Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Hrana koja je alternativa lososuUkoliko niste impresionirani super hranom lososom, predlažemo vam alternative. Pogledajte nekoliko zdravih namirnica, koje mogu da budu fantastična zamena za lososa.
11. maj
Šta je zbog čega korisnoMagični kokteli za proizvodnju krviDobro je da znate, da postoje prirodni proizvodi, kojima možete poboljšati proizvodnju krvi. Pripremite neki od ovih čarobnih koktela za proizvodnju krvi, da biste bili zdravi.
10. maj
Ishrana kod problemaPrirodni sok za mršavljenjeNakon tri sedmice upotrebe ovog prorodnog soka možete bezbedno smršati 7 do 9 kilograma. Pogledajte recept za prirodni sok za mršavljenje.
10. maj
Ishrana kod problemaPosle Vaskršnjeg posta! Pogledajte pravilo o konzumaciji mesaDugi vaskršnji post za čišćenje organizma doneće vam mnogobrojne koristi, ali samo ukoliko počnete pravilno da konzumirate meso. U suprotnom možete da naštetite svom zdravlju, kažu nutricionisti.
08. maj
Šta je zbog čega korisnoKako da pravilno jedemo banane?Ispostavilo se da ljudi ne znaju kako pravilno da konzumiraju bananu. Prema studijama, oko 90 onih koji jedu banane bacaju njihov najkorisniji sastojak.
08. maj
Šta je zbog čega korisnoSaveti za bolju pripremu roštiljaEvo nekoliko saveta za pravilno korišćenje roštilja, kao i kako da pripremite ukusno meso na njemu.
07. maj
Kulinarski SavetiUkusne ideje za preostala kuvana jaja od UskrsaUskršnji praznici su dani kada svaka porodica sedi i slavi za bogatim i raznovrsnim stolom. Kako da iskoristimo preostala kuvana jaja?
07. maj
Šta da skuvamDokazane koristi unosa kurkume i biberaKoristi od tandema kurkuma i biber su dokazane. Boreći se sa visokim nivoom holesterola, kombinacija kurkuma-biber pomaže u skidanju viška kilograma.
06. maj
Šta je zbog čega korisnoZamrzavanje i odmrzavanje testaPonekad se desi da umesite više testa nego što vam je potrebno za pečenje kolača ili pogače ili druge vrste peciva. Da ne biste ispekli ogromne količine, testo je bolje zamrznuti da biste ga koristili drugi put. Pre nego što testo stavite u zamrzivač,
06. maj
Kulinarski SavetiKako se farbaju jaja - uputstvo za početnikeUkoliko vam predstoji da po prvi put farbate jaja za Uskrs, sigurno želite da se dobro predstavite. Evo korisnih saveta za farbanje jaja za početnike.
05. maj
Kulinarski SavetiSimbolika crvenih uskršnjih jajaObičaj da se farbaju crvena jaja na Uskrs je prihvaćen u mnogim različitim zemljama po svetu. Kakva je simbolika crvenih uskršnjih jaja? Legende o značenju crveno ofarbanih jaja:
05. maj
ZanimljivoNamirnice za poboljšanje naših mentalnih sposobnostiŠta je korisno za naš um? Umni rad i rešavanje ukrštenih reči ga drže u dobroj kondiciji, ali izborom pravih namirnica u svakodnevici poboljšavamo moždane funkcije.
04. maj
Šta je zbog čega korisnoSeme celera - zdravstvena upotrebaSeme celera ima protivupalna svojstva. Ono pomažu u lečenju bolesti zglobova i upale. Seme celera pomaže u borbi protiv raka.
04. maj
Šta je zbog čega korisnoŠafranika - jeftina alternativa ŠafranaŠafranika (Carthamus tinctorius) je zeljasta biljka koja podseća na magareći trn. Cvetovi biljke se koriste kao jeftina zamena za Šafran.
03. maj
Šta je zbog čega korisnoDetoks uljem od mlečnog čkaljaUlje od mlečnog čkalja je moćno sredstvo za čišćenje jetre, daje telu energiju, oslobađa ga od toksina. Kako se koristi ulje od mlečnog čkalja?
03. maj
Ishrana kod problemaZlatni late - kako se pravi i za šta pomažeZlatno late je poznato i kao tjurmerik late. A zašto tjurmerik? Zato što tjumerik u prevodu znači kurkuma koja zapravo daje zlatnu boju lateu.
01. maj
Šta je zbog čega korisnoDa napravite sami koktel trešnjeKoktel trešnje, koje se koriste za ukrašavanje raznih vrsta koktela, kao i za ukrašavanje kolača i torti, uvek su dobar dodatak, koji će sigurno privući pažnju i divljenje. Pogledajte kako da ih napravite sami.
01. maj
Kajsije protiv kašlja i otežanog disanjaOsim što su veoma ukusno i sočno voće, kajsije su i veoma korisne. Pogledajte detalje.
30. april
Šta je zbog čega korisnoFinese kod spremanja spanaćaDa bi se sačuvale dragocene mineralne soli i vitamini u spanaću, prilikom njegove obrade treba da se ispoštuje nekoliko pravila. Zašto je spanać korisniji, kada je skuvan?
30. april
Kulinarski SavetiKulinarska upotreba šafranaU davna vremena šafran je bio najpoznatija i upotrebljavana biljka. Danas je šafran najskuplja biljka na svetu, nezamenjiva u pripremi mnogih jela.
28. april
Kulinarski SavetiNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade