Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna pohovane ribeTajna pohovane ribe
31. januar
Mnoštvo nas oseća ozbiljne poteškoće kada odluči da pripremi pohovanu ribu. Mnogo je jednostavno prosto da ubaciš ribu u tiganj kako bi se propržilla, ali pripremanje pravilnog pohovanja je drugi posao.
Saveti za dimljenje ribe kod kućeSaveti za dimljenje ribe kod kuće
26. januar
Najpogodnija varijanta za dimljenje ribe je skuša koju možete da nađete u bilo kojoj ribari. Saveti za dimljenje ribe kod kuće.
Kako se pravi kiseli kupus bez pretakanjaKako se pravi kiseli kupus bez pretakanja
26. januar
Pretakanje je najdosadniji trenutak kada pravite kiseli kupus. Da biste napravili kiseli kupus bez pretakanja - ukusan i hrskav, biće vam potrebni sledeći sastojci i tehnologija:
Osnovna pravila kod zamrzavanja ribeOsnovna pravila kod zamrzavanja ribe
25. januar
Odgovarajuća za zamrzavanje je samo sveže ulovljena riba. Riba, kupljena iz prodavnice nije dovoljno sveža. Riblji filet ima maksimalan rok čuvanja u zamrzivaču 2 do 3 meseca.
Kako se kuva sa multikukerom?Kako se kuva sa multikukerom?
24. januar
Možda vas u reklamama ubeđuju da se sve dešava pritiskanjem jednog dugmeta, ali kuvanje sa uređanjem ima neke svoje specifičnosti. Evo nekoliko praktičnih saveta za kuvanje u multikukeru.
Sušeno voće je korisnije od svežegSušeno voće je korisnije od svežeg
22. januar
Sušeno voće sadrži mnogo biološki aktivnih supstanci, vitamina i minerala, ali za šta je korisno sušeno voće?
Najpopularniji francuski sireviNajpopularniji francuski sirevi
18. januar
Najčešće se francuski sirevi serviraju samostalno - komadi se stavljaju na drvenu dasku. Vino i hleb se mogu poslužiti da upotpune jedinstveni ukus mlečnih iskušenja.
Kako da pravilno pržimo ribu?Kako da pravilno pržimo ribu?
18. januar
Riba je izuzetno korisna, hranljiva i ukusna hrana. Ona je osnova svih zdravih dijeta. Kako da pravilno pržimo ribu?
Kako da čuvamo domaći sudžuk i krvavicuKako da čuvamo domaći sudžuk i krvavicu
10. januar
Prilikom spremanja i čuvanja sudžuka, krvavica i generalno mesa u domaćim uslovima potrebno je poštovati niz pravila. To je zbog činjenice da domaće spremljeno meso nema dugačak rok trajanja, kao ono iz prodavnice.
Osnovne greške u spremanju kiselog kupusaOsnovne greške u spremanju kiselog kupusa
08. januar
ikako nije komplikovano da sami napravite kiseli kupus ako znate recept za to. Nažalost, ne uspeva svaka domaćica da napravi ukusan kupus, jer pravi važne greške prilikom pripreme kiselog kupusa.