Šta je zbog čega korisno

Šta je zbog čega korisno

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Hrana koju svaka žena treba da jedeHrana koju svaka žena treba da jede
15. april
Pogledajte koja je hrana za žene, koju svaka žena treba da uzima. Oni će ojačati vaše zdravstveno stanje i pomoći će vam da se radujete lepoj kosi, zdravim noktima i nežnoj koži.
Korisna svojstva algiKorisna svojstva algi
14. april
Unikatnost sastava algi može da se dokaže jednom jedinom činjenicom - ovaj proizvod sadrži sve minerale, aminokiseline i vitamine neophodne čoveku.
Namirnice koje pomažu u borbi protiv menstrualnog bolaNamirnice koje pomažu u borbi protiv menstrualnog bola
12. april
Za vreme menstrualnog ciklusa mogu se pojaviti jaki bolovi, grčevi i drugi neprijatni simptomi. Predlažemo vam nekoliko kombinacija namirnica, koje pomažu u borbi protiv menstrualnih bolova.
Koje biljke treba izbegavati tokom trudnoće?Koje biljke treba izbegavati tokom trudnoće?
08. april
Prirodno ne znači uvek i bezbedno. Pogledajte koje biljke ne mogu da se koriste u trudnoći.
Sok od grejpfruta - koristi i primenaSok od grejpfruta - koristi i primena
08. april
Sok od grejpfruta može pomoći u sagorevanju masti, jer deluje na dva važna načina za gubitak težine – ubrzava metabolizam i ima efekat detoksikacije. Sok od grejpruta je vrlo koristan za dijabetičare.
Namirnice bogate antioksidansimaNamirnice bogate antioksidansima
08. april
Namirnice koje su bogate antioksidansima su od vitalnog značaja za naše celokupno funkcionisanje. Redovan unos namirnica sa antioksidansima poboljšava zdravlje.
Pečurke za bolji sluhPečurke za bolji sluh
04. april
1
Sa podrškom ostalih korisnih svojstava u sastavu pečuraka, ova ukusna namirnica može da se us sve ostalo pobrine i za sluh čoveka. Da li je korisna kombinacija pečuraka za sluh.
Šta je limunska kiselina?Šta je limunska kiselina?
02. april
Limunska kiselina je slaba organska kiselina koja se nalazi u velikom broju voća i povrća. Koristi se kao aditiv i konzervans u mnogim namirnicama.
Pinjole - koristi i hranljivi sastavPinjole - koristi i hranljivi sastav
25. mart
Pinjole ne pripadaju porodici mahunarki, kao što je kikiriki, već su tvrdi plodovi poput badema. Pinjole - koristi i hranljivi sastav.
Koje su zamenjive aminokiseline?Koje su zamenjive aminokiseline?
23. mart
U principu postoji 150 aminokiseline, ali u belančevinama ih ima samo 20. U zavisnosti od oblika lanca, aminokiseline su zamenjive ili nezamenjive. Pogledajte koje su zamenjive aminokiseline.
Koristi od kakao zrnaKoristi od kakao zrna
23. mart
Da vidimo koka su korisna svojstva sirovih kakao zrna. U sirovim zrnima kakaa ima 4 puta više antioksidanasa nego u fabričkim čokoladama, 20 puta više nego u borovnicama i preko 100 puta nego u bananama
Koji su bezopasni zaslađivači?Koji su bezopasni zaslađivači?
21. mart
Zaslađivači se smatraju aleternativom šećera i kao takvi oni imaju zadatak da učine vaše jelo ukusnim, ali i zdravim. Koji zaslađivači nisu štetni?
Kojim prirodnim zaslađivačima možemo zameniti šećer?Kojim prirodnim zaslađivačima možemo zameniti šećer?
19. mart
Najdijetalnija alternativa bi bili prirodni zaslađivači stevija, eritritol, ksilitol, jakon sirup i ekstrakt monaškog voća. Kojim prirodnim zaslađivačima možemo da zamenimo šećer?