Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiKoje vino kada i uz šta se servira?
24. nov.
Vanya Blagoeva
Kulinarski SavetiKako da napravimo pravi espreso kod kuće
22. nov.
Elitsa Hristova
Kulinarski SavetiMarokanska kuhinja: Praznik za čula
22. nov.
Nina Ivanova Ivanova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Značenje kajmaka za perfektni espresoKajmak je ona pena, koja se nalazi na vrhu pripremljenog espresa. Koliko i da je čudno, in dolazi sa protivrečnostima i konkurencijom.
20. nov.
Kako se priprema jaretina?Kakav god recept da odaberete za pripremanje jarećeg mesa, budite sigurni da je ovo meso jedno od najkorisnijih, ukusnih i mekanih! Evo finesa u pripremi jarećeg mesa.
20. nov.
Kako se kuva Crveni zubatac?Crveni zubatac je riba grabljivac, koja se sreće širom Mediterana. Grci je konzumiraju vekovima i kod njih je poznata kao carska riba. Kako se priprema crveni zubatac?
16. nov.
Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinjiJermenska kuhinja je najstarija u kavkaskom regionu i jedna u od najstarijih u Aziji. Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinji.
16. nov.
Saveti za kuvanje mesaDa bi bilo ukusno i zdravo, meso se kuva na određeni način. Kuva se u vodi ili u bujonu od povrća. Ako meso stavite u vrelu vodu, to će sprečiti da se hranljive materije u mesu rastvore u vodi.
12. nov.
Uštedite vreme i novac sa ovim cakama u kuhinji!Možete da potrošite mnogo novca za prehrambene proizvode, da ne govorimo o vremenu, koje ste proveli u kuhinji i energiji, koju ste potrošili za pripremanje omiljenih jela. Uštedite vreme i novac sa ovim trikovima u kuhinji!
09. nov.
Odgovarajući začini za začinjavanje brancinaRiba brancin spada u ređe i skupe ribe na trpezi, s obzirom na to da je komercijalni ulov ove ribe sada značajno ograničen. Kako da začinimo brancina? Pogledajte koji su začini odgovarajući za brancina.
09. nov.
Crna slačicaJedva da postoji čovek, koji se nije sreo sa crnom slačicom, čak i da nije primetio. Pogledajte koje su kulinarske primene crne slačice.
06. nov.
Kako se priprema teletina da ne bi bila žilava?Jedna od namirnica sa najmanje kalorija i zbog toga visoko cenjena je teletina. Najvažnije u pripremanju teletine je da nude krhka i sočna. Saveti za pripremanje krhke teletine.
05. nov.
Izraelska kuhinja: Neverovatna mešavina ukusaU evropskim domovima, nezavisno od toga gde se nalazite u svetu, sve tradicije su povezane sa trpezom. Porodični i religijski praznici, radosti i tuge - sve se osvećuje oko stola.
05. nov.
Nepoznati začin ŠejbaŠejba /Sheba/je začin arapskog porekla. Ona je univerzalni začin, mešavina mnogo aromata, idealna za supe, janije i sosove.
03. nov.
Odgovarajući začini za iverkaPripremanje ribe je deo kulinarske umetnosti koje začudo nije nikako jednostavno. Kako da začinimo iverka? Odgovarajući začini za iverka.
01. nov.
Začini koji odgovaraju oradiPečena riba je odlično jelo, pogodno za bilo koju vrstu obroka i za svaku priliku. Ovo posebno važi za oradu. Koji začini odgovaraju oradi?
28. okt.
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo