Facebook
Omiljeno
Twitter
Pinterest

Najnovije

Pogledaj najnovije članke, recepte i savete na Bonapeti.rs
Odgovarajuće meze uz viskiOdgovarajuće meze uz viskiPostoji neko meze, koje naročito dobro ide uz viski. Evo šta je dobro da znate o tome i sa čim se poslužuje viski u različitim zemljama.
Lovorovo ulje - sve koristi i primenaLovorovo ulje - sve koristi i primenaEterično lovorovo ulje ima korisnu primenu za zdravlje, psihu, lepotu i brigu o kući. Lovorovim uljem možete lečiti čak i srce i artritis. Koristi od ulja lovorovog lista.
Zdravstvene koristi od majoranaZdravstvene koristi od majoranaMajoran, poznat i kao slatki origano, veoma je popularan kao alternativa u tradicionalnoj medicini zbog svoje sposobnosti lečenja modrica, upale krajnika i kao prirodni dezinfektant. Pogledajte koje su još koristi majorana
Sve koristi kore od vrbeSve koristi kore od vrbeVrba je lekovita biljka poznata od davnina. Iako se ponekad koristi njeno lišće, kora drveta je u mnogim zemljama poznata kao moćan lek u narodnoj medicini.
Narodna medicina sa kamilicomNarodna medicina sa kamilicomU svakom domu treba da se nađe kesica sa osušenom kamilicom. Lekovita svojstva kamilice su brojna. Pogledajta za šta se koristi kamilica.
Čime da zamenimo pavlaku?Čime da zamenimo pavlaku?Ako se pitate čime da zamenite pavlaku prilikom pripreme omiljenih proizvoda od testa, supa i peciva, onda je ovaj članak samo za vas i otvoriće nove kulinarske horizonte.
Koristi kvercetinaKoristi kvercetinaKvercetin je antioksidans, ima moga dokazana delovanja - protiv virusa, protiv upala i protiv tumora. Takođe deluje i protiv starenja. Pogledajte sve koristi od kvercetina.
Brašno gujine traveBrašno gujine traveBrašno od gujine trave ne sadrži gluten i može da bude dodatak različitim vrstama jela, hlebova, keksa i drugih vrsta peciva. Brašno od gujine trave je veoma korisno. Pogledajte primenu i koristi od brašna od gujine trave.
Najčešće alergije na hranu kod deceNajčešće alergije na hranu kod deceU današnje vreme alergije na hranu postaju sve češće kod dece. Prema stručnjacima i statistikama, 1 od 13 dece ima alergiju na hranu. Pogledajte koje su najčešće alerije kod dece.
Kako da pomognemo sebi korama od dunjeKako da pomognemo sebi korama od dunjeSvi znaju da su kore dunje prekrivene mahivonom i prilikom pranja voća, ona se skida. Međutim, ovaj deo kora ima lekovita svojstva. Koristi se u narodnoj medicini kao hemostatsko sredstvo kod posekotina.
Lukave primene ljuske jajaLukave primene ljuske jaja
15. jul
Zanimljivo
Ljuske jajeta obično izbacujemo, a da pritom ne razmislimo da lo mogu da se iskoriste. Izuzetno bogate kalcijumom, ljuske od jaja mogu da se iskoriste za razne stvari.
Zbog čega treba da jedeno speltu?Zbog čega treba da jedeno speltu?Proizvodi poput spelte postaju sve popularniji kod ljudi koji brinu o svom zdravlju. Danas se koristi brašno od spelte. Redovno konzumiranje spelte donosi mnogo koristi za zdravlje.
Tradicionalni francuski proizvodi koji su ponos lokalnog stanovništvaTradicionalni francuski proizvodi koji su ponos lokalnog stanovništva
14. jul
Zanimljivo
Francuska kuhinja je neprevaziđena. Pogledajte koji su proizvodi, koji su ponos lokalnog stanovništva u Francuskoj.
Šećer od trske: Zdrava alternativa belog šećeraŠećer od trske: Zdrava alternativa belog šećeraSmeđi šećer od trske pomaže kod raka dojke i raka prostate. Korisnih materija u smeđem šećeru ima mnogo više od onih u belom rafinisanom šećeru. Šećer od trske je zdrava alternativa belom šećeru.
Kako da pripremimo domaće grisine?Kako da pripremimo domaće grisine?Predstavljamo vam jednostavan i ukusan recept za domaće grisine, svima će se dopasti. Pripremanje domaćih grisina je jednostavan i zabavan zadatak, u koji možete da uložite i kreativnost.
Naglo prženje mesa zbog zatvaranja - kako i zašto?Naglo prženje mesa zbog zatvaranja - kako i zašto?Kako da pripremimo savršenu šniclu kod kuće? U tu svrhu može da vam pomogne tehnika pečaćenja mesa. Pogledajte kako treba zapečatiti meso.
Hranljiva vrednost sočivaHranljiva vrednost sočivaSočivo je zeljasta biljka iz porodice Mahunarki koja postaje sve popularnija u kulinarstvu. Ova kultura je ne samo ukusna, nego i zdrava. Hranljiva vrednost sočiva.
Moćan lek - poboljšava pamćenje i vid i topi masnoće!Moćan lek - poboljšava pamćenje i vid i topi masnoće!Podelićemo sa vama recept za čudotvorni lek, koji će pomoći za očuvanje panćenja, vida i sluha, za gubljenje nagomilanih masnih naslaga i toksina!
Kod kojih oboljenja su korisne trešnjeKod kojih oboljenja su korisne trešnjeSvakog proleća sa nestrpljenjem očekujemo jedno od prvog svežeg voća - trešnje. Osim što su ukusne, trešnje su i veoma zdrave. Kod kojih oboljenja su korisne trešnje?
Isprobajte ova domaća sredstva protiv pobelelog jezikaIsprobajte ova domaća sredstva protiv pobelelog jezikaDa li vam se nekada dešavalo da vam jezik u potpunosti pobeli ili u tačkama? Ova pojava se javlja najčešće zbog veoma loše higijene usta. Probajte ova sredstva protiv pobelelog jezika.

Omiljena jela

  • Vrsta Jela
  • Stepen Težine
  • Sezonska Kuhinja
  • Ostale kategorije
  • Internacionalni
  • Način Obrade