Kulinarski Saveti

Kulinarski Saveti

Kulinarski saveti za pripremanje različitih vrsta jela, izbor začina, čuvanje namirnica. Kulinsraki saveti za svaku domaćicu.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Odgovarajući začini za iverkaOdgovarajući začini za iverka
01. nov.
Pripremanje ribe je deo kulinarske umetnosti koje začudo nije nikako jednostavno. Kako da začinimo iverka? Odgovarajući začini za iverka.
Začini koji odgovaraju oradiZačini koji odgovaraju oradi
28. okt.
Pečena riba je odlično jelo, pogodno za bilo koju vrstu obroka i za svaku priliku. Ovo posebno važi za oradu. Koji začini odgovaraju oradi?
Zašto da koristimo daske i posuđe od bambusa?Zašto da koristimo daske i posuđe od bambusa?
26. okt.
Danas se na tržištu otkriva kuhinjsko posuđe i pribor od najrazličitijeg materijala i lako možemo da se zbunimo šta tačno da izaberemo. U sledećim redovima daćemo vam sedam razloga, zbog kojih treba da koristite kuhinjske daske i pribor od bambusa.
Najukusniji turski namaziNajukusniji turski namazi
22. okt.
Turski namazi bude interesovanje kod nas, s obzirom na to da su u našu kuhinju doneta mnoga turska jela i naše preferencije ukusa su veoma slične onima turskog naroda. Pogledajte koji su najukusniji turski namazi.
Gde je najbolje da čuvamo čokoladu?Gde je najbolje da čuvamo čokoladu?
22. okt.
Svi znamo da se čokolada topi na visokim temperaturama tako da bi većini logično izgledalo da drže čokoladne štangle u svom frižideru. Ali da li je to pravilno i gde je zapravo najbolje da čuvamo čokoladu?
Odgovarajući začini za skušuOdgovarajući začini za skušu
21. okt.
Riba je izuzetno korisna hrana koja treba redovno da prisustvuje na trpezi, a ne sporadično određenim praznicima. Skuša se često koristi, pa da pogledamo koji su najbolji začini za nju.
Tušt - koristi i kulinarska upotrebaTušt - koristi i kulinarska upotreba
19. okt.
Tušt vodi poreklo iz Indije i Pakistana, gde je postojao hiljadu godina. Pogledajte koje su koristi i kako se upotrebljava u kulinarstvu.
Da li je izazov priprema domaćeg majoneza?Da li je izazov priprema domaćeg majoneza?
08. okt.
Još u prvih nekoliko sekundi, kada uključite štapni mikser da biste umutili majonez, videće se da li će se zgusnuti ili ne. Srećno! A kako biste bili sigurniji, pogledajte zašto majonez ne umuti dobro
Kako se pravi tahini od susama?Kako se pravi tahini od susama?
06. okt.
Tahini od susama je izuzetno koristan. Osim što je veoma koristan, tahini ima dobar ukus i dobar je izvor energije. Pripremanje tahinija od susama je prilično lako, pogledajte kako.
Kako se pravilno sastavlja burger i sendvič?Kako se pravilno sastavlja burger i sendvič?
28. sep.
Možda do sada niste razmišljali, ali pravilno sastavljanje burgera ili sendviča je razlog što je on toliko ukusan. Ako stavite sos na pravo mesto, on će bolje proniknuti tamo gde treba.