Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiNajpopularnija likerska vina
11. april
Elitsa Hristova
Kulinarski SavetiŠećer od urme - prednosti i upotreba
10. april
Denimira Anelova
Kulinarski SavetiKako prepoznati kvalitetno vino i šampanjac
22. mart
Nina Nord
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako peći ukusno povrće na roštiljuPovrće treba dobro pripremiti pre pečenja – dobro očistiti i iseći na odgovarajuću veličinu. Saveti za pečenje povrća na roštilju.
22. mart
Kako da pravilno začinimo mleveno meso za ćuftice i ćevapeEvo pravilne pripreme mlevenog mesa za ćuftice i ćevape, začinjavanje i aromatizovanje mlevenog mesa. Ćuftice i ćevapi su neizostavni deo jelovnika balkanskih naroda.
21. mart
Začini za pačje mesoPačetina je meso teško za obradu. Nije lakši ni izazov da se pravilno začini pačetina. Mediteranski miris morske rose, ili drugim rečima - ruzmarina, može da se vrlo uspešno kombinuje sa patkom.
19. mart
U koja jela treba da dodamo čubar?Čubar se može koristiti i svež i osušen. Kada imate svež čubar pri ruci, najbolje je da ga upotrebite. Veoma je aromatičan i svakom jelu daje zanimljiv ukus.
11. mart
Suptilnosti kod pripreme sušijaUkusan suši možete napraviti i u kućnim uslovima. Pratite ove savete i napravićete savršen suši.
24. feb.
Sosevi za roštiljBez pravog sosa roštilj nije potpun. Uz soseve možete da jedete i meso potopljeno u posudi sa aromatičnom mešavinom da bude sočnije,
19. feb.
Šta ide uz jagnjeće pečenje?Šta treba da stavite na svoj sto, služeći pečeno jagnjeće meso, koje je upravo izvađeno? Klasična salata, koja se servira uz pečenu jagnjetinu, jeste zelena salata. Bez bilo kakvih improvizacija.
05. feb.
Čuvanje i konzerviranje špargleŠpargle su sve popularnije kod nas. Možete da ih čuvate u frižideru, zamrzivaču ili da ih konzervirate. Evo jedne varijante kako da čuvate špargle.
31. januar
Smrznite paprike za zimuSmrznute paprike su veoma zgodne namirnice za svako jelo, jer se mogu dodati i jelima od povrća i mesa. Smrznute paprike takođe se mogu puniti.
30. januar
Kako pripremiti arapski začin Zaatar?Aromatični začin Zaatar je poznat kao istočna šarena so i 23 septembar je njegov praznik. Zaatar je jedinstven začin za meso, sor i povrće. Recept za domaći zaatar.
27. januar
Kako da blanširamo pirinač?Blanširanje pirinča zahteva duboki lonac veće zapremine. Pirinač možete lako blanširati kod kuće.
23. januar
Uz šta najbolje ide vinoDa bi se vino kombinovalo sa određenim jelom, treba se držati pravila. Koliko je vino skuplje i jače, toliko jelo treba da bude jednostavnije.
22. januar
Tajna vazdušastog domaćeg kuglofaPripremili smo za vas nekoliko tajni koje će vam pomoći da napravite pravi mekani i vazdušast domaći kuglof. Pogledajte ih.
20. januar
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 592
Recepti
8 107
11 734
Drugo