Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiUlje od avokada - kako da kuvamo s njim
16. dec.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiOsnovni francuski sosevi
14. dec.
Galina Ivanova
Kulinarski SavetiSkamorca
13. dec.
Hristiana N.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Začini za mleveno mesoZačinjeno mleveno meso može da se nađe u svakoj prodavnici. Međutim, često ono ne odgovara našim očekivanjima i moramo da ga dodatno začinjavamo. Koji su najbolji začini za mleveno meso?
11. dec.
Kako da usolimo slaninuIma mnogo recepata za soljenje slanine, najlakši način je da se slanina pospe solju, da se ka unutra prstima natrpa solju, da se uvije komadom nauljenog papira i da se ostavi na hladnom.
10. dec.
Primena natrijum benzoata u kulinarstvuNatrijum benzoat koji se nalazi na mnogim etiketama kao E211 spada među one konzervanse koji se nalaze na listi dozvoljenih aditiva u Evropi, ali u isto vreme imaju neblagotvoran efekat na mentalni razvoj dece.
10. dec.
Spremanje kiselog kupusa: cake i trikoviTrpeza balkanca tokom zime je siromašna bez tradicionalnog kiselog kupusa! Turšija se sprema od svih sorti običnog kupusa, ali samo da je zdrav, dobro razvijen, neispucan i idealno svež.
09. dec.
Tajne ukusnog mlevenog mesaMleveno meso je osnovni proizvod za niz jela od ukusnih ćufti do dodatka u špagete i drugo. Zauzima veoma važno meso na našoj trpezi.
08. dec.
Kako da čuvamo sudžuk i drugo mezeSudžuk i suve kobasice se čuvaju 4-5 meseci, ako se pridržava uslova čuvanja. Sušeni mesni delikatesi treba da se čuvaju u prostoriji sa minimalnom količinom vlage.
07. dec.
Finese prilikom pripremanja savršenog paja od jabukaIdealni paj od jabuka ima prepečenu, masnu koricu i majstorski napravljen nadev. Evo kako da napravite idealno testo za paj od jabuka.
03. dec.
Uz šta idu tikvice?Pitate se sa čim da pripremite tikvice? One mogu da se kombinuju sa različitom hranom i odličan su dodatak za picu, testenine, čak i sendviče!
03. dec.
Sirup od rogača - prednosti i primenaSirup od rogača ima izuzetno korisna svojstva zbog svog sastava. On sadri tijamin - vitamin koji učestvuje u razgrađivanju proteina i njihovoj sintezi.
02. dec.
Začini koji odgovaraju uz kinouČime da začinimo kinou? Koji su odgovarajući začini sa kinoom? Kako da začinomo jela kinoom? Korisni saveti za pripremanje kinoe.
27. nov.
Kako da prepoznate ekstra devičansko maslinovo ulje?Da biste mogli da osetite sva korisna dejstva maslinovog ulja, ono mora biti dobrog kvaliteta. Stručnjaci savetuju da uvek pogledate etiketu na flaši.
26. nov.
Najpopularniji švajcarski sireviŠvajcarske sireve ne treba mnogo predstavljati – oni su neka vrsta vizit karte ove zemlje.
26. nov.
Kako da sušimo peršun, mirođiju i origanoZamislite kako će se vaša jela začiniti ove zime ako imate sopstvene začine iz bašte kako biste ih dodali u njih. Evo kako da ga napravite u nekoliko jednostavnih koraka.
25. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo