- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiKako se priprema teletina da ne bi bila žilava?
05. nov.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiIzraelska kuhinja: Neverovatna mešavina ukusa
05. nov.
Nina Ivanova Ivanova
Kulinarski SavetiNepoznati začin Šejba
03. nov.
Evgenia
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Odgovarajući začini za iverkaPripremanje ribe je deo kulinarske umetnosti koje začudo nije nikako jednostavno. Kako da začinimo iverka? Odgovarajući začini za iverka.
01. nov.
Začini koji odgovaraju oradiPečena riba je odlično jelo, pogodno za bilo koju vrstu obroka i za svaku priliku. Ovo posebno važi za oradu. Koji začini odgovaraju oradi?
28. okt.
Zašto da koristimo daske i posuđe od bambusa?Danas se na tržištu otkriva kuhinjsko posuđe i pribor od najrazličitijeg materijala i lako možemo da se zbunimo šta tačno da izaberemo. U sledećim redovima daćemo vam sedam razloga, zbog kojih treba da koristite kuhinjske daske i pribor od bambusa.
26. okt.
Najukusniji turski namaziTurski namazi bude interesovanje kod nas, s obzirom na to da su u našu kuhinju doneta mnoga turska jela i naše preferencije ukusa su veoma slične onima turskog naroda. Pogledajte koji su najukusniji turski namazi.
22. okt.
Gde je najbolje da čuvamo čokoladu?Svi znamo da se čokolada topi na visokim temperaturama tako da bi većini logično izgledalo da drže čokoladne štangle u svom frižideru. Ali da li je to pravilno i gde je zapravo najbolje da čuvamo čokoladu?
22. okt.
Odgovarajući začini za skušuRiba je izuzetno korisna hrana koja treba redovno da prisustvuje na trpezi, a ne sporadično određenim praznicima. Skuša se često koristi, pa da pogledamo koji su najbolji začini za nju.
21. okt.
Tušt - koristi i kulinarska upotrebaTušt vodi poreklo iz Indije i Pakistana, gde je postojao hiljadu godina. Pogledajte koje su koristi i kako se upotrebljava u kulinarstvu.
19. okt.
Da li je izazov priprema domaćeg majoneza?Još u prvih nekoliko sekundi, kada uključite štapni mikser da biste umutili majonez, videće se da li će se zgusnuti ili ne. Srećno! A kako biste bili sigurniji, pogledajte zašto majonez ne umuti dobro
08. okt.
Kako se pravi tahini od susama?Tahini od susama je izuzetno koristan. Osim što je veoma koristan, tahini ima dobar ukus i dobar je izvor energije. Pripremanje tahinija od susama je prilično lako, pogledajte kako.
06. okt.
Kako se pravilno sastavlja burger i sendvič?Možda do sada niste razmišljali, ali pravilno sastavljanje burgera ili sendviča je razlog što je on toliko ukusan. Ako stavite sos na pravo mesto, on će bolje proniknuti tamo gde treba.
28. sep.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 866
Recepti
7 898
11 394
Drugo