Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Umetnost savršeno pečenog povrćaUmetnost savršeno pečenog povrća
22. avgust
U užurbanom svetu kulinarskih avantura, ponekad najprijatniji obroci dolaze od najjednostavnijih sastojaka. Jedan takav kulinarski dragulj je umetnost savršeno pečenog povrća.
Dijetetske ideje za keto smese za pohovanjeDijetetske ideje za keto smese za pohovanje
17. avgust
Baš kao i standardne smese za pohovanje, keto smese za pohovanje pružaju istu hrskavost i zlatnu boju hrani. Evo nekoliko jednostavnih i ukusnih recepata za keto smese za pohovanje.
Začini pogodni za povrćeZačini pogodni za povrće
15. avgust
Svako jelo od povrća je usko vezano sa nekim začinom, koji kao da je stvorena specijalno za njega. Neko povrće i začini su se ponašli i vezali tokom godina.
Kako da napravimo zelenu prehrambenu boju u kućnim uslovimaKako da napravimo zelenu prehrambenu boju u kućnim uslovima
10. avgust
Domaća zelena prehrambena boja je odličan način da dodate prirodnu i živu boju vašim desertima bez upotrebe veštačkih boja. Kako da napravimo zelenu boju za kolače?
Kako da zamrznemo zelene začine?Kako da zamrznemo zelene začine?
09. avgust
Pravilno zamrznuti začini su varijanta na trpezi i u receptima uvek treba koristiti sveže začine. Za zamrzavanje zelenih začina mogu da se koriste kutije, tegle, folija, kese i druge mogućnosti.
Kako se prave mrvice od maslaca za kolače?Kako se prave mrvice od maslaca za kolače?
06. avgust
Mrvice od maslaca su poznat sastojak popularnih slatkih recepata. U poslastičarstvu mrvice od maslaca imaju nezamenjivu ulogu. Šta vam je neophodno za pripremanje mrvica od maslaca za kolače?
Tahan halva i njene koristi za organizamTahan halva i njene koristi za organizam
06. avgust
Najkorisniji sastav halve je tahini. Od njega dolaze različite koristi tahan halve. Kontraindikacije na upotrenu tahini halve.
Koje meso dolazi od kog dela teleta?Koje meso dolazi od kog dela teleta?
27. jul
Kod kupovine telećeg mesa ili naručivanja odgovarajućeg jela dobro je da se zna sa kog dela tela je meso. Različiti delovi teleta imaju različite karakteristike.
Brašno koje se samo diže - kako se pravi i koristiBrašno koje se samo diže - kako se pravi i koristi
23. jul
Brašno koje se samo diže je posebna vrsta brašna koja uključuje dodat prašak za pecivo ili soda bikarbona. Brašno koje se samo diže se često primenjuje u receptima, u kojima je vreme ograničeno.
Koristi i primena pergament papiraKoristi i primena pergament papira
23. jul
Pergament papir, mnogim gomaćicama poznat kao papir za pečenje, jedna je od najvećih pogodnosti u kulinarstvu. Pogledajte koje će poslove obaviti pergament papir u vašem domaćinstvu.
Finese u pripremi patišpanj koreFinese u pripremi patišpanj kore
22. jul
Ako vam predstoji nekakav poseban povod, ili jednostavno želite da napravite jednu ukusnu tortu sa patišpanj korom, ovaj članak je za vas. Saznaćete kako se pravi savršena patišpanj kora za torte i kolače.
Kako da pripremimo sočnu teletinu u rerniKako da pripremimo sočnu teletinu u rerni
22. jul
Pogledajte kako se peče teletina da ne bi bila suva ili da ne zagori. Upoznavanjem ovih trikova, tajna sočne pečene teletine je već otkrivena pred vama.
Simptomi nedostatka vitamina TSimptomi nedostatka vitamina T
18. jul
Nedosatatak vitamina T može da dovede do različitih simptoma, koji su povezani sa oštećenim funkcionisanjem ovih sistema, i to ozbiljno. Kako da se spreči i leči deficit vitamina T