Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiSušeno voće je korisnije od svežeg
22. januar
Eliana Vasileva
Kulinarski SavetiNajpopularniji francuski sirevi
18. januar
Paolina Syarova
Kulinarski SavetiKako da pravilno pržimo ribu?
18. januar
Iliana Angelova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da čuvamo domaći sudžuk i krvavicuPrilikom spremanja i čuvanja sudžuka, krvavica i generalno mesa u domaćim uslovima potrebno je poštovati niz pravila. To je zbog činjenice da domaće spremljeno meso nema dugačak rok trajanja, kao ono iz prodavnice.
10. januar
Osnovne greške u spremanju kiselog kupusaikako nije komplikovano da sami napravite kiseli kupus ako znate recept za to. Nažalost, ne uspeva svaka domaćica da napravi ukusan kupus, jer pravi važne greške prilikom pripreme kiselog kupusa.
08. januar
Kulinarski udžbenik: Topljenje svinjske maastiSlanina, namenjena za topljenje masti, se seče na ne mnogo velike komade koji se stavljaju u veliku posudu i zalivaju se hladnom vodom da se namoče na 1-2 dana i noći.
06. januar
Tajna ukusnih škampaPazite da ne prekuvate škampe, zato što će postati bezukusni i žilavi. Dovoljno im je otprilike 5-10 minuta - u zavisnosti od njihove veličine.
06. januar
Kako se puni jagnje - korak po korakVeć i vi znate kako da napravite ukusno punjeno jagnje za praznike, čak i ako nemate selo. Evo kako da napunite jagnje korak po porak
03. januar
Odgovarajući prilog za meso divljačiPogledaćemo koji prilozi su najodgovarajući za meso divljači, zato što, navaše iznenaćenje se ispostavilo da je to voće, a ne povrće.
30. dec.
Kaster šećerKaster šećer ili Ricinusov šećer je veoma fin granuliran šećer, nešto između običnog i šećera u prahu. Redovno se koristi u Engleskoj za pripremu kolača i torti.
30. dec.
Instant pirinač - šta treba da znamo?Trgovačka mreža nudi i instant pirinač. Šta je instant pirinač, kakva je korist od njega i da li je štetan za naše zdravlje?
27. dec.
Pravilno začinjavanje i kuvanje pticaNezavisno od načina pripreme ptica, one ostaju jedno od jela koja se preferiraju u savremenoj kuhinji. Da bi bila ukusna, pečena prica treba da bude dobro začinjena i pravilno pripremljena.
25. dec.
Kako da napravimo tofu u domaćim uslovimaTodu je proizvod kineskog porekla, koji se pravi od sojinog mleka. Smatra se da se ova vrsta sira konzumirala u Kini još pre nove ere. Kako da napravimo tofu u domaćim uslovima?
24. dec.
Tačka gorenja različitih masnoćaU ovom članku ćemo vam objasniti koja je tačka gorenja većine masnoća koje možemo naći na našem tržištu i koje su u najširoj primeni. Posebno ćemo se zaustaviti na svakoj od masnoća i kazaćemo koja je tačka gorenja svake od njih. Takođe ćemo govori
24. dec.
Nekoliko saveta za ukusno pečeno pileDa bi pečeno pile bilo još ukusnije, treba da pratite nekoliko pravila. Najvažnije od njih je da se odaberu pravilni začini i sastojci sa kojima će se pojačati ukus pileta. Pogledajte koji su začini najbolji za piletinu.
23. dec.
Koja je razlika između obične, umućene, kisele i slatke pavlake?Pavlaka može da se doda u dato jelo ili kolač u različitom obliku. Ovde ćete saznati kakva je razlika između obične pavlake, umućene pavlake, Kisele pavlake i slatke pavlake.
17. dec.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo