Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Odgovarajuće meze uz viskiPostoji neko meze, koje naročito dobro ide uz viski. Evo šta je dobro da znate o tome i sa čim se poslužuje viski u različitim zemljama.
22. jul
Kulinarski SavetiLovorovo ulje - sve koristi i primenaEterično lovorovo ulje ima korisnu primenu za zdravlje, psihu, lepotu i brigu o kući. Lovorovim uljem možete lečiti čak i srce i artritis. Koristi od ulja lovorovog lista.
21. jul
Šta je zbog čega korisnoZdravstvene koristi od majoranaMajoran, poznat i kao slatki origano, veoma je popularan kao alternativa u tradicionalnoj medicini zbog svoje sposobnosti lečenja modrica, upale krajnika i kao prirodni dezinfektant. Pogledajte koje su još koristi majorana
21. jul
Šta je zbog čega korisnoSve koristi kore od vrbeVrba je lekovita biljka poznata od davnina. Iako se ponekad koristi njeno lišće, kora drveta je u mnogim zemljama poznata kao moćan lek u narodnoj medicini.
19. jul
Šta je zbog čega korisnoNarodna medicina sa kamilicomU svakom domu treba da se nađe kesica sa osušenom kamilicom. Lekovita svojstva kamilice su brojna. Pogledajta za šta se koristi kamilica.
19. jul
Šta je zbog čega korisnoČime da zamenimo pavlaku?Ako se pitate čime da zamenite pavlaku prilikom pripreme omiljenih proizvoda od testa, supa i peciva, onda je ovaj članak samo za vas i otvoriće nove kulinarske horizonte.
17. jul
Kulinarski SavetiKoristi kvercetinaKvercetin je antioksidans, ima moga dokazana delovanja - protiv virusa, protiv upala i protiv tumora. Takođe deluje i protiv starenja. Pogledajte sve koristi od kvercetina.
17. jul
Šta je zbog čega korisnoBrašno gujine traveBrašno od gujine trave ne sadrži gluten i može da bude dodatak različitim vrstama jela, hlebova, keksa i drugih vrsta peciva. Brašno od gujine trave je veoma korisno. Pogledajte primenu i koristi od brašna od gujine trave.
16. jul
Šta je zbog čega korisnoNajčešće alergije na hranu kod deceU današnje vreme alergije na hranu postaju sve češće kod dece. Prema stručnjacima i statistikama, 1 od 13 dece ima alergiju na hranu. Pogledajte koje su najčešće alerije kod dece.
16. jul
Ishrana kod problemaKako da pomognemo sebi korama od dunjeSvi znaju da su kore dunje prekrivene mahivonom i prilikom pranja voća, ona se skida. Međutim, ovaj deo kora ima lekovita svojstva. Koristi se u narodnoj medicini kao hemostatsko sredstvo kod posekotina.
15. jul
Ishrana kod problemaLukave primene ljuske jajaLjuske jajeta obično izbacujemo, a da pritom ne razmislimo da lo mogu da se iskoriste. Izuzetno bogate kalcijumom, ljuske od jaja mogu da se iskoriste za razne stvari.
15. jul
ZanimljivoZbog čega treba da jedeno speltu?Proizvodi poput spelte postaju sve popularniji kod ljudi koji brinu o svom zdravlju. Danas se koristi brašno od spelte. Redovno konzumiranje spelte donosi mnogo koristi za zdravlje.
14. jul
Šta je zbog čega korisnoTradicionalni francuski proizvodi koji su ponos lokalnog stanovništvaFrancuska kuhinja je neprevaziđena. Pogledajte koji su proizvodi, koji su ponos lokalnog stanovništva u Francuskoj.
14. jul
ZanimljivoŠećer od trske: Zdrava alternativa belog šećeraSmeđi šećer od trske pomaže kod raka dojke i raka prostate. Korisnih materija u smeđem šećeru ima mnogo više od onih u belom rafinisanom šećeru. Šećer od trske je zdrava alternativa belom šećeru.
13. jul
Šta je zbog čega korisnoKako da pripremimo domaće grisine?Predstavljamo vam jednostavan i ukusan recept za domaće grisine, svima će se dopasti. Pripremanje domaćih grisina je jednostavan i zabavan zadatak, u koji možete da uložite i kreativnost.
13. jul
Šta da skuvamNaglo prženje mesa zbog zatvaranja - kako i zašto?Kako da pripremimo savršenu šniclu kod kuće? U tu svrhu može da vam pomogne tehnika pečaćenja mesa. Pogledajte kako treba zapečatiti meso.
12. jul
Kulinarski SavetiHranljiva vrednost sočivaSočivo je zeljasta biljka iz porodice Mahunarki koja postaje sve popularnija u kulinarstvu. Ova kultura je ne samo ukusna, nego i zdrava. Hranljiva vrednost sočiva.
12. jul
Šta je zbog čega korisnoMoćan lek - poboljšava pamćenje i vid i topi masnoće!Podelićemo sa vama recept za čudotvorni lek, koji će pomoći za očuvanje panćenja, vida i sluha, za gubljenje nagomilanih masnih naslaga i toksina!
10. jul
Šta je zbog čega korisnoKod kojih oboljenja su korisne trešnjeSvakog proleća sa nestrpljenjem očekujemo jedno od prvog svežeg voća - trešnje. Osim što su ukusne, trešnje su i veoma zdrave. Kod kojih oboljenja su korisne trešnje?
10. jul
Šta je zbog čega korisnoIsprobajte ova domaća sredstva protiv pobelelog jezikaDa li vam se nekada dešavalo da vam jezik u potpunosti pobeli ili u tačkama? Ova pojava se javlja najčešće zbog veoma loše higijene usta. Probajte ova sredstva protiv pobelelog jezika.
09. jul
Šta je zbog čega korisnoNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade