Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Tajna ćuftica na roštiljuTajna ćuftica na roštilju
12. okt.
Pokušaji kuvara da nacionalno jelo učine jedinstvenim doveli su do dobrih pogodaka, koji ćufticama daju zaista lep i sočan ukus. Pogledajte koja je tajna ćuftica na roštilju.
Karakteristike pršute koto ili kuvane pršuteKarakteristike pršute koto ili kuvane pršute
21. sep.
Šta u suštini predstavlja italijanska pršuta i koja je razlika između pršute krudo i pršute koto? Pogledajte šta je najvažnije da bi pršuta bila to što jeste.
Kulinarske tajne za spremanje parfeaKulinarske tajne za spremanje parfea
14. sep.
Kada je reč o parfeu, najverovatnije zamišljate onu torticu, koja se priprema od kore, ispečene u rerni sa vazdušastim želiranim kremom od pavlake.
Začini pogodni za škampeZačini pogodni za škampe
02. sep.
Škampi su izuzetno popularni u svetskoj kuhinji zahvaljujući svom delikatnom i jedinstvenom ukusu. Začini pogodni za škampe. Kako da začinimo škampe?
Sa čime da kombinujemo pržene tikviceSa čime da kombinujemo pržene tikvice
26. avgust
Hrskave spolja i meke iznutra, tikvice nude lagan i prijatan ukus, koji se lako kombinuje sa raznovrsnom hranom i napicima. Sa čime da kombinujete pržene tikvice? Sosevi za kombinovanje sa prženim tikvicama.
Kako se čuvaju različite vrste namirnicaKako se čuvaju različite vrste namirnica
23. avgust
Uslovi za pravilno čuvanje prehrambenih proizvoda. Kako se čuvaju različite vrste namirnica. Nekoliko saveta za dobro čuvanje prehrambenih proizvoda. Uzroci kvarenja hrane. Nekoliko saveta za dobro čuvanje prehrambenih proizvoda.
Kulinarske tajne pravog GaspačaKulinarske tajne pravog Gaspača
23. avgust
Evo šta treba da znate, ako želite da spremite pravi Gaspačo. Paradajz je osnovni sastojak savremenog Gaspača. U prošlosti se za pravljenje Gaspača koristio samo stari hleb.
Za koja jela je pogodan teleći but?Za koja jela je pogodan teleći but?
22. avgust
Meso mladog teleta je podeljeno na nekoliko glavnih delova, a svaki od njih je veoma pogodan za određene recepte. Meso ot telećeg buta je veoma popularno. Evo kako se odvaja i za koje recepte da ga koristite.
Umetnost savršeno pečenog povrćaUmetnost savršeno pečenog povrća
22. avgust
U užurbanom svetu kulinarskih avantura, ponekad najprijatniji obroci dolaze od najjednostavnijih sastojaka. Jedan takav kulinarski dragulj je umetnost savršeno pečenog povrća.
Dijetetske ideje za keto smese za pohovanjeDijetetske ideje za keto smese za pohovanje
17. avgust
Baš kao i standardne smese za pohovanje, keto smese za pohovanje pružaju istu hrskavost i zlatnu boju hrani. Evo nekoliko jednostavnih i ukusnih recepata za keto smese za pohovanje.
Začini pogodni za povrćeZačini pogodni za povrće
15. avgust
Svako jelo od povrća je usko vezano sa nekim začinom, koji kao da je stvorena specijalno za njega. Neko povrće i začini su se ponašli i vezali tokom godina.
Kako da napravimo zelenu prehrambenu boju u kućnim uslovimaKako da napravimo zelenu prehrambenu boju u kućnim uslovima
10. avgust
Domaća zelena prehrambena boja je odličan način da dodate prirodnu i živu boju vašim desertima bez upotrebe veštačkih boja. Kako da napravimo zelenu boju za kolače?
Kako da zamrznemo zelene začine?Kako da zamrznemo zelene začine?
09. avgust
Pravilno zamrznuti začini su varijanta na trpezi i u receptima uvek treba koristiti sveže začine. Za zamrzavanje zelenih začina mogu da se koriste kutije, tegle, folija, kese i druge mogućnosti.