Recepti
Članci
Kulinarska Mreža
Kulinarska igra
Forum
1
Ulaz
Bonapeti.rs
»
Saveti
»
Strana 64
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kulinarska pitanja i saveti
Da li imate pitanje iz oblasti kulinarstva? Postavite ga u donjem formularu i mi i/ili naši posetioci ćemo odgovoriti.
Kako začiniti pečenu cveklu?
Kako da napravite pavlaku od kokosa?
Na šta treba da obratite pažnju kada kupujete sitan sir?
Kako da napravite granolu?
Kako se pravi tofi karamel?
Šta sadrži pileća džigerica?
Da li se gojimo od konzumiranja urmi?
Kako da uklonimo kosti iz celog pileta?
Kakvo brašno je najbolje da koristimo za pogaču?
Kako se pravi mlečni sirup sa pite i kolače?
Zbog čega testo raste, kada mu se stavi kvasac?
Kako da kuvamo crno sočivo?
Kako pune piletinu vodom?
Koliko vremena se kuva bob?
Jabukovo ili vinsko sirće za turšiju?
Kako da osušite sremuš?
Kako se dinstaju tikvice
Kako se peče paradajz?
Saveti i male tajne kod kuvanja pasulja
Koliko soli se stavlja u teglu mesa?
|<
<
62
63
64
65
>
>|
Popularno danas
‹
›
Zašto kiseli kupus uhvati beli sloj na površini?
Kako se prave kokice u šerpi?
1
Koliki je rok trajanja ruma i kako da ga čuvamo?
Koliko dugo se peče hleb?
1
Da li orašasti plodovi sadrže cink?
Kako se priprema meso divlje svinje?
Kako se čisti teleće škembe?
Suvi kvasac - kako raditi sa njim i kada ga koristiti?
Kako se pravi čokoladni ganaš?