- Dvorište i Bašta
- Ishrana kod problema
- Kulinarske Vesti
- Kulinarski Saveti
- PR Objave
- Praznična Trpeza
- Šta da skuvam
- Šta je zbog čega korisno
- Zanimljivo
Kulinarski SavetiTajna ukusnog prženog šarana
24. feb.
Teodora Meshterova
Kulinarski SavetiVrste supa prema njihovoj osnovi
24. feb.
Nadejda Nedeva
Kulinarski SavetiZačini u arapskoj kuhinji
22. feb.
Nadejda Nedeva
Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Recepti za kiseli kupus iz celog svetaMali broj ljudi zna da je kiseli kupus kog volimo da spremamo na jesen zapravo nemački specijalitet. Iako u Nemačkoj od njega ne prave sarmice, oni ga koriste za apsolutno sve ostalo.
19. feb.
Ne posežite ka mušmulama pre nego što se pročitali ove činjenice o njima!Kada je reč o uzgajanju voćki, svi prvo pomisle na mladice koje rađaju jabuke, kruške, višnje, trešnje, dunje i drugo često sretano voće, a mušmule nekako ostaju po strani.
17. feb.
2
Da napravimo pečenog brancinaNudimo vam dva recepta za pečenog brancina. Ako kuvate za više ljudi, prosto povećajte sastojke. Prvi recept ja za brancina sa spanaćem - količina spanaća zavisi od veličine riba.
15. feb.
2
Odgovarajući nadevi za šaranaŠaran je slatkovodna riba koja po svojoj hranljivoj vrednosti spada u masne ribe. Koji su odgovarajući nadevi za šarana? Pogledajte više u sledećem članku:
12. feb.
Finese u spremanju kuvane rakijeNe zaboravite da će vas zbog svojih visokih stepeni, kuvani alkohol veoma brzo napiti, nego ako je pijete sa normalnom temperaturom.
10. feb.
Nepoznati švajcarski sireviOsim popularnih u celom svetu sireva kao što su Ementaler i Grier, ima i drugih prefinjenih i ukusnih sireva koji se proizvode u Švajcarskoj.
10. feb.
Kako se kuva lep pirinačKao što se kaže, niko se nije naučen rodio, zato ćemo u sledećim redovima pokušati da vam budemo od koristi i da vam pokažemo šta tačno da radite sa različitim vrstama pirinča.
10. feb.
Kako se pravi zaista zdrava pileća supaPileća supa je omiljena malima i velikima, ali pored svega je i veoma zdrava. Kako se pravi zaista zdrava pileća supa?
09. feb.
Konzervans za turšiju - kada i koliko?Da bi turšija dobila svoj prijatan ukus i da bi se sačuva dosta dugo potrebni su kozervansi. Različite supstance se koriste u tu svrhu. Konzervans za turšiju - kada i koliko?
09. feb.
Kako da pravilno pečemo divljačMeso divljači je izuzetno ukusno samo ako znate kako da ga pripremite. Za njega je karakteristično što je suvlje, a mišići životnja su tvrđi i žilavi.
08. feb.
Odabrani Članci
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Naše kategorije recepata
15 824
Recepti
7 889
11 375
Drugo