- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiUz šta ide bundeva?
08. nov.
Irena Lazarova
Kulinarski SavetiKako se spremaju zamrznuti vrganji?
03. nov.
Toni Daneva
Kulinarski SavetiŠta je brašno od jabuke?
02. nov.
Iliana Angelova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Kako se kuvaju sušeni vrganji?Sam vrganj nije slučajno smatran kraljicom pečuraka. U sušenom stanju, vrganj može da se kuva, marinira, prži ili zamrzava. Kako se kuva sušeni vgranj? Šta da skuvamo sa sušenim vrganjem?
28. okt.
Kako pravilno oprati sveže začine?Higijena u kuhinji je ključ bezbednosti i zdravlja. Kako da pravilno operemo zelene začine?
26. okt.
Koji zeleni začin uz koje jelo ide?Zeleni začini su veoma raznovrsni po aromi i obliku. Više suvih začina se dodaju na poletku pripremanja. Za razliku od njih, zelene začine treba dodavati pri kraju kuvanja.
24. okt.
Kako se konzervira vrganj?Ako ima vrganja u izobilju, može se sačuvati za zimu. Sa vrganjem iz tegle prave se ne samo odlične zimske salate. Konzerve sa vrganjima nude različite mogućnosti.
24. okt.
Zašto je redovna konzumacija lososa korisna?Losos je jedna od najpopularnijih riba u kuvanju jer ima nežno, slatkasto meso. Pogledajte više od zdravstvenih koristi, koje nudi losos.
22. okt.
Kako da čuvate sveže začine?Kako da naše sveže začine zadržimo svežim duže vreme? U sledećim redovima pogledajte naše praktične savete.
21. okt.
Kako napraviti sofrito sosOd svih soseva Španci najviše vole Sofrito sos, koji se može pripremiti i samo sa vodom i sa mesnim ili bujonom od povrća.
14. okt.
Kako da čuvate beli luk i crni luk?Luk i beli luk su važne komponente u pripremi raznih jela, bez kojih ukus i aroma nisu isti, pa je dobro da naučite da ovo povrće pravilno čuvate zimi i leti.
10. okt.
Male tajne kuvanja u đuvečariAko još uvek niste kuvali u đuvečari, vreme je da isprobate ovaj način. Štedi vreme i trud, a što je još važnije - ukus je neverovatan. Pogledajte nekoliko korisnih saveta.
07. okt.
Čime da zamenimo pirinač u jelima?Beli rafinisani pirinač je, za razliku od prirodnih vrsta pirinča, prerađen i ne sadrži apsolutno nikakva vlakna. Evo čime možete zameniti pirinač u vašim specijalitetima, da biste se hranili zdravije.
06. okt.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 846
Recepti
7 892
11 380
Drugo