Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiNajukusniji turski namazi
22. okt.
Iliana Angelova
Kulinarski SavetiGde je najbolje da čuvamo čokoladu?
22. okt.
Kristina Chernikova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Odgovarajući začini za skušuRiba je izuzetno korisna hrana koja treba redovno da prisustvuje na trpezi, a ne sporadično određenim praznicima. Skuša se često koristi, pa da pogledamo koji su najbolji začini za nju.
21. okt.
Tušt - koristi i kulinarska upotrebaTušt vodi poreklo iz Indije i Pakistana, gde je postojao hiljadu godina. Pogledajte koje su koristi i kako se upotrebljava u kulinarstvu.
19. okt.
Da li je izazov priprema domaćeg majoneza?Još u prvih nekoliko sekundi, kada uključite štapni mikser da biste umutili majonez, videće se da li će se zgusnuti ili ne. Srećno! A kako biste bili sigurniji, pogledajte zašto majonez ne umuti dobro
08. okt.
Kako se pravi tahini od susama?Tahini od susama je izuzetno koristan. Osim što je veoma koristan, tahini ima dobar ukus i dobar je izvor energije. Pripremanje tahinija od susama je prilično lako, pogledajte kako.
06. okt.
Kako se pravilno sastavlja burger i sendvič?Možda do sada niste razmišljali, ali pravilno sastavljanje burgera ili sendviča je razlog što je on toliko ukusan. Ako stavite sos na pravo mesto, on će bolje proniknuti tamo gde treba.
28. sep.
Koja su omiljena jela Rumuna?Rumunska kuhinja je raznovrsna i bogata i odlikuje se specifičnim nacionalnim vrstama jela, ali i jelima pozajmljenim ili preuzetim iz stranih kultura i tradicija sa kojima su Rumuni dolazili u kontakt.
27. sep.
Zdrava varijanta pomfrita prema starom receptuNije suvišno zaroniti u stare recepte, gde ponekad postoje vredni saveti za kuvanje tradicionalne hrane na zdrav način. Među njima je i recept za pomfrit bez masnoće.
22. sep.
Korisne ideje za doručak za svaki dan u nedeljiU jednom boljem svetu biste mogli da doručkujete ukusne buhtlice ili pak pržene kriškice. Ali danas doručak treba da bude zdrav i hranljiv. Ideje za koristzan doručak za svaki dan u nedelji.
04. sep.
Kako da poslužimo oval sa sirevima?Hiljadama godina uživamo u nijansama, ukusima, teksturama i aromatičnim sirevima. U kombinaciji sa hrskavim hlebom i čašom vina, oni su savršen predlog za žurku. Kako da serviramo oval sa sirevima?
19. avgust
Zašto da stavljate listove trešanja i crne ribizle u domaće turšije?Za zimnicu su najpopularniji listovi crne ribizle i višnje. Mnogi ih dodaju prilikom konzerviranja paradajza ili krastavaca. Pogledajte detalje.
18. avgust
Glutenski pirinačOdmah da požurimo da razjasnimo - ovo nije pirinač koji sadrži gluten, naprotiv! Šta treba da znamo o ovom popularnom pirinču. Glutenski pirinač - koristi i primena.
14. avgust
Iskušenja kuhinje u južnoj FrancuskojKuhinja Južne Francuske je veoma raznovrsna i jedna od omiljenih u svetu. Provansalska kuhinja koristi mnogo zelenih začina, koji rastu divlje. Pogledajte koji su specijaliteti iz južne Francuske.
13. avgust
Srednjezrni pirinačMnogi ne znaju kakva je razlika između vrsta pirinča prema vrsti zrna. Ovde ćemo vas upoznati sa karakteristikama srednjezrnog pirinča. Ima neke neprocenjive prednosti koje ga čine neophodnim za pripremu nekih kulinarskih iskušenja.
10. avgust
Odabrani Članci
Forum
- Autofagija08. januar
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
Naše kategorije recepata
16 715
Recepti
8 154
11 853
Drugo