Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Marokanska kuhinja: Praznik za čulaMarokanska kuhinja: Praznik za čula
22. nov.
U svakodnevnim marokanskim jelima nalaze mesto neki neobični proizvodi. Kumin je jedan od najneophodnijih začina. Proizvodi u marokanskoj kuhinji.
Značenje kajmaka za perfektni espresoZnačenje kajmaka za perfektni espreso
20. nov.
Kajmak je ona pena, koja se nalazi na vrhu pripremljenog espresa. Koliko i da je čudno, in dolazi sa protivrečnostima i konkurencijom.
Kako se priprema jaretina?Kako se priprema jaretina?
20. nov.
Kakav god recept da odaberete za pripremanje jarećeg mesa, budite sigurni da je ovo meso jedno od najkorisnijih, ukusnih i mekanih! Evo finesa u pripremi jarećeg mesa.
Kako se kuva Crveni zubatac?Kako se kuva Crveni zubatac?
16. nov.
Crveni zubatac je riba grabljivac, koja se sreće širom Mediterana. Grci je konzumiraju vekovima i kod njih je poznata kao carska riba. Kako se priprema crveni zubatac?
Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinjiKulinarske tradicije u jermenskoj kuhinji
16. nov.
Jermenska kuhinja je najstarija u kavkaskom regionu i jedna u od najstarijih u Aziji. Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinji.
Saveti za kuvanje mesaSaveti za kuvanje mesa
12. nov.
Da bi bilo ukusno i zdravo, meso se kuva na određeni način. Kuva se u vodi ili u bujonu od povrća. Ako meso stavite u vrelu vodu, to će sprečiti da se hranljive materije u mesu rastvore u vodi.
Uštedite vreme i novac sa ovim cakama u kuhinji!Uštedite vreme i novac sa ovim cakama u kuhinji!
09. nov.
Možete da potrošite mnogo novca za prehrambene proizvode, da ne govorimo o vremenu, koje ste proveli u kuhinji i energiji, koju ste potrošili za pripremanje omiljenih jela. Uštedite vreme i novac sa ovim trikovima u kuhinji!
Odgovarajući začini za začinjavanje brancinaOdgovarajući začini za začinjavanje brancina
09. nov.
Riba brancin spada u ređe i skupe ribe na trpezi, s obzirom na to da je komercijalni ulov ove ribe sada značajno ograničen. Kako da začinimo brancina? Pogledajte koji su začini odgovarajući za brancina.
Crna slačicaCrna slačica
06. nov.
Jedva da postoji čovek, koji se nije sreo sa crnom slačicom, čak i da nije primetio. Pogledajte koje su kulinarske primene crne slačice.
Kako se priprema teletina da ne bi bila žilava?Kako se priprema teletina da ne bi bila žilava?
05. nov.
Jedna od namirnica sa najmanje kalorija i zbog toga visoko cenjena je teletina. Najvažnije u pripremanju teletine je da nude krhka i sočna. Saveti za pripremanje krhke teletine.