- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiTajna ukusnog frikasea
02. maj
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiKulinarska upotreba Kvark sira
02. maj
Hristiana N.
Kulinarski SavetiKako čuvati svež ruzmarin?
27. april
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
U koja jela treba dodati ruzmarin?Ruzmarin se dodaje u razne vrste salata od povrća, u jela od piletine, ribu, teletinu, jagnjetinu i ređe svinjetinu. Zečetina dobija prijatniju aromu ako se kuva sa ruzmarinom.
20. april
Primena i koristi od pirinčanih koraPirinčane kore su uobičajene i u kineskoj kuhinji i u nekim azijskim zemljama. Uglavnom sadrže pirinčano brašno, tapioku, što ih čini zdravim proizvodom, koji je poštovan u vegetarijanskoj kuhinji
06. april
Kako sušiti banane?Banane se suše lako i ovaj proces ne uključuje upotrebu hemikalija. To je ekološki proizvod koji se, čak iu industrijskim količinama, proizvodi bez dodavanja konzervansa i boja.
06. april
Saveti za kuvanje artičokeZa osobu koja nema iskustva sa kuvanjem artičoke, ovaj poduhvat može izgledati kao pravo iskušenje. U stvari, nema ništa tako komplikovano i ako pratite neke finese.
27. mart
Zeleno sočivoIstorija i suština zelenog sočiva. Koristi od konzumiranja zelenog sočiva. Kuvanje zelenog sočiva.
14. mart
Kako zamrznuti kukuruz za kuvanje?Kukuruz za kuvanje se lako zamrzava, pri čemu može da se koristi metoda blanširanja i da se zamrznu celi klipovi ili zrna. Mogu da se zamrznu i sirova zrna kukuruza.
13. mart
Za koja jela se koristi majoran?Majoran je zeljasta biljka iz porodice jorgovana. Ima jak karakterističan miris. Koristi se kao začin za različite vrste mesa, ribe, supe i povrće.
07. mart
Kako kuvati amarant?Priprema amaranta je izuzetno jednostavna. U tu svrhu, zrno se potopi u vodi 10-12 sati. Tako je njegov nutritivni profil savršeno očuvan.
01. mart
Persijska plava so - drevna i neprocenjivaPlava so ili persijska plava so je jedna od najređih i najstarijih soli na planeti. Plava so je redak unikatan mineral. Prednosti persijske plave soli. Gde da stavimo plavu so?
01. mart
Koje povrće i proizvodi dobro idu uz korijander?Korijander se najčešće koristi za pravljenje marinada, često u kombinaciji sa lovorovim listom, pimentom i karanfilićem.
27. feb.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 893
Recepti
7 906
11 422
Drugo