- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako kuvati ribu iglicu
05. okt.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiSaveti za konzerviranje pečuraka
04. okt.
Jana G.
Kulinarski SavetiKako čuvati svežu ribu i školjke?
01. okt.
Paolina Syarova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koje su najmasnije ribe?Suprotno očekivanjima mnogih ljudi, masna riba je najkorisnija za ljudski organizam. To je zbog činjenice da sadrže veći procenat nezasićenih masnih kiselina, poznatijih kao Omega-3.
30. sep.
Kako da dimite ribu u kućnim uslovima?Ako volite dimljenu ribu, možete je pripremiti kod kuće i biće još ukusnija od one iz prodavnice. Pre nego što dimite ribu, treba da je usolite.
30. sep.
Kako se suši riba?Sveža riba brzo kvari. Zbog toga se morao pronaći neki način da se ona sačuva. To je sušenje – metoda čuvanja hrane, koja funkcioniše tako što uklanja vodu iz nje.
30. sep.
Brašno od lupine - prednosti i kulinarska upotrebaJedno od najpopularnijih novih brašana među potrošačima je brašno od lupine. Brašno od lupine - prednosti i kulinarska upotreba.
29. sep.
Začini pogodni za jela sa bamijomOdgovarajući začini za jela sa bamijom. Čime da začinomo jela sa bamijom? Ideje za jela sa bamijom.
29. sep.
Korisni saveti za uspešno pohovanje karfiolaPripremanje pohovanog karfiola izgleda veoma lako i efikasno. To se može uraditi u nekoliko koraka:
26. sep.
Koji su to tvrdi sirevi?Pod nazivom tvrdi sirevi se podrazumevaju sirevi, čiji je proces zrenja veoma dug - od 2 do 4 meseca.
24. sep.
Koji je najbolji način da podgrejete sinoćnu picu?Većina ljudi koristi mikrotalasnu pećnicu za podgrevanje pice, ali stručnjaci tvrde, da postoji bolji način da ponovo bude ukusna. Pogledajte koji!
24. sep.
Tamno ili svetlo pivo?Pretpostavlja se da većina ljubitelja piva preferira svetlo pivo leti i tamno pivo zimi. To je možda zato što se tamno pivo smatra težim od svetlog.
23. sep.
Kako da napravite lisnato testo?Klasičan način pripremanja lisnatog testa kod kuće traje predugo – više od pet sati. Postoji i bži način da pripremite lisnato testo.
23. sep.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 863
Recepti
7 898
11 392
Drugo