Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Šta da skuvamIdeje za brzu keto večeru
10. april
Viktoria Neikova
Šta da skuvamNajbolji kremovi za eklere
05. april
Diana Androva
Šta da skuvamKako marinirati povrće
23. mart
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se priprema Uskršnji kolač bez jaja i mlekaRecepti se množe i to daje mogućnost da birate kako da napravite Uskršnji kolač bez jaja i svežeg mleka, koji će biti podjednako ukusan. Opcije za sastojke u Uskršnjem kolaču bez jaja i mleka.
14. mart
Pogodni prilozi za jagnjeće pečenjePredlažemo vam pet izuzetnih priloga za pečenu jagnjetinu. Evo da kojim prilozima je jagnjetina najukusnija.
29. feb.
Hajde da kuvamo sa divljim pirinčemDivlji pirinač je veoma specifična kultura. Jela, koja možemo da pripremim sa divljim pirinčem.
25. januar
Kako pripremiti savršene šnicle za Novu godinu Savršene šnicle za Novu godinu treba da budu sočne i ukusne. Ne postoji ništa bolje od toga da Nova godina počne ukusnim i savršeno prippremljenim šniclama.
02. januar
Jednostavne i ukusne ideje za keto večeruMislite da je keto dijetu nemoguće ispuniti? Razmislite ponovo. Ketogena dijeta uključuje hranu koja sadrži mnogo masti, umereno proteina i malo ugljenih hidrata.
08. dec.
Glazure za kolače i torteSvaki kolač je lepši i ukusniji ako je ukrašen pravom glazurom. Pogledajte nekoliko glazura, sa kojima će vaš kolač postati neponovljiv.
04. dec.
Šta pripremiti sa Buratom?Najčešće kulinarsko jelo je salata Burata sa čeri paradajzom, ali evo nekoliko tajnih recepata i metoda za pripremu jela sa sirom burata. Burata je tradicionalni italijanski sir.
29. nov.
Kako sa skuvamo domaćeg petlaDomaći petao ima tamno meso, a masnoća mu je žuta. Njegovo meso je veoma korisno, pored toga što je prilično ukusno. Jedan od najukusnijih načina da se spremi petao je sa sosom od vina.
14. okt.
Marinade za nežnu i ukusnu pačetinuPačije meso postaje mnogo ukusnije i mekše ako se prethodno potopi u marinadu pre kuvanja. Za patku su neizostavni ukusi sa voćnim mirisom, čine je sočnom i veoma interesantne arome.
12. okt.
Šta da spremimo sa suncokretovim brašnom?Suncokretovo brašno, raznovrsno i bogato hranljivim materijama alternativa je tradicionalnom brašnu, a postaje sve popularnije u svetu kulinarstva. Ukusna jela sa suncokretovim brašnom. Deserti sa suncokretovim brašnom,
28. avgust
Kako lako napraviti sladoled od dinje ili lubeniceKako se pravi sladoled od lubenice ili dinje, koji odlično rashlađuje za vreme letnjih vrućina. Jednostavan recept za sladoled sa dinjom ili lubenicom. Ideja za vegan sladoled sa dinjom ili lubenicom. Dijetalni voćni sorbe od lubenice ili dinje.
31. jul
Šta je daifuku i kako se priprema?Upoznajte se sa jednim neverovatnim specijalitetom iz japanske kuhinje i pogledajte kako da ga pripremite.
04. maj
Mizu Jokan - šta je to i kako se priprema?Jokan je opšti pojam koji se odnosi na ovaj želeu sličan desert napravljen od crvenog pasulja, agara i šećera.
03. maj
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 592
Recepti
8 107
11 734
Drugo