Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKlasični načini za sečenje krompira
07. avgust
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKoliko vremena se kuvaju supe i čorbe?
05. avgust
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiTeksmati pirinač
04. avgust
Denimira Anelova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Pirinač KarnaroliPirinač Karnaroli se odlikuje većim sadržajem pirinčanog skroba i zdravijom strukturom od mnogih popularnih vrsta pirinča. Čime je vrsta Karnaroli stekla takvu popularnost i u kojim jelima se koristi?
03. avgust
Nekoliko trikova za savršeno spremljen pirinačSve što je potrebno da znate o pripremanju savršeno mekanog pirinča smo sakupili na jednom mestu. Pirinač je jedan od onih proizvoda koji se lako spremaju, ali još lakše može da se pogreši.
02. avgust
Odgovarajuće meze uz viskiPostoji neko meze, koje naročito dobro ide uz viski. Evo šta je dobro da znate o tome i sa čim se poslužuje viski u različitim zemljama.
22. jul
Čime da zamenimo pavlaku?Ako se pitate čime da zamenite pavlaku prilikom pripreme omiljenih proizvoda od testa, supa i peciva, onda je ovaj članak samo za vas i otvoriće nove kulinarske horizonte.
17. jul
Naglo prženje mesa zbog zatvaranja - kako i zašto?Kako da pripremimo savršenu šniclu kod kuće? U tu svrhu može da vam pomogne tehnika pečaćenja mesa. Pogledajte kako treba zapečatiti meso.
12. jul
Kako da skuvamo jaja da budu čitava, da nijedno ne pukneMnogi bi se složili da kuvanje jaja bez pucanja nije jednostavno. Kako da skuvamo čitava jaja, da ne pukne nijedno?
08. jul
Uloga vode u našim domaćim napicimaŽelimo da vam posebnu pažnju obratimo na neke procedure koje bi bilo dobro da poštujete, ako želite da pripremite bezalkoholna pića u domaćim uslovima. Evo gde i kako da stavite vodu u domaće napitke.
02. jul
Kako da se sačuvamo od toga da premesimo testo?Često, čitajući recepte za različite specijalite od testa, nailazimo na izraz nemojte da premesite testo, ali bez ikakvih uputstava kako da izbegnemo ovu grešku. Kako da ne premesimo testo? Pogledajte detalje:
02. jul
Tradicionalne vrste francuskog hlebaHleb u Francuskoj postavljen je na pijedestal. I za to postoji razlog. Francuski majstori kuvari izmislili su tehnologiju za spravljanje možda i najukusnijeg hleba - bageta.
01. jul
Kako da kuvamo crnu leblebiju?U poređenju sa belom leblebijom, crna ima mnogo bogatiji i izraženiji ukus i s njom možete da kuvate različita jela od leblebije. Crna leblebija - njena primena u kulinarstvu.
27. jun
Upotreba i primena jabukovog brašnaJabukovo brašno može da se koristi na različite načine. Možete da ga pomešate sa drugom vrstom brašna da biste ga obogatili ili da koristite samo jabukovo za pravljenje različitih hlebova, kolača, palačinki.
26. jun
Praktična upotreba kore pomorandžeSlatka pomorandža je drvo citrusa poreklom iz Istočne Azije. Ovo čudesno voće, bogato vitaminom C, prelazi dugačak put pre nego što stigne do našeg stola.
14. jun
Specifičnosti kod mešenja testa od spelteAko još uvek niste pripremili neko pecivo od spelte, obavezno pokušajte. Nećete zažaliti - korisnije je i prilično je ukusno. Pogledajte specifičnosti mešenja testa od spelte.
12. jun
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo