Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako pripremiti mirisne sušene masline?Kako pripremiti mirisne sušene masline?
21. april
Navikli smo na ukus mariniranih maslina, ali kako da napravimo sušene masline? Sušenje maslina je jedan od najlakših načina pripremanja.
Kako se lako ljušti jabuka?Kako se lako ljušti jabuka?
21. april
Svako ima svoj način na koji ljušti jabuku, ali postoji jedna laka i brza varijanta. Oljuštiti jabuku je prilično lak i brz proces.
Kako sušiti zelene začine u rerni i mikrotalasnoj pećnici?Kako sušiti zelene začine u rerni i mikrotalasnoj pećnici?
21. april
Danas su zeleni začini poznati svakoj domaćici i široko se koriste u kulinarstvu. Evo nekoliko načina na koje ih možemo sačuvati za zimu.
9 zamena za kafu i zašto treba da ih probate9 zamena za kafu i zašto treba da ih probate
20. april
Mnogi od nas ne vole gorak ukus kafe ili prosto im je dosadilo da je piju svako jutro. Iz tog razloga predstavljamo vam 9 ukusnih alternativa kafe koje možete da probate. Alternativa za kafu.
Saveti za uvek ukusno meso na stoluSaveti za uvek ukusno meso na stolu
16. april
Pravim tehnikama možete da pripremite meso kao profesionalan kuvar. Probajte ove savete za uvek ukusno meso na trpezi.
Da li je bolje da jedete maslac ili margarin?Da li je bolje da jedete maslac ili margarin?
11. april
Maslac ili margarin - šta se češće nalazi u vašem frižideru? Da li znate razliku između to dvoje?
Koje začine dodati pirinču za različite vrste jela?Koje začine dodati pirinču za različite vrste jela?
04. april
Pirinač veoma lako apsorbuje začine i bilje koje mu dodate. Podelićemo sa vama koje začine da dodate u pirinač, u zavisnosti od toga koji ukus želite da dobijete na kraju.
Kako da pravilno umutite belanca?Kako da pravilno umutite belanca?
02. april
Umućena belanca su sastojak mnogih ukusnih kolača, poslastica i neverovatnih mafina. Takođe su osnova za jela kao što su omleti ili vazdušaste i mekane palačinke. Kako da razbijemo belanca?
Kako napraviti šećerni sirup - uputstvo za početnikeKako napraviti šećerni sirup - uputstvo za početnike
02. april
Šećerni sirup je najčešće korišćeni sastojak u prelivanju ili zaslađivanju ravanije, baklave, kolača, torti ili drugih deserata. Šećerni sirup možemo da kupimo iz prodavnice, ili da napravimo kod kuće. Evo kako:
Tajne spremanja ukusne i sočne ribeTajne spremanja ukusne i sočne ribe
26. mart
U suštini spremanje ribe iziskuje samo malo iskustva i znanja. Tajne kod prženja ribe. Kako se peče sočna riba. Još saveta kod pripremanja ribe.