Šta da skuvam

Šta da skuvam

Piraš se šta da kuvaš? Interesantni, tradicionalni i neuobičajeni predlozi za vašu trpezu na Bonapeti.rs
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Da napravimo tahini od suncokretaDa napravimo tahini od suncokreta
11. mart
Suncokretov tahini je manje popularan, jeftiniji, tamnije boje i težeg ukusa. Ali to ne znači da nije koristan i ukusan.
Da kuvamo sa ostacima od praznične večereDa kuvamo sa ostacima od praznične večere
03. mart
Od hleba koji je sigurno već obajatio, možete napraviti aromatične krutone sa omiljenim začinima i malo maslinovog ulja, koje možete jesti dok gledate TV.
Kako napraviti hleb bez brašna - nekoliko opcijaKako napraviti hleb bez brašna - nekoliko opcija
28. feb.
Pravljenje hleba bez brašna može izgledati naporno ili nemoguće za neke od vas. Hleb bez brašna je stekao popularnost poslednjih godina jer sve više ljudi traži opcije bez glutena i sa malo ugljenih hidrata.
Šta kuvati sa ostacima od krompiraŠta kuvati sa ostacima od krompira
17. januar
1
Krompir koji je preostao od večere možemo da uključimo u neočekivanim kulinarskim receptima. Sa preostalim krompirom i malo mašte možđete da napravite ukusna nova jela za ručak ili večeru.
Šta da skuvate od ostataka hleba?Šta da skuvate od ostataka hleba?
16. januar
1
Od starog hleba koji vam ostane sa praznične trpeze možete da napravite mnogo novih i ukusnih jela. Šta da pripremimo sa ostacima hleba. Evo nekoliko ukusnih ideja za korišćenje starog hleba.
Šta da skuvamo sa ostacima kobasica i predjela?Šta da skuvamo sa ostacima kobasica i predjela?
16. januar
Kada je u pitanju pripremanje praznične trpeze, vrlo često se dešava da preteramo sa količinama predjela koja smo prethodno isekli. Šta da pripremimo sa ostacima od predjela?
Pet najboljih recepata za BrauniPet najboljih recepata za Brauni
13. januar
Jedan od najpopularnijih deserata na svetu – ukusni brauni. Poznat po svojoj vlažnoj unutrašnjosti i čokoladnoj aromi, predlažemo 5 najpopularnijih recepata za brauni.
Recepti za ukusne musake iz celog svetaRecepti za ukusne musake iz celog sveta
04. januar
Musaku globalna kulinarska zajednica često smatra ključnim grčkim jelom, a pop kultura u potpunosti podržava ovu činjenicu.
Kako kuvati leblebiju?Kako kuvati leblebiju?
26. dec.
Leblebija se kuva veoma dugo da bi bio dovoljno ukusna. Pre kuvanja, leblebija se potopi 14 sati u vodi, a zatim kuva ne manje od sat vremena.
Klasični italijanski sosevi za makaroneKlasični italijanski sosevi za makarone
19. dec.
Kada izuzmemo picu, sa čistom savešću možemo reči da su testenine jedno od najvećih postignuća u kulinarstvu, srećom, to se može pripremiti i kod kuće.