- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiSkamorca
13. dec.
Hristiana N.
Kulinarski SavetiZačini za mleveno meso
11. dec.
Plamena M.
Kulinarski SavetiKako da usolimo slaninu
10. dec.
Jana G.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Primena natrijum benzoata u kulinarstvuNatrijum benzoat koji se nalazi na mnogim etiketama kao E211 spada među one konzervanse koji se nalaze na listi dozvoljenih aditiva u Evropi, ali u isto vreme imaju neblagotvoran efekat na mentalni razvoj dece.
10. dec.
Spremanje kiselog kupusa: cake i trikoviTrpeza balkanca tokom zime je siromašna bez tradicionalnog kiselog kupusa! Turšija se sprema od svih sorti običnog kupusa, ali samo da je zdrav, dobro razvijen, neispucan i idealno svež.
09. dec.
Tajne ukusnog mlevenog mesaMleveno meso je osnovni proizvod za niz jela od ukusnih ćufti do dodatka u špagete i drugo. Zauzima veoma važno meso na našoj trpezi.
08. dec.
Kako da čuvamo sudžuk i drugo mezeSudžuk i suve kobasice se čuvaju 4-5 meseci, ako se pridržava uslova čuvanja. Sušeni mesni delikatesi treba da se čuvaju u prostoriji sa minimalnom količinom vlage.
07. dec.
Finese prilikom pripremanja savršenog paja od jabukaIdealni paj od jabuka ima prepečenu, masnu koricu i majstorski napravljen nadev. Evo kako da napravite idealno testo za paj od jabuka.
03. dec.
Uz šta idu tikvice?Pitate se sa čim da pripremite tikvice? One mogu da se kombinuju sa različitom hranom i odličan su dodatak za picu, testenine, čak i sendviče!
03. dec.
Sirup od rogača - prednosti i primenaSirup od rogača ima izuzetno korisna svojstva zbog svog sastava. On sadri tijamin - vitamin koji učestvuje u razgrađivanju proteina i njihovoj sintezi.
02. dec.
Začini koji odgovaraju uz kinouČime da začinimo kinou? Koji su odgovarajući začini sa kinoom? Kako da začinomo jela kinoom? Korisni saveti za pripremanje kinoe.
27. nov.
Kako da prepoznate ekstra devičansko maslinovo ulje?Da biste mogli da osetite sva korisna dejstva maslinovog ulja, ono mora biti dobrog kvaliteta. Stručnjaci savetuju da uvek pogledate etiketu na flaši.
26. nov.
Najpopularniji švajcarski sireviŠvajcarske sireve ne treba mnogo predstavljati – oni su neka vrsta vizit karte ove zemlje.
26. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 824
Recepti
7 889
11 375
Drugo