Konjak
Vrste Alkoholnih Pića

Konjak

0

Prema naučnicima, kada se konzumira u malim dozama, deluje okrepljujuće. Osim toga, pokazalo se da konjak blagotvorno utiče na stomačne čireve. Konjak takođe ubrzava lečenje angine i pomaže za smanjenje visoke temperature.

1

Vrste Alkoholnih Pića

Vrste alkoholnih pića u Srbiji i u svetu. Saznaj zanimljive činjenice o različitim vrstama alkoholnih pića, njihovom sastavu i pripremi.
Vrste Alkoholnih Pića - TekilaVrste Alkoholnih Pića

Tekila

14.08.20170

Kao što znamo, tekila se konzumira pre svega kao alkoholno piće. Međutim, naučnici smatraju, da je tekila nešto više od sredstva za opuštanje. Agava u tekili leči i smiruje.

Vrste Alkoholnih Pića - ViskiVrste Alkoholnih Pića

Viski

10.08.20170

Prema različitim proučavanjima kvalitetan visku deluje okrepljujuće i podržava imunitet. Čuva od kancera i ojačava rad srca.

Vrste Alkoholnih Pića - VotkaVrste Alkoholnih Pića

Votka

01.08.20170

Votka je jedno od najčešće konzumiranih alkoholnih pića. Votka ima veliku primenu u narodnoj medicini u Rusiji. Šta znaš o votki?

Vrste Alkoholnih Pića - PivoVrste Alkoholnih Pića

Pivo

17.07.20170

Pivo se smatra najstarijim alkoholnim pićem na svetu. Sastav i kalorije u pivu. Proizvodnja piva, koristi za zdravlje od piva. Primena piva u kulinarstvu.

Vrste Alkoholnih Pića - Crno VinoVrste Alkoholnih Pića

Crno Vino

30.06.20170

Crno vino ima brojna korisna svojstva. Polifenoli, koji se nalaze u crnom vinu igraju važnu ulogu u razvoju arteroskleroze. Kulinarska upotreba crnog vina. Korisna svojstva vina.

Vrste Alkoholnih Pića - DžinVrste Alkoholnih Pića

Džin

05.03.20170

Korisna delovanja džina se razmatraju vekovima. Kvalitetni džin ima osobinu da prečišćuje krv, a osim toga se koristi kao diuretik. Zbog toga se džin preporučuje kod zadržavanja tečnosti i nadutosti.

  • Forum

  • Nove
  • Komentarisane
  • Popularne