- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako karamelizovati povrće?
30. april
Hrisi
Kulinarski SavetiKako se čisti i deli zec
28. april
Stanislava Valkova
Kulinarski SavetiKako se zamrzava povrće
27. april
Nina Nord
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako pripremiti mirisne sušene masline?Navikli smo na ukus mariniranih maslina, ali kako da napravimo sušene masline? Sušenje maslina je jedan od najlakših načina pripremanja.
21. april
Kako se lako ljušti jabuka?Svako ima svoj način na koji ljušti jabuku, ali postoji jedna laka i brza varijanta. Oljuštiti jabuku je prilično lak i brz proces.
21. april
Kako sušiti zelene začine u rerni i mikrotalasnoj pećnici?Danas su zeleni začini poznati svakoj domaćici i široko se koriste u kulinarstvu. Evo nekoliko načina na koje ih možemo sačuvati za zimu.
21. april
9 zamena za kafu i zašto treba da ih probateMnogi od nas ne vole gorak ukus kafe ili prosto im je dosadilo da je piju svako jutro. Iz tog razloga predstavljamo vam 9 ukusnih alternativa kafe koje možete da probate. Alternativa za kafu.
20. april
Saveti za uvek ukusno meso na stoluPravim tehnikama možete da pripremite meso kao profesionalan kuvar. Probajte ove savete za uvek ukusno meso na trpezi.
16. april
Da li je bolje da jedete maslac ili margarin?Maslac ili margarin - šta se češće nalazi u vašem frižideru? Da li znate razliku između to dvoje?
11. april
Koje začine dodati pirinču za različite vrste jela?Pirinač veoma lako apsorbuje začine i bilje koje mu dodate. Podelićemo sa vama koje začine da dodate u pirinač, u zavisnosti od toga koji ukus želite da dobijete na kraju.
04. april
Kako da pravilno umutite belanca?Umućena belanca su sastojak mnogih ukusnih kolača, poslastica i neverovatnih mafina. Takođe su osnova za jela kao što su omleti ili vazdušaste i mekane palačinke. Kako da razbijemo belanca?
02. april
Kako napraviti šećerni sirup - uputstvo za početnikeŠećerni sirup je najčešće korišćeni sastojak u prelivanju ili zaslađivanju ravanije, baklave, kolača, torti ili drugih deserata. Šećerni sirup možemo da kupimo iz prodavnice, ili da napravimo kod kuće. Evo kako:
02. april
Tajne spremanja ukusne i sočne ribeU suštini spremanje ribe iziskuje samo malo iskustva i znanja. Tajne kod prženja ribe. Kako se peče sočna riba. Još saveta kod pripremanja ribe.
26. mart
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo