- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta da skuvamKako lako napraviti sladoled od dinje ili lubenice
31. jul
Diana Ivanova
Šta da skuvamŠta je daifuku i kako se priprema?
04. maj
Lilia Milkova
Šta da skuvamMizu Jokan - šta je to i kako se priprema?
03. maj
Lilia Milkova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Da napravimo tahini od suncokretaSuncokretov tahini je manje popularan, jeftiniji, tamnije boje i težeg ukusa. Ali to ne znači da nije koristan i ukusan.
11. mart
Da kuvamo sa ostacima od praznične večereOd hleba koji je sigurno već obajatio, možete napraviti aromatične krutone sa omiljenim začinima i malo maslinovog ulja, koje možete jesti dok gledate TV.
03. mart
Kako napraviti hleb bez brašna - nekoliko opcijaPravljenje hleba bez brašna može izgledati naporno ili nemoguće za neke od vas. Hleb bez brašna je stekao popularnost poslednjih godina jer sve više ljudi traži opcije bez glutena i sa malo ugljenih hidrata.
28. feb.
Šta kuvati sa ostacima od krompiraKrompir koji je preostao od večere možemo da uključimo u neočekivanim kulinarskim receptima. Sa preostalim krompirom i malo mašte možđete da napravite ukusna nova jela za ručak ili večeru.
17. januar
1
Šta da skuvate od ostataka hleba?Od starog hleba koji vam ostane sa praznične trpeze možete da napravite mnogo novih i ukusnih jela. Šta da pripremimo sa ostacima hleba. Evo nekoliko ukusnih ideja za korišćenje starog hleba.
16. januar
1
Šta da skuvamo sa ostacima kobasica i predjela?Kada je u pitanju pripremanje praznične trpeze, vrlo često se dešava da preteramo sa količinama predjela koja smo prethodno isekli. Šta da pripremimo sa ostacima od predjela?
16. januar
Pet najboljih recepata za BrauniJedan od najpopularnijih deserata na svetu – ukusni brauni. Poznat po svojoj vlažnoj unutrašnjosti i čokoladnoj aromi, predlažemo 5 najpopularnijih recepata za brauni.
13. januar
Recepti za ukusne musake iz celog svetaMusaku globalna kulinarska zajednica često smatra ključnim grčkim jelom, a pop kultura u potpunosti podržava ovu činjenicu.
04. januar
Kako kuvati leblebiju?Leblebija se kuva veoma dugo da bi bio dovoljno ukusna. Pre kuvanja, leblebija se potopi 14 sati u vodi, a zatim kuva ne manje od sat vremena.
26. dec.
Klasični italijanski sosevi za makaroneKada izuzmemo picu, sa čistom savešću možemo reči da su testenine jedno od najvećih postignuća u kulinarstvu, srećom, to se može pripremiti i kod kuće.
19. dec.
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 808
Recepti
7 886
11 369
Drugo