Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
ZanimljivoSladni šećer i maltoza - šta treba da znamo
24. januar
Anika Voit
ZanimljivoNajpopularniji španski delikatesi
02. januar
Petya Georgieva
ZanimljivoKako da spremimo najukusniju ribu
27. dec.
Yordanka Kovacheva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Chevre (Ševru) sir - kralj francuskih mekih sirevaKarakteristike sira Ševru. Ševru je meki francuski sir iz istoimenog regiona. U francuskoj kombinuju Ševru sa kobasicama i pilećim grudima.
15. dec.
Šta se dešava ako pas ili mačka jedu čokoladuKako je čokolada opasna za psa ili mačku kod kuće. Koje vrste i količine čokolade su opasne za mačke i pse. Koji su simptomi trovanja čokoladom kod kućnih ljubimaca
03. dec.
Kako odabrati zrelu i slatku lubenicu?Ponekad se ispostavi da je odabir dobro zrele i slatke lubenice težak zadatak. Ovde su saveti stručnjaka korisni. Pogledajte na šta treba da obratite pažnju da biste bili sigurni da kupujete najbolje moguće voće.
29. nov.
Koliko i kakvu vodu piti?Ovo je ideja sledećeg članka - da rešimo pitanje koliko i kakvu vodu treba da pijemo da bismo bili dovoljno hidrirani i zdravi. Koja voda je najkorisnija za nas.
17. nov.
Zašto avokado nazivaju krvavim?U gradu Uruapanu, u srcu Meksika, avokado je poznat pod nazivima Zeleno zlato Meksika i kao Krvavo voće. Zašto avokado nazivaju krvavim?
29. okt.
Istorija čokolade koju su napisali AsteciDrvo kakaa koje raste u divljini bilo je poznato Majama i Astecima, koji su ga koristili kao sredstvo plaćanja. U prevodu njegovo ime znači Jelo bogova, zbog energije koju daje svojim poštovaocima.
25. okt.
Kafa sa maslacem - kako se pravi i za šta je korisnaDa li ste čuli za kafu sa maslacem? Ova nova vrsta sa malo neobičnim nazivom je zapravo veoma elementarna kombinacija kafe sa prirodnom masnoćom.
25. okt.
Sorte grožđa za vinoU vinu je istina - tako kaže poznata fraza koja se pripisuje Rimljanima. Zadržaćemo se ukratko na nekim od najpoznatijih sorti grožđa za crno i belo vino.
11. okt.
1
Sazrevanje vina i kako vino stariVino je jedan od onih proizvoda, koji vremenom dobijaju sve bolje kvalitete. Koji je razlog što čuvanje vina njegovo sazrevanje vremenom čini ukus boljim?
10. okt.
Koliko kalorija ima avokado?Avokado je ukusno i korisno voće, pa ga možete jesti za doručak, ručak ili večeru. Konzumiranje avokada treba da bude umereno, jer sadrži dosta kalorija i masti, makar i nezasićene.
01. okt.
Prava istorija piceViše od 93 odsto ljudi na svetu jelo je picu i to je pravi rekord za masovnu konzumaciju bilo koje hrane. Kakva je istorija ove svetski poznate i popularne jednostavne hrane?
28. sep.
Armanjak - simbol luksuza i dobrog ukusaU kulinarstvu Armanjak može da se koristi za pravljenje najrazličitijih jela, za aromatizovanje keksa i kolača, za začinjavanje salata.
06. sep.
Sezona koktela! Šta treba da znate o zaslađenim alkoholnim napicimaNe postoje jasno formulisana pravila i koja hrana ide uz jake alkoholne napitke, s obzirom na to da kada ih poslužite, oni su dovoljni sami po sebi i čak nije potrebno nešto što biste stavili na sto
06. sep.
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 592
Recepti
8 107
11 734
Drugo