Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Šta je zbog čega korisnoAstaksantin - funkcije, koristi i izvori
23. januar
1
Angel Valejo
Šta je zbog čega korisnoZdravstvene koristi i štete od pimenta
21. januar
Plamena M.
Šta je zbog čega korisnoZašto bi češće trebalo da jedete celer?
19. januar
Vyara Kostadinova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Eugenol - suština, svojstva, izvoriNaziv eugenol potiče od Eugenia cariophillata, što je naučni naziv za karanfilić. Eugenol ima ulju konzistenciju i nalazi se u eteričnim uljima nekih biljaka kao što su karanfilić, muskatni oraščić, cimet.
18. januar
8 iznenađujućih zdravstvenih koristi karanfilićaKaranfilić ima mnogo koristi za zdravlje, uključujući i održavanje nivoa šećera u krvi i pomaganje u blokiranju rasta bakterija. Probajte da jedete nekoliko karanfilića nedeljno.
17. januar
Hrana sa visokim sadržajem šećeraŠećer je vrsta ugljenih hidrata koji se prirodno nalazi u voću, povrću, mahunarkama, za razliku od rafinisanog ili prerađenog šećera.
17. januar
Koju namirnice da jedete da dobijete više tirozinaNamirnice bogate tirozinom je važno uključiti u bilo koju ishranu. Šta predstavlja tirozin i kakav efekat ima na telo?
16. januar
Deset namirnica za srećuKada je reč o tome da se osećaš dobro, nema ništa bolje od zeleniša. Tamnozeleno povrće kao brokoli i spanać je bogat izvor vitamina C i magnezijuma.
14. januar
Namirnice koje leče organe na koje ličePoznato je da su orasi dobri za mozak, a šargarepa za oči, ali postoje i druge namirnice koje leče organe na koje liče. Evo malo više o njima:
14. januar
Hrana koja ubija visok holesterolNavikli smo da mislimo da masna hrana dovodi do visokog nivoa holesterola. U stvari, holesterol koji u naše telo ulazi sa hranom igra slabu ulogu u njegovom stvaranju u krvi. Hrana koja ubija visoko holesterol:
13. januar
Kajsije su hrana za mozakKajsije izuzetno dobro deluju kod anemije. One su bogate gvožđem i na taj način su savršeno sredstvo za regulisanje malokrvnosti.
13. januar
1
Kako smanjiti kalorije - vodič za večito gladneAko želimo da smršamo, moramo uneti manje kalorija nego što ih sagorevamo. U ovom članku ćemo vas upoznati sa 7 lakih, ali veoma efikasnih načina za smanjenje kalorija i gubitak telesne težine.
12. januar
Hrana za dobijanje dopaminaDopamin je jedan od neurotransmitera u mozgu, koji omogućava komunikaciju između nervnih ćelija. Dopamin se oslobađa iz regiona hipotalamusa mozga.
12. januar
Da li griz deblja?U većini slučajeva, griz se pravi od pšenice ili kukuruza. Međutim, pšenični griz može se pohvaliti većom popularnošću. Može se napraviti od tvrde ili meke pšenice.
11. januar
Kombuča - čajna pečurka koja je postala kulturaKombuča je slatki čaj sa fermentisanim kvascem i bakterijama. Ima japansko ime, korene u drevnoj Kini, a posebno poštovanje i kult u SAD.
11. januar
1
Listovi rena - sve koristi i upotrebaRen se može sa sigurnošću nazvati tradicionalnom biljkom, čija istorija datira nekoliko milenijuma. Listovi rena - sve koristi i upotreba:
09. januar
Odabrani
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 596
Recepti
8 110
11 741
Drugo