- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiTušt - koristi i kulinarska upotreba
19. okt.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiKako se pravi tahini od susama?
06. okt.
Anonimen
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se pravilno sastavlja burger i sendvič?Možda do sada niste razmišljali, ali pravilno sastavljanje burgera ili sendviča je razlog što je on toliko ukusan. Ako stavite sos na pravo mesto, on će bolje proniknuti tamo gde treba.
28. sep.
Koja su omiljena jela Rumuna?Rumunska kuhinja je raznovrsna i bogata i odlikuje se specifičnim nacionalnim vrstama jela, ali i jelima pozajmljenim ili preuzetim iz stranih kultura i tradicija sa kojima su Rumuni dolazili u kontakt.
27. sep.
Zdrava varijanta pomfrita prema starom receptuNije suvišno zaroniti u stare recepte, gde ponekad postoje vredni saveti za kuvanje tradicionalne hrane na zdrav način. Među njima je i recept za pomfrit bez masnoće.
22. sep.
Korisne ideje za doručak za svaki dan u nedeljiU jednom boljem svetu biste mogli da doručkujete ukusne buhtlice ili pak pržene kriškice. Ali danas doručak treba da bude zdrav i hranljiv. Ideje za koristzan doručak za svaki dan u nedelji.
04. sep.
Kako da poslužimo oval sa sirevima?Hiljadama godina uživamo u nijansama, ukusima, teksturama i aromatičnim sirevima. U kombinaciji sa hrskavim hlebom i čašom vina, oni su savršen predlog za žurku. Kako da serviramo oval sa sirevima?
19. avgust
Zašto da stavljate listove trešanja i crne ribizle u domaće turšije?Za zimnicu su najpopularniji listovi crne ribizle i višnje. Mnogi ih dodaju prilikom konzerviranja paradajza ili krastavaca. Pogledajte detalje.
18. avgust
Glutenski pirinačOdmah da požurimo da razjasnimo - ovo nije pirinač koji sadrži gluten, naprotiv! Šta treba da znamo o ovom popularnom pirinču. Glutenski pirinač - koristi i primena.
14. avgust
Iskušenja kuhinje u južnoj FrancuskojKuhinja Južne Francuske je veoma raznovrsna i jedna od omiljenih u svetu. Provansalska kuhinja koristi mnogo zelenih začina, koji rastu divlje. Pogledajte koji su specijaliteti iz južne Francuske.
13. avgust
Srednjezrni pirinačMnogi ne znaju kakva je razlika između vrsta pirinča prema vrsti zrna. Ovde ćemo vas upoznati sa karakteristikama srednjezrnog pirinča. Ima neke neprocenjive prednosti koje ga čine neophodnim za pripremu nekih kulinarskih iskušenja.
10. avgust
Klasični načini za sečenje krompiraTeško ćete naići na evropski restoran koji nije dao posebno mesto krompiru u svom meniju - pomfrit, sotirani krompir, glazirani krompir, krompir na roštilju itd. Pogledajte koji su načini sečenja krompira.
07. avgust
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 892
Recepti
7 904
11 421
Drugo