- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiOsnovni kuvarski termini koje treba da znate!
05. feb.
Valentin Miranov
Kulinarski SavetiPravila kod kuvanja na pari
05. feb.
Plamena M.
Kulinarski SavetiKako da spremimo brancina?
03. feb.
Diana Ivanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna pohovane ribeMnoštvo nas oseća ozbiljne poteškoće kada odluči da pripremi pohovanu ribu. Mnogo je jednostavno prosto da ubaciš ribu u tiganj kako bi se propržilla, ali pripremanje pravilnog pohovanja je drugi posao.
31. januar
Saveti za dimljenje ribe kod kućeNajpogodnija varijanta za dimljenje ribe je skuša koju možete da nađete u bilo kojoj ribari. Saveti za dimljenje ribe kod kuće.
26. januar
Kako se pravi kiseli kupus bez pretakanjaPretakanje je najdosadniji trenutak kada pravite kiseli kupus. Da biste napravili kiseli kupus bez pretakanja - ukusan i hrskav, biće vam potrebni sledeći sastojci i tehnologija:
26. januar
Osnovna pravila kod zamrzavanja ribeOdgovarajuća za zamrzavanje je samo sveže ulovljena riba. Riba, kupljena iz prodavnice nije dovoljno sveža. Riblji filet ima maksimalan rok čuvanja u zamrzivaču 2 do 3 meseca.
25. januar
Kako se kuva sa multikukerom?Možda vas u reklamama ubeđuju da se sve dešava pritiskanjem jednog dugmeta, ali kuvanje sa uređanjem ima neke svoje specifičnosti. Evo nekoliko praktičnih saveta za kuvanje u multikukeru.
24. januar
Sušeno voće je korisnije od svežegSušeno voće sadrži mnogo biološki aktivnih supstanci, vitamina i minerala, ali za šta je korisno sušeno voće?
22. januar
Najpopularniji francuski sireviNajčešće se francuski sirevi serviraju samostalno - komadi se stavljaju na drvenu dasku. Vino i hleb se mogu poslužiti da upotpune jedinstveni ukus mlečnih iskušenja.
18. januar
Kako da pravilno pržimo ribu?Riba je izuzetno korisna, hranljiva i ukusna hrana. Ona je osnova svih zdravih dijeta. Kako da pravilno pržimo ribu?
18. januar
Kako da čuvamo domaći sudžuk i krvavicuPrilikom spremanja i čuvanja sudžuka, krvavica i generalno mesa u domaćim uslovima potrebno je poštovati niz pravila. To je zbog činjenice da domaće spremljeno meso nema dugačak rok trajanja, kao ono iz prodavnice.
10. januar
Osnovne greške u spremanju kiselog kupusaikako nije komplikovano da sami napravite kiseli kupus ako znate recept za to. Nažalost, ne uspeva svaka domaćica da napravi ukusan kupus, jer pravi važne greške prilikom pripreme kiselog kupusa.
08. januar
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 844
Recepti
7 891
11 375
Drugo