- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta je zbog čega korisnoHoću-neću - sve koristi neobične biljke iz našeg detinjstva
26. okt.
Teodora Meshterova
Šta je zbog čega korisnoOčistimo toksine sitnim sirom
25. okt.
Iliana Dimova
Šta je zbog čega korisnoKoje su koristi med od mente?
23. okt.
1
Iliana Angelova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Simptomi kod nedostatka vitamina B8Naše telo ima svakodnevnu potrebu za mnogim vitaminima i mineralima kako bi normalno funkcionisalo. Ukoliko je neki vitamin u deficitu, ovo može da dovede do značajnih zdravstvenih problema.
20. okt.
Bifidobakterije - zašto su korisne?Bifidobakterije mogu da imaju supresivni efekat na patogene i uslovno patogene mikroorganizme kroz proizvodnju antimikrobnih komponenti. Bifidobakterije poboljšavaju unos gvožđa.
18. okt.
Zašto da pijemo čaj ulong?Kineski čaj ulong privlači pažnju ljubiteljima čaja kao jedan od najčistijih na svetu. Crni čaj ulu, koji se danas gaji na Tajvanu, smatra se jednim od najkorisnijih napitaka.
16. okt.
Zašto je ekstra devičansko maslinovo ulje najzdravija hrana za zemlji?Ekstra devičansko maslinovo ulje ima karakterističan ukus i sadrži visok nivo antioksidanasa. Kao super namirnica, ekstra devičansko maslinovo ulje je dosta otporno na visoke temperature i može da se kuva sa njim.
14. okt.
Zeaksantin - izvori i koristiNedostatak zeaksatina može da dovede do oštećenja vida, naročito kod svakodnevne upotrebe elektronskih aparata i jakih ekrana. Koristi zeaksatina za organizam čoveka. Hrana sa zeaksatinom.
12. okt.
Jin i Jang hrana i njihova ravnotežaPrema kineskim verovanjima hrana ima kvalitet Jin i Janga. Smtra se da ukoliko se hranite samo jang hranom ili samo jin hranom, vaše zdravlje će biti narušeno.
11. okt.
Evo zašto su šljive izuzetno zdravo voćeSa svojim antioksidansima i fitonutrijentima šljiva čuva zdrave ćelije od tetnih kancerogenih efekata. Sušene šljive regulišu mehanizam rada creva. U Japanu se šljive i sok od šljiva koriste kao sredtvo protiv gripa.
09. okt.
Koji su plodovi mora najkorisniji?Nije tajna da su plodovi mora superhrana koja nas čini zdravijima, koji telu daju mnoge vredne supstance i puno energije. Pogledajte koja je morska hrana korisna za sve nas.
09. okt.
Zašto treba češće jesti brancina?Morska hrana je izuzetno korisna za zdravlje i to je svima poznato. Zašto da jedemo brancina češće? Šta je korisno kod brancina?
08. okt.
Zbog čega je toliko korisno da jedemo skušu?Skuša je jedna od najukusnijih riba, koja je izuzetno korisna i u pogledu ukusa i sadržaju hranljivih materija, ali je u svetu dosta zanemarena. Pogledajte koje su koristi od skuše i kako da je skuvamo.
07. okt.
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 863
Recepti
7 898
11 392
Drugo