnog nivoa holesterola, poboljšava stvaranje krvi i normalizuje funkcionisanje slezine, creva i bubrega. Kako da konzerviramo patlidžan za zimu?
07. mart
Koji je tajni sastojak vazdušastog omleta?Koji je tajni sastojak vazdušastog omleta? Kako da napravimo vazdušast i mekan omlet? Kako da naš omlet bude i ukusan, i vazdušast?
04. mart
Kako se prave mafini - uputstvo za početnikaMafini predstavljaju mini kolačiće ispečene u specijalnim silikonskim (papirnim) kalupčićima ili aluminijumskim tepsijama za mafine, obično odgovarajući za pravljenje 12 komada. Kako se prave mafini?
01. mart
Farbanje uskršnjih jaja prirodnom bojomDa bi na uskršnjoj trpezi bilo lepo ofarbanih jaja u jarke boje, potrebno je majstorstvo, strpljenje i ljubav. Postoji mnogo tehnika, ali ćemo se zaustaviti na bojama.
01. mart
Aromatični biljni maslac: Kako da ga napravimo i za šta se koristiBiljni maslac je odličan i može da se koristi u svakom jelu u koje je moguće dodati biljke: peciva, testeninu, dinstano povrće, krompir pire, ribu i mnoga druga.
25. feb.
Najukusniji prženi krompir se pravi ovakoIstina je da otkako je smišljen prženi krompir - negde otprilike u 17. veku, on je omiljen svima. Eto zašto ćemo vam ovde pokazati 5 caka prilikom pravljenja prženih krompirića u kućnim uslovima.
25. feb.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 824
Recepti
7 889
11 375
Drugo