- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako da sušimo peršun, mirođiju i origano
25. nov.
Anonimen
Kulinarski SavetiKoje vino kada i uz šta se servira?
24. nov.
Vanya Blagoeva
Kulinarski SavetiKako da napravimo pravi espreso kod kuće
22. nov.
Elitsa Hristova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Marokanska kuhinja: Praznik za čulaU svakodnevnim marokanskim jelima nalaze mesto neki neobični proizvodi. Kumin je jedan od najneophodnijih začina. Proizvodi u marokanskoj kuhinji.
22. nov.
Značenje kajmaka za perfektni espresoKajmak je ona pena, koja se nalazi na vrhu pripremljenog espresa. Koliko i da je čudno, in dolazi sa protivrečnostima i konkurencijom.
20. nov.
Kako se priprema jaretina?Kakav god recept da odaberete za pripremanje jarećeg mesa, budite sigurni da je ovo meso jedno od najkorisnijih, ukusnih i mekanih! Evo finesa u pripremi jarećeg mesa.
20. nov.
Kako se kuva Crveni zubatac?Crveni zubatac je riba grabljivac, koja se sreće širom Mediterana. Grci je konzumiraju vekovima i kod njih je poznata kao carska riba. Kako se priprema crveni zubatac?
16. nov.
Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinjiJermenska kuhinja je najstarija u kavkaskom regionu i jedna u od najstarijih u Aziji. Kulinarske tradicije u jermenskoj kuhinji.
16. nov.
Saveti za kuvanje mesaDa bi bilo ukusno i zdravo, meso se kuva na određeni način. Kuva se u vodi ili u bujonu od povrća. Ako meso stavite u vrelu vodu, to će sprečiti da se hranljive materije u mesu rastvore u vodi.
12. nov.
Uštedite vreme i novac sa ovim cakama u kuhinji!Možete da potrošite mnogo novca za prehrambene proizvode, da ne govorimo o vremenu, koje ste proveli u kuhinji i energiji, koju ste potrošili za pripremanje omiljenih jela. Uštedite vreme i novac sa ovim trikovima u kuhinji!
09. nov.
Odgovarajući začini za začinjavanje brancinaRiba brancin spada u ređe i skupe ribe na trpezi, s obzirom na to da je komercijalni ulov ove ribe sada značajno ograničen. Kako da začinimo brancina? Pogledajte koji su začini odgovarajući za brancina.
09. nov.
Crna slačicaJedva da postoji čovek, koji se nije sreo sa crnom slačicom, čak i da nije primetio. Pogledajte koje su kulinarske primene crne slačice.
06. nov.
Kako se priprema teletina da ne bi bila žilava?Jedna od namirnica sa najmanje kalorija i zbog toga visoko cenjena je teletina. Najvažnije u pripremanju teletine je da nude krhka i sočna. Saveti za pripremanje krhke teletine.
05. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 824
Recepti
7 889
11 375
Drugo