Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koje su najmasnije ribe?Koje su najmasnije ribe?
30. sep.
Suprotno očekivanjima mnogih ljudi, masna riba je najkorisnija za ljudski organizam. To je zbog činjenice da sadrže veći procenat nezasićenih masnih kiselina, poznatijih kao Omega-3.
Kako da dimite ribu u kućnim uslovima?Kako da dimite ribu u kućnim uslovima?
30. sep.
Ako volite dimljenu ribu, možete je pripremiti kod kuće i biće još ukusnija od one iz prodavnice. Pre nego što dimite ribu, treba da je usolite.
Kako se suši riba?Kako se suši riba?
30. sep.
Sveža riba brzo kvari. Zbog toga se morao pronaći neki način da se ona sačuva. To je sušenje – metoda čuvanja hrane, koja funkcioniše tako što uklanja vodu iz nje.
Brašno od lupine - prednosti i kulinarska upotrebaBrašno od lupine - prednosti i kulinarska upotreba
29. sep.
Jedno od najpopularnijih novih brašana među potrošačima je brašno od lupine. Brašno od lupine - prednosti i kulinarska upotreba.
Začini pogodni za jela sa bamijomZačini pogodni za jela sa bamijom
29. sep.
Odgovarajući začini za jela sa bamijom. Čime da začinomo jela sa bamijom? Ideje za jela sa bamijom.
Korisni saveti za uspešno pohovanje karfiolaKorisni saveti za uspešno pohovanje karfiola
26. sep.
Pripremanje pohovanog karfiola izgleda veoma lako i efikasno. To se može uraditi u nekoliko koraka:
Koji su to tvrdi sirevi?Koji su to tvrdi sirevi?
24. sep.
Pod nazivom tvrdi sirevi se podrazumevaju sirevi, čiji je proces zrenja veoma dug - od 2 do 4 meseca.
Koji je najbolji način da podgrejete sinoćnu picu?Koji je najbolji način da podgrejete sinoćnu picu?
24. sep.
Većina ljudi koristi mikrotalasnu pećnicu za podgrevanje pice, ali stručnjaci tvrde, da postoji bolji način da ponovo bude ukusna. Pogledajte koji!
Tamno ili svetlo pivo?Tamno ili svetlo pivo?
23. sep.
Pretpostavlja se da većina ljubitelja piva preferira svetlo pivo leti i tamno pivo zimi. To je možda zato što se tamno pivo smatra težim od svetlog.
Kako da napravite lisnato testo?Kako da napravite lisnato testo?
23. sep.
Klasičan način pripremanja lisnatog testa kod kuće traje predugo – više od pet sati. Postoji i bži način da pripremite lisnato testo.