- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Šta da skuvamKoraci ka savršeno pečenoj svinjetini
19. avgust
Plamena M.
Šta da skuvamKako da kuvamo sa mladim lukom?
09. avgust
Evgenia
Šta da skuvamZdrave ideje za doručak sa pšeničnim mekinjama
23. jul
Petyo Liubomirov
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako da pripremite riblji bujonIndustrijski napravljeni bujon je jednostavan za upotrebu, ali nije uvek dovoljno dobar. Pripremili smo za vas dva recepta za odličan domaći riblji bujon.
30. jun
Šta je račel i kako se pravi?Račel je jednostavno slatko od bundeve. Tipično je lokalnog porekla iz južne Bugarske. Takođe je poznat pod lokalnim nazivom petmez ili madžun. Račel su spremale bake, ali danas je ovo ukusno slatko iskušenje pomalo zaboravljeno.
22. maj
Ideje sa zdrave slatkiše sa jabukovim brašnomOsim što je toliko zdravo, jabukovo brašno je i veoma ukusno. Jabukovo brašno su sazrele jabuke, osušene i samlevene na brašno. Sa jabukovim brašnom se pripremaju korisni kolači i deserti
05. maj
Ideje za slatke nadeve pitaSlane i slatke pite se mogu podeliti na tartove, kiševe, a one male veličine nazivaju se tartalete. Pita (paj) je vrsta testa sa nadevom u svim mogućim varijacijama. Ideje za slatke nadeve za pite
11. april
Omiljena jela sa tikvicamaRaznovrsnost ukusnih recepata koji uključuju tikvice je ogromna, ali evo nekih od najomiljenih jela od tikvica.
08. mart
Ideje za moderne krompir salate za iznenadne gosteKako možete da obogatite standardnu krompir salatu nekim modernijim i genijalnim idejama, kojim možete iznenaditi svoje goste nestandardnim ukusom.
25. feb.
Domaći sudžuci se prave majstorskiJedna od najukusnije meze za svaki povod su domaće spremljeni sudžuci. Oni mogu da budu spremljeni i od različite vrste gotovih kobasica, ali da biste bili sigurni u njihov sastav, dobro bi bilo da ih pripremite sami.
17. feb.
Orada u rerni je tako najukusnijaOtprilike 30 minuta je dovoljno za pečenje orade - noje potrebno da se orada prepeče. Evo i recepta kojeg smo izabrali.
17. feb.
Kako da skuvamo brancinaBrancin je veoma ukusna riba, posebno ako se pravi tako da vaši gosti poližu prste i da zažele dodatnu porciju. Brancin sa mirođijom je veoma ukusno i istančano jelo.
16. feb.
Da napravimo domaću slaninuI koliko god da se odbacuje ovaj delikates, istina je da ima mnogo jela u tradicionalnoj kuhinji koja ne bi postala toliko sočna i ukusna bez prisustva slanine.
14. feb.
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 825
Recepti
7 890
11 375
Drugo