Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest
Moderni napici koji su veoma korisni za želudacModernih tendencija ima ne samo u odeći i aksesoarima, nego i kod hrane. Koji moderni napici su korisni za želudac?
06. jul
Šta je zbog čega korisnoArančini - sicilijanska ulična hranaUlična hrana na Siciliji je sastavni deo kulture ovog vrelog ostrva koja ima posebno mesto u životu Sicilijanaca. Arančini su najpopularnija ulična hrana u Siciliji. Evo kako se pripremaju.
05. jul
Šta da skuvamLeberkez - šta je to i kako se pravi?Ako ste i vi pravi gurman i obožavate da eksperimentišete isprobavajući nova i nova jela, onda svakako treba da probate i bavarski leberkez. Kako da napravimo bavarski leberkez?
05. jul
Šta da skuvamIstine i izmišljotine o gaziranoj vodiMnogi ljudi su skloni u većini slučajeva da zamene čašu mineralne vode gaziranom kada ste žedni. Međutim, da li je ovo zdravo? Evo nekoliko istina i izmišljotina o gaziranoj vodi:
03. jul
ZanimljivoDijetalne salate za večeru s kojima ćete smršatiSvesni smo činjenice da nije posebno teško setiti se niza dijetalnih salata koje možete spremiti za večeru. Pogledajte koje su to salate za mršavljenje:
03. jul
Šta da skuvamUloga vode u našim domaćim napicimaŽelimo da vam posebnu pažnju obratimo na neke procedure koje bi bilo dobro da poštujete, ako želite da pripremite bezalkoholna pića u domaćim uslovima. Evo gde i kako da stavite vodu u domaće napitke.
02. jul
Kulinarski SavetiKako da se sačuvamo od toga da premesimo testo?Često, čitajući recepte za različite specijalite od testa, nailazimo na izraz nemojte da premesite testo, ali bez ikakvih uputstava kako da izbegnemo ovu grešku. Kako da ne premesimo testo? Pogledajte detalje:
02. jul
Kulinarski SavetiBiljke za čišćenje disajnih putevaVirusne i bakterijske infekcije nisu samo pojava i simbol tokom hladnih zimskih meseci, već su dobar drug i čestih temperaturnih amplituda u proleće. Pogledajte koje su biljke najbolje za čišćenje disajnih puteva:
01. jul
Šta je zbog čega korisnoTradicionalne vrste francuskog hlebaHleb u Francuskoj postavljen je na pijedestal. I za to postoji razlog. Francuski majstori kuvari izmislili su tehnologiju za spravljanje možda i najukusnijeg hleba - bageta.
01. jul
Kulinarski SavetiŠta da skuvamo za 5 minuta?Čim ujutru otvorimo oči, osećamo kako nas vreme pritiska. Šta da spremimo za 5 minuta? U sledećim redovima pogledajte nekoliko brzih i ukusnih recepata:
30. jun
Šta da skuvamUlje od cveta jorgovana - lekovita svojstva i upotrebaNažalost, ulje od jorgovana je nemoguće kupiti čak i u specijalizovanim prodavnicama. Ali možete ga lako pripremiti sami. Pogledajte kako.
30. jun
Šta je zbog čega korisnoBolesti koje ćete izlečiti sa 8 čaša vode na danČak i deca danas već znaju da je hidratacija i redovno ispijanje vode veoma važno za ljudski organizam. Bolesti, koje ćete izlečiti sa 8 čaša vode na dan:
29. jun
Šta je zbog čega korisnoFantastičan doručak, koji skida 4 kilograma za nedelju danaTreba da budete prilično odgovorni prilično odgovorni u odabiru doručka ako se odlučite za mršavljenje. Ovaj doručak za skidanje kilograma nije samo neverovatno ukusan, već le vam pomoći da se izborite sa viškom kilograma.
29. jun
Ishrana kod problemaKako da kuvamo crnu leblebiju?U poređenju sa belom leblebijom, crna ima mnogo bogatiji i izraženiji ukus i s njom možete da kuvate različita jela od leblebije. Crna leblebija - njena primena u kulinarstvu.
27. jun
Kulinarski SavetiSremuš - super hrana prolećaSremuš ima mnoštvo korisnih svojstava. Čak i medvedi ga koriste za čišćenje od toksina posle zimskog sna. Šremuš pomaže za čišćenje crevne flore.
27. jun
Šta je zbog čega korisnoNajkorisnije vrste ribljeg uljaRiblje ulje ima visok sadržaj omega masnih kiselina koje igraju važnu ulogu u fiziološkim procesima našeg tela. Koje je najkorisnije riblje ulje?
26. jun
Šta je zbog čega korisnoUpotreba i primena jabukovog brašnaJabukovo brašno može da se koristi na različite načine. Možete da ga pomešate sa drugom vrstom brašna da biste ga obogatili ili da koristite samo jabukovo za pravljenje različitih hlebova, kolača, palačinki.
26. jun
Kulinarski SavetiKulinarsko putovanje u Španiji: Vrste tapasaTapasi su raznorazne salate, kobasice, riblji i morski delikatesi i šta još sve ne, ali uvek u malim porcijama. 16. juna proslavljamo Svetski dan tapasa, tako da hajde da malo više porazgovaramo o ovim ukusnim predjelima, koja su jedno od čuda Španije.
25. jun
ZanimljivoLekovita svojstva čaja od anisaAnis sadrži kumarine, flavonoide, fenilpropanoid, masne kiseline, polimere stereola, ugljene hidrate, proteine. Koristi se kao lek kod crevnih kolika, laktacije, gastrointestinalnih i kožnih oboljenja.
25. jun
Šta je zbog čega korisnoOčistite jetru trešnjama! Pogledajte kakoTrešnje se nalaze među sa voćem s najkorisnijim svojstvima. Kada sočni crveni plodovi preplave pijacu, dobro bi bilo da znamo da je sok od trešanja lekovit.
24. jun
Dijeta kod ProblemaNovi recepti
Novi saveti
Pratite nas
Forum
- Kako ubrzati metabolizam?26. feb.
- Kako pripremate česnicu za Božić?03. januar
- Trpeza za navečerije slave08. avgust
- Pasterizacija hrane u kucnim uslovima07. avgust
- Proso - žitarica bez glutena05. april
Odabrani
Omiljena jela
- Vrsta Jela
- Stepen Težine
- Sezonska Kuhinja
- Ostale kategorije
- Internacionalni
- Način Obrade