Šest proverenih recepata za humusŠest proverenih recepata za humusBudući da začini imaju značajno mesto u arapskoj kuhinji, u različite recepte za humus se dodaju i različiti sastojci, kao i različiti začini. Predstavljamo vam 6 recepta kako da napravite ukusan humus....
Univerzalni recept za mariniranu ribuUniverzalni recept za mariniranu ribuKada se riba izvadi, sledi najteži deo - čišćenje ribe. Ukoliko je riba sitna, nije je potrebno čistiti - tokom jela se uklanja samo kičmeni stub, a sve ostale kosti će se stopiti od sirćeta....
Proveren domaći recept kod bolova u zglobovimaProveren domaći recept kod bolova u zglobovimaOva dva prirodna recepta će značajno pomoći vašim kostima i zglobovima, takođe i vašem celokupnom zdravstevnom stanju i veoma su jednostavni za pripremu....
Marinirana ribaMarinirana ribaRiba se poređa u tegle - red ribe, red sitno iseckanog luka itd. Prelijte tegle ohlađenom marinadom. Za više tegli povećajte količinu sastojaka....
Pilav po proverenom turskom receptuPilav po proverenom turskom receptuOperemo pirinač nekoliko puta da se skine skrob. U dubokoj posudi propržimo maslac i dodajemo fidu. Pržimo dok ne fida ne dobije zlatnu boju. Nakon toga dodajemo pirinač i promešamo. Dodajemo 2 šolje pilećeg bujona,...
Marinirana bela ribaMarinirana bela ribaGotova riba se servira hladna sa odgovarajućim garnirungom - kuvani kormpir, krompir salata ili pirinač....
Marinirana pržena ribaMarinirana pržena ribaRiba se uvalja u smesu i prži u masti dok ne dobije zlatnu boju. Servira se sa prilogom po izboru, ali obavezno sa hladnim pivom....
Domaća marinirana ribaDomaća marinirana ribaRiba se preliva ohlađenom marinadom. Riba je gotova nakon 2 nedelje i može da se čuva do pola godine....
Marinirana plava ribaMarinirana plava ribaRecept je isproban i riba bude veoma ukusna. Očistimo plavu ribu. Sklanjamo glave i repove. Sečemo na velike parčiće. Ako želimo možemo da ih ostavimo cele (celo telo, da ne sečemo na parčiće) bez glava i repova....
Konzervisanje ribeKonzervisanje ribeZa konzervisanje su pogodne sve vrste ribe - morske, rečne i ribe iz jezera. Jedini uslov koji riba treba da ispunjava kako bi bila konzervisana je da bude sveža. Riba se dosta dugo steriliše - oko 6-7 sati....
Jednostavna domaće marinirana ribaJednostavna domaće marinirana ribaRiba se ređa u staklenu posudu - red ribe, red mirođije itd. Po želji se može staviti luk iseckan na krugove, beli luk, piment. Preliva se hladnim uljem....
Lekoviti recepti sa lukomLekoviti recepti sa lukomU galeriji gore vam predlažemo nekoliko najboljih bakinih recepata sa lukom, sa kojim će zdravstveni problem otići brzo i bez mnogo truda. page1....

Pratite nas