Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKako da napravimo suncokretovo brašno?
10. jul
Albena Atanasova
Kulinarski SavetiOriginalni ukrasi za torte i deserte
05. jul
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiU koja pića treba dodavati zdravu čiju?
28. jun
Veneta Nikolova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Od kojeg grožđa se dobija dobro vinoU svetu postoji oko 10. 000 vinskih sorti grožđa, a od njih je samo 13 glavnih. Da bi belo ili crno vino bilo dobro, prvi korak je odabir pravog grožđa za njega. Od kojeg grožđa se pravi dobro vino.
22. jun
Kako da sami napravimo čvarkeČvarci se najbolje čuvaju u frižideru i koriste se kao dodatak kačamaku, za kiflice i pogačice, i druga peciva. Pogledajte kako da sami napravite čvarke.
17. jun
Kako pripremiti sočne i nežne zalogaje od soje?Iako pravljenje zalogaja od soje nije posebno komplikovano, potrebno je pratiti određene korake. U suprotnom, zalogaji od soje mogu postati žilavi, bezukusni i teško svarljivi.
14. jun
Ukusni načini za pravljenje pečenog tofuaPečenje tofua na tiganju, na grilu, u rerni - iznor je vaš. Uobičajena i često primenjivana metoda je pečenje tofua na tiganju. Pečenje tofua u rerni je drugi način, relativno lak.
08. jun
Kako da zamrznemo i odmrznemo lososa?Losos je izuzetno ukusna riba i sa njom se može pripremiti mnogo različitih jela. U ovom članku ćemo sa vama podeliti kako zamrznuti lososa, odnosno kako ga odmrznuti.
28. maj
Aromatični začini za ukusne ražnjićeRažnjići od mesa daju prednost određenim začinima. Postoje univerzalni začini, koji odgovaraju svim vrstama mesa za ražnjiće.
23. maj
Kako napraviti savršene prženice - nekoliko trikovaPrženice se smatraju jednim od najpopularnijih doručaka širom sveta. Potiču iz Francuske pod imenom francuski tost.
14. maj
U koja jela se dodaje mirođija?Svojstva ukusa mirođije su aroma i osvežavajući ukus. Zbog svojstava i karakteristika mirođije, ona je svestran začin za brojna jela. Evo u koja jela se stavlja mirođija.
14. maj
Kako se peče jagnje - korak po korakU sledećim redovima ćemo vam pokazati korak po korak kako da pečete jagnje. Jagnjetina se peče u posudi sa poklopcem. Saveti za ukuso jagnjeće pečenje.
10. maj
Kako razlikovati jagnjetinu od ovčetine?Sveža jagnjetina se čuva tri do pet dana nakon kupovine. Treba je odbaciti ako vam meso izgleda braon, mast je požutela, omekšala, a meso sluzavo na dodir.
08. maj
Brašno od tapioke - šta je to i kako ga koristitiJedno od brašna bez glutena je brašno od tapioke, koje je veoma popularno u Južnoj Americi. Šta je brašno od tapioke. Hranljiva vrednost brašna od tapioke.
24. april
Finese za ukusnu pečenu jagnjetinuPo tradiciji za važne praznike jedemo ukusno jagnjeće pečenje. Finese za pečenje jagnjetine u kućnim uslovima.
18. april
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 592
Recepti
8 107
11 734
Drugo