Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Koji ljudi ne treba da konzumiraju meso?Veliki deo ljudi danas deli se na dve grupe, a upravo oni koji ne konzumiraju meso i oni kod kojih ovaj proizvod svakodnevno prisustvuje u meniju. Koji ljudi ne treba da konzumiraju meso?
22. maj
Šta je zbog čega korisnoNajukusniji grčki Giros u domaćim uslovimaSpremanje girosa u domaćim uslovima je lako. Možete slobodno da improvizujete sa nadevima i da izmislite vlastite kombinacije za vaš domaći ili svinjski giros.
21. maj
Kulinarski SavetiKojom hranom da dočekate svoje goste?Svakome dolaze gosti, bilo to prijatelji, rodbina, komšije na doručak, ručak, večeru, žurku ili neku drugu priliku. Ovde ćemo videti različite gozbe za različite prilike kada vam dolaze gosti.
21. maj
Šta da skuvamKorisni jutarnji napici za lepu kožuKorisni jutarnji napici za lepu kožu igraju važnu ulogu u ubrzavanju metabolizma i u ulepšavanju kože. Koji su najkorisniji jutarnji napici za prolešpavanje kože.
20. maj
Šta je zbog čega korisnoNedostatak triptofana - kako da nabavimo aminokiselinuJedna od esencijalnih aminokiselina je triptofan. Kod nedostatka triptofana mogu da se razviju opasna stanja. Kako da nabavimo triptofan? Ovo su namirnice, koje sadrže triptofan.
20. maj
Ishrana kod problemaCrno voće - koje je korisno i koje je opasno za konzumaciju?Crno voće je zanimljiv dar iz prirode. Crno voće - koje je korisno, a koje opasno?
19. maj
Šta je zbog čega korisnoZašto da dodajemo kardamon u kafu?Svaka domaćica obožava da obraduje svoje bližnje ukusnim kulinarskim poslasticama. Upravo začini su ti koji mogu da pomognu da se otkriju sve finese vaših jela. Yato dodajemo kardamon u kafu_
19. maj
Šta je zbog čega korisnoNajmoćniji začini za jačanje imunitetaZačini mogu da promene ukus i aromu jela. Kažu da su pravilno odabrani začini tajna ukusnih jela. Ali osim po svojim kulinarskim kvlaitetima, neki od njih su poznati i po svojim koristima za zdravlje čoveka.
18. maj
Šta je zbog čega korisnoOvaj pomoćnik u kuhinji leči! Pogledajte štaVerovali ili ne - aluminijumska folija takođe može da pomogne u lečenju, samo ukoliko se koristi na pravilan način. Alternativna terapija za lečenje bolova ili ožiljaka.
18. maj
ZanimljivoČajevi protiv prolećnog umoraProlećni umor je stanje poznato gotovo svakoj osobi. Ono ne može da se odredi kao bolest, ali uzrokuje jak gubitak snage. Čajevi protiv prolećnog umora.
17. maj
Šta je zbog čega korisnoProantocijanidin - suština i koristiPostoje mnoga istraživanja, vezana za koristi proantocijanidina. Ovaj antioksidans je 50 puta moćniji od vitamina E. Namirnice sa proantocijanidinom.
17. maj
Šta je zbog čega korisnoKulinarske finese za pripremu ukusnijeg pečenog mesaDa bi pečeno meso bili krtije i ukusnije, postoji nekoliko kulinarskih finesa. Najvažnije, da bi meso bilo ukusno i krhko je da odaberete kvalitetan proizvod.
15. maj
Kulinarski SavetiZa jak imunitet: šta da jedemo kada smo bolesni?Zdrava ishrana može da ojača imunitet. Ovo je posebno važno kada se prehladite. Kako da ojačamo imunitet? Šta treba da jedemo kada smo bolesni?
15. maj
Ishrana kod problemaTrodnevno gladovanjeDuge dijete i krajnosti u gladovanju su korisni samo u nekim slučajevima i to pod vođstvom iskusnog nutricioniste. Takvo je mišljenje mnogih stručnjaka za dijetalnu ishanu. Ali kako stoje stvari sa trodnevnim gladovanjem?
14. maj
DijeteŠta sprečava dobru apsorpciju gvožđa u organizmu?Nizak nivo gvožđa u ljudskom organizmu izaziva brojne neprijatne simptome. Neka hrana sprečava pravilnu apsorpciju gvožđa u organizmu - pogledajte koja.
14. maj
Ishrana kod problemaJaja na Benediktinski način - jedan klasik, mnogo pričaZbog naziva na francuskom i zbog umeća Francuza da dva jajeta, komad šunke i krišku hleba pretvore u klasik, mnogi veruju da su upravo oni pronalazači jaja na Benediktanski način.
13. maj
Zanimljivo6 načina da jedete avokado da biste bili zdravi i vitki!Evo kako možete da uključite avokado u vaš svakodnevni meni, tako da ste i zdravi, i mršavi. Pogledajte 6 predloga kako da konzumirate avokado.
13. maj
Kulinarski SavetiBob tera pospanostOsim što je bob do danas važan za mnoge zemlje kao ekonomska kultura, on ima i mnoge zdravstvene koristi. Konzumiranje boba tera pospanost.
12. maj
Šta je zbog čega korisnoKako da smanjite apetitDa li osećate da u poslednje vreme imate lavlji apetit? Da biste ga smanjili, nutricionisti savetuju da se 10-15 minuta pre glavnog obroka konzumira šolja mleka sa dvopekom ili malom kriškom integralnog hleba. Trikovi za ubijanje apetita.
12. maj
DijetePijte sok od dunja za zdravo srceDunje su veoma dobre za srce, iako mnogi ljudi to ne znaju. Ovo ukusno i mirisno voće pogodno je ne samo za pripremu kompota i džemova, već i za pripremu korisnog soka, koji poboljšava rad kardiovaskularnog sistema.
11. maj
Šta je zbog čega korisnoNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade