Hranljive NamirniceKonservansi i E-dodaciMahunarke i žitariceMesa i kobasiceMlečni ProizvodiOrašasti plodovi i SemenkePovrćeRiba i Morski PlodoviVoćeVrste Alkoholnih PićaVrste GljivaVrste Vina
Hranljive NamirniceKokice
13. jul
Rosi Stoyanova
Hranljive NamirniceNajpopularnije vrste testenina (paste)
17. mart
Kristina Chernikova
Hranljive NamirniceKako se konzumira laneno seme i za šta je korisno
04. jul
Maria Simova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
SušiSuši je najoznatije jelo van granica Japana, ali šta znamo o njemu? Saznajte više o vrstama sušija, pripremanju sušija, rizicima od konzumiranja sušija.
25. jun
Kokosova vodaKokosova voda je pravi prirodni eliksir, kojem se pripisuju razna lekovita svojstva. U stvari, kokosova voda je voda, koja se nalazi u mladom i zelenom kokosovom orahu, a ne u zrelom.
17. april
RatlukRatluk je poslastičarski proizvod koji se dobija od skroba i vode, koja je zaslađena šećerom. U većini slučajeva se dodaje aroma limuna ili se dodaje ružina voda.
10. april
Krompirovo brašnoKrompirovo brašno je namirnica u prahu, koja daje gustinu i laganost pecivima. Ono je bez mirisa i ima neutralni ukus. Proizvodi se bez jaja, mleka, kazeina, oraastih plodova, glutena i soje. Sto grama krompirovog brašna sa
31. januar
Matični MlečMatični mleč je prirodni pčeljinji proizvod, koji je veoma cenjen. Matični mleč je gusta bela kremasta masa, koja ima poseban mirisi i kisselkasto-slatkast ukus. Koristi od matičnog mleča.
25. dec.
TempehTempeh je proizvod od kuvanih zrna soje. Tempeh je idealna zamena za meso, zbog toga je omiljena hrana vegetarijanaca. Tempeh je bogat proteinima i izoflavinom.
20. dec.
Ulje SlačiceUlje slačice je specifična masnoća, koja se dobija presovanjem semenki slačice. Veoma uspešno se koristi u kulinarstvu, a u isto vreme je veoma korisno za zdravlje.
05. dec.
KornfleksKornfleks je užina od žitarica za neposredno konzumiranje. Po pravilo, kornfleks se priprema od kukuruznih zrna sa različitim dodacima, vitaminima i mineralima. Sastav kornfleksa. Recepti sa kornfleksom.
04. dec.
Pirinčano SirćePirinačno sirće se koristi kao začin za različite vrste jela, najviše za sveže salate. Pirinčano sirće se pravi od fermentisanog pirinča ili pirinčanog vina i veoma je popularno u Kini, Japanu, Koreji i Vijetnamu. Pirinčano sirće ima antibakterijska svojs
03. dec.
PropolisPropolis predstavlja mešavinu smole, voska i polena cvetova ili pupoljaka biljaka. Lekovita svojstva propolisa poznata su čovečanstvu još od davnina. Prpolis pomaže kod ginekoloških problema, jača prostatu.
03. dec.
Palmin šećerPalmin šećer je prirodni zaslađivač, koji se dobija od cvetova šećerne palme. Palmin šećer je dobro poznat meštanima Kambodže, Indonezije, Šri Lanke, Malezije i Vijetnama, a na naše tržište se palmin šećer tek nedavno pojavio. Pre nego što se detalj
30. nov.
ArarutaAraruta je vrsta višegodišnje biljke, čiji se koreni koriste za ishranu i kao dodatak različitim lekovima. Araruta potiče iz tropskih delova Južne Amerike. Araruta u kulinatsrvu.
28. nov.
Palmino UljePalmino ulje ima široku primenu u prehrambenoj proizvodnji. Palmino ulje ima brojne kvalitete. Koristi i štete od palminog ulja.
27. nov.
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 605
Recepti
8 116
11 747
Drugo