Šta je zbog čega korisno

Šta je zbog čega korisno

Korisni tekstovi o koristi i štetnosti hranljivih namirnica, začina, vitamina i minerala. Pogledajte koje su namirnice čemu koriste.
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Gde se nalaze spori ugljeni hidrati?Gde se nalaze spori ugljeni hidrati?
20. nov.
Usvajanje sporih ugljenih hidrata je neophodno za one koji pate od poremećaja u digestivnom sistemu, kao i za dijabetičare, ali se preporučuju i svima koji se oslanjaju na zdravu ishranu.
Zašto obavezno moramo jesti maline?Zašto obavezno moramo jesti maline?
18. nov.
Maline – ovi mali crveni plodovi jedno su od najvećih iskušenja leta. Maline su ne samo ukusne, već i neverovatno korisne - obiluju antioksidansima i viraminima.
Suvo grožđe i njegova korisna svojstvaSuvo grožđe i njegova korisna svojstva
17. nov.
Danas se sva sušena zrna grožđa zovu suvo grožđe, ali to nije sasvim tačno. Suvo grožđe treba nazvati samo sušeno grožđe bez semena. Ovde su najvažnije koristi od konzumiranja suvog grožđa.
Koristi od konzumiranja čaja od listova malineKoristi od konzumiranja čaja od listova maline
09. nov.
Čaj od listova maline nije toliko popularan kao druge vrste čaja, ali su njegove koristi značajne. Listovi ove biljke imaju divna svojstva sa blagotvornim dejstvom na zdravlje. Koristi od konzumiranja čaja od listova maline.
Lolo Roso - suština, koristi i primenaLolo Roso - suština, koristi i primena
03. nov.
Ovde ćemo vas ukratko upoznati šta se krije iza naziva Lolo Roso. Iza ekscentričnog naziva Lolo Roso zapravo se krije takozvana crvena kovrdžava salata. Koristi od Lolo Roso i upotreba Lolo Roso.
Genmajča (Genmaicha) - japanski čaj za zdravlje i dugovečnostGenmajča (Genmaicha) - japanski čaj za zdravlje i dugovečnost
19. okt.
Genmajča je japanski čaj sa mnogim zdravstvenim koristima. U kombinaciji sa uravnoteženom ishranom i aktivnom fizičkom aktivnošću, doprinosi vašem zdravom i dugom životu.
Namirnice sa praznim uglejnim hidratimaNamirnice sa praznim uglejnim hidratima
17. okt.
Prosti ugljeni hidrati uključuju samo jednostavne šećere poznate kao monosaharidi. Oni doprinose lakom debljanju od praznih kalorija. Zbog toga se prosti ugljeni hidrati smatraju praznim ugljenim hidratima
Stvari o kuvanju slanine koje bi svi trebali da znajuStvari o kuvanju slanine koje bi svi trebali da znaju
13. okt.
Slanina je delikates i nesumnjivo je veoma aromatična kada je kuvamo. Kada pripremamo suvo meso, dobro je dodati malo slanine da bude ukusno.
Nekoliko recepata za ilač - lek za sveNekoliko recepata za ilač - lek za sve
11. okt.
Turska reč ilač označava koncept leka napravljenog po narodnim receptima, koji se prenosi sa generacije na generaciju, bez neželjenih efekata. Evo nekoliko ilača za sve, tojest jedan lek, ali za mnogo bolesti.
Šta se dešava sa telom kada jedemo ribizle?Šta se dešava sa telom kada jedemo ribizle?
09. okt.
Ribizla može da bude bela, crvena i crna. Najkorisnija je kada dostigne zrelost u julu. Onda je to skladište vitamina. Posebno je korisna za decu i najbolje se konzumira sveža. Za šta je dobra ribizla?