Dvorište i BaštaIshrana kod problemaKulinarske VestiKulinarski SavetiPR ObjavePraznična TrpezaŠta da skuvamŠta je zbog čega korisnoZanimljivo
Kulinarski SavetiPrimena štapića cimeta
29. nov.
Rosi Stoyanova
Kulinarski SavetiNajmirišljaviji sirevi na svetu
27. nov.
Nina Nord
Kulinarski SavetiKako da kiseli kupus brže bude spreman za upotrebu?
25. nov.
Albena Atanasova
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Zlatna pravila za pravljenje turske kafeAromatičnu tursku Moka kafu možete pripremiti i kod kuće, poštujući nekoliko sledećih zlatnih“ pravila. Najčešće je za 1 šolju napitka potrebna jedna puna kašičica fino mlevene kafe i šećera.
17. nov.
Bundeva Matilda - koristi i kulinarska primenaZa kulinare su važni kvaliteti ukusa bundeve Matilde i njena primena u različitim receptima, ali zdravstvene koristi takođe ne treba zaneariti. Kulinarska primena bundeve Matilda.
14. nov.
Koliko dugo se kuva različito povrćeSvo povrće se kuva u posoljenoj vodi. Izuzetak su seleni grašak i cvekla. Oni se sole posle kuvanja. Pogledajte koliko dugo se kuva različito povrće.
13. nov.
Najpopularniji azijski začiniAzijska kuhinja je mešavina aroma i ukusa koja se retko može naći bilo gde drugde u svetu. Teško da postoji osoba, koja nije probala japanski specijalitet suši, kineski pirinač ili delikatese indijske kuhinje.
30. okt.
Kako napraviti dobar kiseli kupusPre nego što počnete, treba da znate da bi napravili dobar kiseli kupus, morate da uzmete u obzir vreme kada počinjete. Kako da napravimo lep kiseli kupus?
28. okt.
Sušene jabuke - jednostavno i ukusnoKako se suše jabuke? Da napravimo sušene jabuke. Recept za sušene jabuke u erni. da li su korisne sušene jabuke?
26. okt.
Pesto Trapaneze - sastav i kulinarska upotrebaPesto Trapaneze (Pesto Trapanese), je sos italijanske kuhinje koji potiče iz regiona Sicilije u Italiji. Ova vrsta pesta se tradicionalno priprema u Trapaniju, primorskom gradu na severozapadnoj obali Sicilije.
16. okt.
Koju kafu da izaberemo?Saveti kod izbora kafe. Koju kafu da odaberemo? Vrste kafe. Koja je najkvalitetnija kafa? O čemu da vodimo računa kod izbora kafe?
11. okt.
Kako odmrznuti ribu?Kupite zamrznutu ribu i sve što treba da uradite je da je odmrznete i skuvate. Dakle, koji je najbolji način za odmrzavanje ribe? Kako se riba odmrzava?
19. sep.
Razlika između crnih i zelenih maslinaNajlakši način da podelimo masline je na crne i zelene. Razlike između crnih i zelenih maslina. Crne masline Kalamata i zelene masline Halkidiki. Masline su kultivisane od čoveka pre više od 7000 godina.
05. sep.
Kako brzo očistiti lignje i kako da ih pravilno pripremite?Kako da lako i jednostavno očistite lignje? Lignje su veoma ukusna i zdrava morska hrana, ali da ne bi izgubile svoje korisne osobine, morate biti u stanju da ih pravilno skuvate.
26. avgust
Kako da pripremimo perfektno pohovanu piletinuPerfektno pohovana piletina je sočna, hrskava i punog ukusa. Uz odgovarajuću tehniku i neke tajne sastojke, možete pripremiti ukusnu pohovanu piletinu u udobnosti svoje kuhinje.
28. jul
Kako da pripremite sušeno voće kod kućeŠta kažete na ideju sušenja voća kod kuće, čime ćete osigurati slatke trenutke tokom dana? Možete da osušite svakakvo voće u rerni za samo nekoliko sati.
04. jul
Odabrani Članci
Forum
- Ehinacea12. jun
- Aparat za krofnice12. jun
- Koji su vaši omiljeni keksići?12. jun
- Kuvano vino11. jun
- Omiljeni letnji napitak11. jun
Naše kategorije recepata
16 592
Recepti
8 107
11 734
Drugo