- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKulinarski udžbenik: Topljenje svinjske maasti
06. januar
Vanya Blagoeva
Kulinarski SavetiTajna ukusnih škampa
06. januar
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKako se puni jagnje - korak po korak
03. januar
Galina Ivanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Odgovarajući prilog za meso divljačiPogledaćemo koji prilozi su najodgovarajući za meso divljači, zato što, navaše iznenaćenje se ispostavilo da je to voće, a ne povrće.
30. dec.
Kaster šećerKaster šećer ili Ricinusov šećer je veoma fin granuliran šećer, nešto između običnog i šećera u prahu. Redovno se koristi u Engleskoj za pripremu kolača i torti.
30. dec.
Instant pirinač - šta treba da znamo?Trgovačka mreža nudi i instant pirinač. Šta je instant pirinač, kakva je korist od njega i da li je štetan za naše zdravlje?
27. dec.
Pravilno začinjavanje i kuvanje pticaNezavisno od načina pripreme ptica, one ostaju jedno od jela koja se preferiraju u savremenoj kuhinji. Da bi bila ukusna, pečena prica treba da bude dobro začinjena i pravilno pripremljena.
25. dec.
Kako da napravimo tofu u domaćim uslovimaTodu je proizvod kineskog porekla, koji se pravi od sojinog mleka. Smatra se da se ova vrsta sira konzumirala u Kini još pre nove ere. Kako da napravimo tofu u domaćim uslovima?
24. dec.
Tačka gorenja različitih masnoćaU ovom članku ćemo vam objasniti koja je tačka gorenja većine masnoća koje možemo naći na našem tržištu i koje su u najširoj primeni. Posebno ćemo se zaustaviti na svakoj od masnoća i kazaćemo koja je tačka gorenja svake od njih. Takođe ćemo govori
24. dec.
Nekoliko saveta za ukusno pečeno pileDa bi pečeno pile bilo još ukusnije, treba da pratite nekoliko pravila. Najvažnije od njih je da se odaberu pravilni začini i sastojci sa kojima će se pojačati ukus pileta. Pogledajte koji su začini najbolji za piletinu.
23. dec.
Koja je razlika između obične, umućene, kisele i slatke pavlake?Pavlaka može da se doda u dato jelo ili kolač u različitom obliku. Ovde ćete saznati kakva je razlika između obične pavlake, umućene pavlake, Kisele pavlake i slatke pavlake.
17. dec.
Ulje od avokada - kako da kuvamo s njimU poslednje vreme avokado se nalazi među tropskom hranom. Nezamenljivo je prisutan u svakoj zdravoj dijeti. Ulje od avokada - kako da kuvamo sa njim.
16. dec.
Osnovni francuski soseviEvo koji su osnovi francuski sosovi koje svaki dobar kulinar treba da poznajte i da ume da napravi.
14. dec.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 820
Recepti
7 889
11 374
Drugo