Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Šta je zbog čega korisnoKoje meso je najštetnije za naš organizam?
14. avgust
Krisi Krasimirova
Šta je zbog čega korisnoZbog čega treba redovno da jedemo tikvice?
10. avgust
Lilia Angelova
Šta je zbog čega korisnoPet razloga zbog kojih treba da jedemo lubenicu
10. avgust
Plamena M.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Sve o smeđem šećeru MuskovadoSmeđi šećer Muskovado je nerafinisani šećer od trske, kod kog se melasa ne uklanja. Muskovado sadrži viši nivo različitih minerala u odnosu na bilo koji obrađeni šećer.
06. avgust
Koje voće i povrće je bogato cinkom?Cink je jedan od vitalnih minerala za ljudsko telo. Bolje je da se snabdevate cinkom iz namirnica životinjskoh, nego biljnog porekla.
05. avgust
Koliko često je dobro da se jede meso?Da li nas jedenje mesa čini manje zdravim od vegetarijanaca? Da li treba da potpuno izbacimo meso iz menija ili koliko često treba da ga jedemo?
05. avgust
Za ili protiv redovnog konzumiranja medaMed je često preporučivan kao zdrava alternativa šećeru. Ali ne treba zaboraviti da je med previše sladak, što može dovesti do nekih problema. Pogledajmo prednosti i nedostatke meda.
04. avgust
Deset namirnica, koje poboljšavaju pamćenjeAko imate problema sa pamćenjem, uključite u dnevni meni sledeće namirnice, da biste poboljšali pamćenje: masnu ribu, borovnice, orašaste plodove, paradajz, ribizle, brokoli, semenke bundeve
04. avgust
Vanila smiruje nerve i gladAroma vanile izaziva osećaj radosti i na nejasan način osećaj sitosti. Aroma vanile uklanja nervu napetost, guši negarivne emocije.
03. avgust
Kako šećer uništava naše telo?Da li je šećer zdrav? Da li zaista može da utiče na ljudsko telo? Kada govorimo o dodatom šećeru, odgovor je da . Napravite svesni napor i počnite da smanjujete unos šećera još danas - vaše telo će vam biti zahvalno.
31. jul
Počnite da kuvate sa GI maslacem! Pogledajte zaštoGi puter se koristi bukvalno hiljadama godina. Ovo je zaista drevna zdrava hrana i definitivno nije kapric. Smatra se da podstiče kako psihičko, tako i fizičko pročišćenje.
30. jul
Kako da pravilno pripremimo čajDolaskom hladnijih, zimskih dana, sve češće posežemo za omiljenim napitkom za zagrevanje. Postoje mnoga pravila za pripremu čaja, ali ih mi često zanemarujemo.
27. jul
Korisna svojstva kukuruzaKukuruz je unikatna biljka od koje se koriste gotovo svi delovi. Zbog sadržaja antioksidanasa, upotreba klipova zaustavlja prevremeno starenje, deluje kao preventivno sredstvo protiv oboljenja srca.
27. jul
Spelta - brašno za dobro pamćenjeSpelta ili krupnik, kako se negde zove, uzgaja se bez korišćenja bilo kakvog đubriva za poboljšanje rasta. Spelta je odličan izvor cinka - u jednoj kriški hleba ima 1, 3 mg cinka ili 16 od propisanog dnevnog unosa ovog minerala za žene i 11, 7 za muškar
21. jul
O koristima od pačije mastiKuvanje u pačijoj masti je hit umnogim zemljama, kao što su USA, Velika Britanija i Švajcarska. Postoje čak i lanci restorana, koji nude dosta raznovrstan meni, koji uključuje jela pripremljena u njoj.
14. jul
Zbog čega je prženje štetno?Većina ljudi je upoznata sa štetnošću pržene hrane, zahvaljujući mnogim člancima i istraživanjima. Proces prženja je poznat kao izuzetno štetan i toksičan.
14. jul
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 596
Recepti
8 109
11 740
Drugo